|
Bildirim
Akıllıca davranmış. Ben olsam bu ülkede çivi bile cakmazdim yurtdışına giderdim. Çalan çırpan yalan dolan konuşanların bolca olduğu bir ülkede hizmet mi verilir? Gider Yurtdisinda Hiç olmazsa insan gibi yaşarım.
|
Krizin büyüyeceğinin farkındalar
![]() |
krizle alakası yok satmadı .krizle alakalı olsa en cok satan firma çekilir.ülkede işçilik ucuz değil artık .
|
uMARIM SEN DE BİR AN ÖNCE bu ülkeden gidersin ,senin gibi kafalara , bu ülkenin ihtiyacı yok.
|
Hani yatırımcı adalet ve liyakat arıyordu. Adaletin ve liyakatin zirvesi Mısır'a yatırım yapıyor adamlar. :)
|
ohhh missss.
abd ye vergi avrupaya vergi, çine vergi dedin mi şirketler artık tepki koymaya başladı. şunu biz yapamadık elin adamı yapıyor. |
Saygıdeğer Batar, iki sene önce İsviçre'yi gezme fırsatım oldu 6 günlüğüne bile olsa medeniyete şahitlik ettim. Lütfen benim içinde içinizden bir dua edin bende amin diyeyim. belki güzel birşeye vesile olursunuz |
Gırizle alahası yog yeğenimm.. Adamlar sebebini açıklıyor bunlar ona da inanmıyor. He tamam he.. |
Yorumlar çok aptalca. Adamın gitme sebebi işçilerin yüksek ücretleri. Çinde aylık 30 dolara çalışan işçilerle Türkiyede aylık 500 dolara çalışan işçiler aynı kazancı sağlar mı? Şimdi Mısıra gidiyor. Mısırda 30 dolara olmasa da 70-80 dolara işçi bulur. Herşey bununla ilgili ticarette merhamet aramayın. Robotlar çıksaydı bir gün beklemez tüm işçileri kovarlardı.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gırizle alahası yog yeğenimm.. Adamlar sebebini açıklıyor bunlar ona da inanmıyor. He tamam he.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hani türkiye de üretilen model sayısını artıcaktı oppo üzdün |
|
Mısırla Türkiye arasında 5 gömlek fark var. Mısır kim? Satamadı büyük ihtimalle şimdi de gidiyor demekki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
50 milyon dolar yatırım ile gelmiş... zannedersin ortadoğunun üretim üssü; gelene hoş geldin gidene güle güle, 3 yıl öncesine kadar ülkede adını bilmediğim marka arabaların şimdi satışı oluyor bayilik açıyorlar ne kriziymiş ? |
Saygıdeğer Batar, iki sene önce İsviçre'yi gezme fırsatım oldu 6 günlüğüne bile olsa medeniyete şahitlik ettim. Lütfen benim içinde içinizden bir dua edin bende amin diyeyim. belki güzel birşeye vesile olursunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |