Şimdi Ara

Türkiye'deki en uygun fiyatlı en yeni nesil ekran kartı modeli hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknofiyat'tan fiyatlara bakıyorum; hepsi yurtdışına göre epey pahalı tabii ki. GTX 1060 mı, R9 380/390 mı derken fiyatlar uçtukça uçuyor; GTX 1070 almak gibi bir imkanım yok yani. RX 470/480 konusunda ise hiç bilgim yok.

Bulabildiğim en ucuz GTX 1060 modeli Zotac Mini. Acaba bu modelin ısınma sorunu var mı? Ya da "kesinlikle bunu alma, şunu al" diyeceğiniz bir kart var mı?

EDIT: Akıl karışıklığına sebep verdiğim için kusura bakmayın. Sıfır sistem toplama arzusundayım; bu kartı elimdeki eski sistem için düşünmüyorum. Ama yeni 120/144 Hz mönitörler çok pahalı olduğu için mevcut Samsung XL 2370 monitörümle devam etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 14 Ağustos 2016; 23:54:19 >

• Gtx 1060 mini 1070 lira. 6 gb
    Rx 470 referans 770 lira 4 gb
    Rx 380 nitro 2 gb 580 lira

Bu iki urun fp ama tabi normal modellere gore biraz sicaklar.

Gtx 1060 mininin bir konusu vardi ona bakmani oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Ağustos 2016; 16:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    RX 480 için ne diyorsunuz? F/P canavarı deniyor; ama aşırı ısınıyormuş.
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Kardesim gtx 1060 mini 1070 liraya geldigi an o fp canavari oldu.

1030 liraya gtx 1060dan yuzde 13 daha yavas bir kart mi almak istersiniz ?

Ayrica rx 470 rx 480den sadece yuzde 10 daha yavas ama fiyat 270 lira daha dusuk tabi belleklerde 4 gbye dusuyor ama yinefe rx 480e cok yakin performansi.

Onumuzdeii ay gtx 1060 3 gb gelecek ekimde de gtx 1050 onlar grlene kadar 770 liralik rx 470in bir rakibi yok mlsf.

Rx 480e cok yakin oldugu icin performans olarak onuda oldukca kotu etkiledi.

Rx 470 perf 480e cok yakin daha ucuz.
    Gtx 1060 rx 480den yuksek performans ama fiyat cok yakin.

Bu nedenle ya rx 470 yada gtx 1060 olacak sececeginiz kart duruma gore.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Peki RX 480'in yakında çıkacak özel soğutmalı modelleri GTX 1060'a rakip olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Peki RX 480'in yakında çıkacak özel soğutmalı modelleri GTX 1060'a rakip olabilir mi?

Rakip olabilirmisi yok rakip zaten aradaki fiyat farkı sana kalmış bir durumhttps://www.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg aradaki fark bu farkın 15 fps civarına çıktığı oyunlar nvidianın oyunları hitman ise amd'nin oyunu
    2 fanlı modellerde 1060 60 dereceyi geçmez iken mini modeli 80 derece görmüş ve backplate yok seçim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 14 Ağustos 2016; 21:48:10 >

Performans artisi cok az oluyor ama fiyat artiyor.

1250 loraya gigabyte g1 gaming varken rx 480 customu yine anlamsiz oluyor.

http://www.anandtech.com/show/10540/the-geforce-gtx-1060-founders-edition-asus-strix-review

Performanslarina buradan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Ağustos 2016; 22:51:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Gigabyte palit galaxy gibi markalarin 2 fanli modelleri yukte 75 derecede calisiyorlar.

Sadece asus modeli 60 derecelerde geziyor oda 1400 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Gigabyte palit galaxy gibi markalarin 2 fanli modelleri yukte 75 derecede calisiyorlar.

Sadece asus modeli 60 derecelerde geziyor oda 1400 lira.

Msi ?
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Incelemwlerde 66 derecelerde msi.

Hocam en başta monitörünüzün özellikleri, işlemci modelinizi yazsanız. Hangi oyunları hangi fps aralıklarında ( bu da yine en başta monitör ve işlemcinize bağlıdır) oynamak istiyorsunuz?

Bu bilgiler olmadıkça "doğru" bilgi alamazsınız.
  • Hocam ben vatandan 1340 liraya aldım Msi gtx 1060 bakalım deneyip yorum yazarım ama kesinlikle vatandan alma İnventustan al

• GSliyiz0935 G kullanıcısına yanıt
    Zotac Mini GTX 1060 1100 TL civarı. Neden 200+ TL fazla para ödeyerek MSI aldınız, merak ettim. Aradaki farklar neler? (1 yerine 2 fan dışında)

Şimdi şunu hatırladım:

quote:

Orijinalden alıntı: naak98
    2 fanlı modellerde 1060 60 dereceyi geçmez iken mini modeli 80 derece görmüş ve backplate yok seçim senin

Vatan'dan indirim dışında hayatta bir şey almam zaten. Teknobiyotik'te ürünler sıkıntılı gelebiliyor deniyor. İnventus ve Sinerji'ye bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 15 Ağustos 2016; 0:08:37 >
    Hocam Msi farkını hissedersiniz ayrıca soğutma plağı yok tek fan var Ve marka Zotac olunca Msi a karar verdim

• Nvidia kart alacaksan Msi al .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.