Şimdi Ara

Türkiye'de Torrent Yasak Mı? Yasak Olduğu Nerede Belirtiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet çok merak ediyorum. Yasak mı? Yasaksa nerede yazıyor? Hangi kanunda resmi gazetede vs...de yazıyor merak ettiğim için soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 18 Ağustos 2008; 9:44:45 >

• valla ben torrentten oyun film indirmeye yeni başladım ama yıllardır torrent kullanan arkadaşlarım var ne bir ceza ödediler nede başka birşey oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

valla ben torrentten oyun film indirmeye yeni başladım ama yıllardır torrent kullanan arkadaşlarım var ne bir ceza ödediler nede başka birşey oldu.

Herkes yasak diyor ama hiçbir yerde kanıtını görmedim...Ama görmek istiyorum..İddia eden ispat eder....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

valla ben torrentten oyun film indirmeye yeni başladım ama yıllardır torrent kullanan arkadaşlarım var ne bir ceza ödediler nede başka birşey oldu.

o digilde torrent paylaşım siteleri youtube gibi teker teker kapatılıyo.ondan bahsetmiş.yoksa o kadar ufak şeylerden ceza ödemiş olan var mıdır?
  • senin indirdiğin oyunların filmlerin başında "bu ürün lisans hakları ile korunmaktadır" yazıyor(kısaca yazdım işte normalde uzun bir yazı bu)
    torrent makinadan makinaya paylaşım programıdır, eğer sen lisans ile korunmayan bir şey indirirsen sorun yok ama genelde lisaslı ürünler indiriyorsunuz,
  • He yasak birşey indirme sakın evini basarlar hapse atarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.