Şimdi Ara

Türkiye'de yanlış anlaşılan trafik kuralları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
8.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arka arkaya Almanya'da ve Konya'da trafikte araç kullanma şerefine erdim. Isim gereği de çok seyahat eder ve farklı şehirlerde, ülkelerde araç kullanırım. Bakın iddia ediyorum Konya kadar dönel kavşakların bol ve devasa olduğu ve bu kadar kurallara uyulmayan bir yer görmedim.

Kimse ama kimse dönel kavsakta yol vermiyor. Tam bir davar sürüsü gibi herkes burnunun dikine gitmeye çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol şeritte istediğim hızda giderim diyen magandaları da görüyoruz. Aynaya baktığımda görünmüyorsan veya bit kadarsan sollamaya çıkarım. Senin kaç kilometre hızla geldiğin de zerre umurumda olmaz. yol ve hava şartları gereği güvenli sürüş hızım dahilinde sollamamı bitirmek zorundasın.Ha yok ben magandayım, öküzün önde gideniyim, insanlıktan nasibimi almadım diyorsan başka şeritten basıp gidersin. Veya cesaretin var ise arkadan çarparsın.

Açın iki video izleyin. Almanya'da hız sınırının olmadığı otobanlarda topspeed denemesi yapıyorlar. Hızları da 250-300 km oluyor. Ama ileride biri sollamaya çıktığında kaçla giderlerse gitsinler 100 km'ye kadar düşüyorlar. Düşmek zorundalar. Hele selektör atmaya başlasınlar da görelim bakalım. Selektör kolunun başka amaçlara da kullanıldığını görürler.

İsteyen istediği hızda gitsin. Ama sollama gibi durumlarda hızın ve sollayanın güvenli sürüş hızına düşmek zorundasınız.

Millet daha otobanda, yollarda nasıl gideceğini bilmiyor. Biz bunlara kavşaklardaki geçişi anlatacağız daha. Hey yavrum hey.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.