Şimdi Ara

TÜRKİYE'DEKİ MAMALAR SAHTE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette birkaç yerde böyle bir şey okudum var mıdır aslı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O ne demek yahu? Konuyu açar mısın biraz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evakant

O ne demek yahu? Konuyu açar mısın biraz?

Gayet açık. Kaliteli mamaların kendisinin değil sahtesinin geldiğini okudum.

• Hiç zannetmiyorum ya, öyle bir şey olsa bir sürü hayvan sever kıyameti koparırdı. İlk kez senden duyuyorum. Bir kaynağı var mı bu haberin?
  • quote:

Hiç zannetmiyorum ya, öyle bir şey olsa bir sürü hayvan sever kıyameti koparırdı. İlk kez senden duyuyorum. Bir kaynağı var mı bu haberin?

Hocam haber olarak değil bir iki forumda gördüm.

• Belirtilen sektör çok ciddi ve bunu merdiven altı üretimle karşılamak çok zor olur bence..
  • Kesinlikle katılıyorum. Sahte olması çok çok zor yani. Belki bir kısmı Türkiye'de de üretim yapıyordur, fabrikaları vardır. Siz yine yedirmeye devam edin kullandığınız mamadan. Yine söylüyorum, eğer gerçeklik payı olsaydı yer yerinden oynardı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum. Sahte olması çok çok zor yani. Belki bir kısmı Türkiye'de de üretim yapıyordur, fabrikaları vardır. Siz yine yedirmeye devam edin kullandığınız mamadan. Yine söylüyorum, eğer gerçeklik payı olsaydı yer yerinden oynardı...

Burada okudumhttp://forum.petarkadas.com/kopek-beslenmesi/acana-mama-hakkinda&baslangic=0

• Biraz evham var gibi. Sahte olmaz, ama kalite düşüşü olabilir farklı ülkelere ihraç söz konusu olduğu için. Ama şöyle bir durum da var ki köpeğinizin bünyesine göre de değişebilir dışkılama, tüy parlaklığı, ağız kokusu vs. Eğer güvenemiyorsanız bizim kullandığımız Türkiye üretimi bir mama var fiyatı da uygun. Hill's ile aynı besin değerlerine sahip, PM olarak ismini ve satan web sitesinin adresini yollayabilirim?
  • dostum bir sürü site vr neden sahte olsun sana faturalı gönderiyorsa ürünü sahte felan olma imkanı yok
  • Arkadasımın dükkanı var,gayet yurtdısından getiriyorlar,bence sahte demiyelimde kaliteden kaliteye düşüşler diyelim.Zaten kaliteli kalitesiz mamalar arasında 5 tl oynuyor en fazla benim arkadaşın dükkanında en azından öyleydi.
  • sahte mama bir ara olmuştu. duymuştum bende yani.
    fakat şu an imkansız gibi birşey denetimler vs inanılmaz artmış durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.