< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 12 Şubat 2019; 11:42:9 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 12 Şubat 2019; 11:42:9 > |
|
Kadınların hakkını savunalım taciz tecavüz olaylarını durduralım derken aşırı problemli bir kanun çıkardılar. Yolda yürürken herhangi bir kızın gelip beni taciz etti demesi üzerine direk işlem yapılabiliyor. Kadının şikayeti ihbar delil yerine geçiyor. Kurtulabilmenin tek yolu taciz veya tecavüzde bulunmadığını şahitler ve güvenlik kamerası vb. deliller ışığında ispatlayabilmek. Aşırı saçma.
|
|
Bugün haberlerde vardı benzer bir konu linki bulup atayım.
Edit: Bulamadım arkadaşlar olayın kısa özeti aynı evde yaşayan iki sevgili mevcut, çocuğun normal bir kız arkadaşının attığı mesajı sevgilisi görüp olay çıkartıyor. Kız bana cinsel saldırıda bulundu diyip polis çağırıyor ekipler çocuğu paketliyor ceza evine. Çkcukda olayı kendine yediremeyip içeride intihar ediyor. Herkesin günahı kendine kimin anlattığı doğru bilemeyiz.. |
|
Kadına şiddete karşıyım ama bunlara bildiğin ağız burun dalmak istedim. Küçük beyinli feministler. Kadına taciz adı altında feminist duygularını tatmin ediyorlar besbelli bunu izleyince herkes görebilir.
|
|
http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/282742/hacettepe-kiz-ogrencilerinin-olay-cikarmasi
bu videoyu izledikten sonra yumruklamistim duvarlari |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 22 Ekim 2016; 20:17:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 14 Kasım 2016; 10:37:27 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 21 Ekim 2016; 21:11:50 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 14 Kasım 2016; 11:27:14 > |
|
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Radyo ve Televizyon Topluluğu |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
|
intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penoksal -- 10 Kasım 2020; 16:47:17 > |
|