Şimdi Ara

Türkiye'deki seküler göç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yandaş olun muhalif olun bir kere empati yapın.Hemen defolsun gitsin şerefsizler,vatan hainleri demeden önce bir düşünün.Zaten böyle tepki verenleri de anlamıyorum.Ben Babamın mesleği yüzünden 7 bölgeyi de gördüm hepsinde yaşadım nereye gitsem benzer bir dağılım vardı.Her apartmanda hacı amca ve akşamları keyfine birkaç kadeh içen amca illa vardı ama mutluyduk.Kimse kimseye karışmıyordu ama özellikle son 7-8 senedir inanılmaz keskin bir ortam var ülkede.

Bu ülkede yanlış oldu.Çok büyük yanlışlardı bunlar ama bunu kan davasına çevirmenin kime faydası var anlamıyorum.Yarın bugünün muhalifleri başa geçse onlar da intikam alsın istemem.Acılarımızda bile birleşemez olduk artık.Eğer birbirimizi affedemezsek korkarım ülke olmanın ulus olmanın da sonuna gelicez.

Düşünün biri sizin yaşam şeklinize müdahale etse nefes alamaz hale gelseniz.Ne yaparsınız?Çevremde o kadar zeki pırıl pırıl insanlar var hepsinin ağzında bir yurt dışına gitme lafı var.Bu en az Fetö,Pkk konuları kadar önemli.Bu ülkenin en zeki en iyi eğitimli insanları gidiyor.Ve hepsine soruyorum eğer burada yurt dışındaki ortamın yarısı olsa kalır mısın? diye hepsi hiç düşünmeden evet diyor.Kimse ailesinin arkadaşlarının olduğu yeri terk etmek istemez.Hemen vatan hainleri demeden önce bir düşünmek gerek neden gidiyorlar?

• Tübitak gibi bilim yuvası olması gereken kurumun başına sırf yandaş diye hayvanat bahçesi müdürünü koyan bir zihniyetin okumuş, iyi niyetli insanlara ihtiyacı yok. Kendileri dedi zaten okumuş kesim tehlikeli diye...

Canlı örnek aktroller. Utanmadan, sıkılmadan yalan söyleyebiliyorlar, iftira atabiliyorlar. Bu zihniyete böyle sığ, niteliksiz tipler lazım.
  • Yazık cidden yazık bu video insanları hain olarak nitelendirmek beyinsizliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kafadaki bütün beyaz yaka ve iş güç sahibi adamlar gitti diyelim. Eli palalı esnafın kaçırdığı vergiyi o beyaz yakadan alamayacaklarına göre kimden alacaklar?

• Bu ülkede okuyan bırak hak ettiği maaşı değeri iş bulamıyor iş.İlanlarda istedikleri özelliklere bak aldıkları insanlara bak onun tanıdığı bunun tanıdığı.Sanat tarihçisi alınacak mesela o işe gidiyorlar kamu yönetimi mezunu alıyorlar denizcilik firmalarında bankacılar çalışıyor bu nasıl iştir.Şirketlerde kurumsallık yok en baba şirkette dahi yok.Müdürlerin gereksiz baskısı mobbing iş arkadaşlarının manipülasyonu vs adam gibi işini yapamıyorsun. Türkiye böyle büyür mü arkadaş
  • Tübitak gibi bilim yuvası olması gereken kurumun başına sırf yandaş diye hayvanat bahçesi müdürünü koyan bir zihniyetin okumuş, iyi niyetli insanlara ihtiyacı yok. Kendileri dedi zaten okumuş kesim tehlikeli diye...

Canlı örnek aktroller. Utanmadan, sıkılmadan yalan söyleyebiliyorlar, iftira atabiliyorlar. Bu zihniyete böyle sığ, niteliksiz tipler lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izleyemedim. Yarisinda kapattim.

Ben bunlaribiliyorum zaten artik evimde TV bile acilmiyor, izlemiyorum haber maber...

Bunlari ak partiye oy veren cahil kalmis kesime izletin, izlemezler yada izleyemezler ya, neyse...

• Merak ettiğim, son kafası çalışan, elinden iş gelen kesim de ülkeyi terkedip
    geride çakallarla koyunlar kaldığında ne yapacakları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iç savaşa doğru gidiyoruz.
  • 2019 da yoluna girer endiselenmeyin. Temennim bu yonde en azindan. Hos bunu yapacak kadro suan ne hukumette ne iyi partide ne chp de var.

Egitim hukuk uzerine cok cok cok ciddi adeta bir Ronesans gecirmesi gerekiyor.

Hak ve ozgurlukler de hukuk icinde sayildigindan ayni sey.

Yalniz bizim ulkemizi de rahat birakmadilar ki arkadas.

Cok farkli bir konumda olabilirdik darbeler terorler bir turlu yakamizdan dusmedi.

Edit videoyu yazimdan sonra izledim. Bence izlemeyin iciniz kararir )))

Ayrica o sakalli alamancinin orada olmasi bende videonun kurgu olabilecegi suphesini uyandirdi.

Yazimi da videoya gore degil arkadasin yazisina binaen yazdim.

Arkadas konuyu yazida ozetlemis zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 5 Ocak 2018; 4:37:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüneyt Özdemir de bu konuya değinmiş merak edenler bakabilir.

• Sizler hala Türkiye'de mi yaşıyorsunuz?

Biz şu an havuz başında İdris Usta ile orgy partisi yapıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.