Bildirim
Türkiye'deki Taksiler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
istanbulda genelde hyundai accent, fiat albea,fiat linea en çok gördüklerim. _____________________________ izma yok. -
Konusu vardı balıkesirde a4 vardı galiba.O değilde bmw ilgimi çekti şimdi 27 Gaziantepti galiba. _____________________________ -
BMW lerin taksi olması yasak değil mi ? Yada böyle bir dedikodu mu vardı BMW tarafından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 5 Ocak 2014; 19:42:01 >_____________________________ -
Bizim burada 1 tane passat var gerisi ya albea ya da accent _____________________________ -
Almanya:

_____________________________ Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Tekna 2014 Renault Latitude 1.5 DCI Executive 2011 -
İzmirde
Dacia logan. Cogu
Fiat albea
Hyuandai accent era
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ankara'da (forumdaki üyelerden biri paylaşmıştı)

_____________________________ `
-
ALMANYA

MOSCOW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 6 Ocak 2014; 0:16:26 >_____________________________
-
-
-
-
İzmir geneli Logan ya da Albea. Hiç Mercedes ya da farklı lüks bi taksi görmedim. 1 sefer eski kasa Jetta görmüştüm _____________________________ Uşak -
İstanbul keçiye benzettiğim Albea dolu. Bir gün Albea alıp ben de at koşturacaktım sokaklarında ama hem üretimden kalktı hem de taksi çıkması olmayan temizini bulmak o kadar kolay değil galiba.
Bakalım VİP filolar çıtayı yükseltebilecek mi, ne tür araçlar kullanacaklar merak içindeyim. Legalize olmadan önce korsanlık yapan filolarda focus falan var diye duymuştum._____________________________ Tekrarlıyorum: Ayağınızı denk alın!.. Gafletin yeri, vakti, zamânı değil! Burası muhârebe meydanıdır. [...] Gıybet, arabozuculuk, yalan, iki yüzlülük ve gaflette bulunmayın. Her yerde Hakk’ı seyredin. Hâsılı kimseyi incitmeyin, kimseden incinmeyin. Size dâima nasîhatim budur!.." (Hz. Ken'an Rifâî) -
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
Ankara'da (forumdaki üyelerden biri paylaşmıştı)

Türközü taksi durağında bildiğim kadarıyla bu araç..
Vedat Dalokay'ın tam altındaki durak..
Bu durakta birde GOLF 6 var..
Ankara'da gördüğüm en lüks taksi bu C180..
Bunun dışında lüks sayılabilecek, 365 AVM taksi durağında Passat vardı birtane ama gözükmüyor bu ara..
Bu C180 içinde pertten toplanıp taksi yapılmış diyordu o durakta 2 adet taksileri olan bir arkadaş, ne derece doğrudur bilmiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 6 Ocak 2014; 15:56:36 >_____________________________ Hazır cep onayı gelmişken yazmayım dedim, yine dayanamadım cepten onaylattım.
VOLVO S40 2007 Dynamic araç satıldı, şuan S60 2.0 T5 2011 Advance
-
Albea, Linea, Era.
Tek tük Şahin._____________________________ -
Ankara'nın Beytepe, İncek, Oran gibi yüksek semtlerinde 4x4 Chery Tiggo gördüm bi kaç tane... kış için almışlar sanırım...
Dikmende alayı Accent, Albea, Siena_____________________________ -
passat variant yeni kasa görmüşütm he birde skoda superb vardı _____________________________
biz gidiyoz vtecle sen gti itekle
Benzer içerikler
- ssangyong nasıl okunur
- valvoline yağ yorumları
- egm kaydı bulunamadı ne demek
- araba satılınca yazılan sözler
- şahıstan aldığım araç motoru arızalı çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler