Şimdi Ara

Türkiye'de sahte taciz ve sahte tecavüzün yüksekliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk hukukunun yüzde 100 kanıtlara dayanmadan sezgilere göre yargılama yapması sebebi ile ne yazık ki çoğu masum erkeğin ceza aldığı durum.Türkiye'de adaletin yanlış işlemesinin sebebi budur. Bir konu daha var. Solcuların bilip bilmeden bir davayı takip etmeleri ve bir tarafa destek çıkmaları. Adalete baskı kurmaları. Kimi zaman haklı da olsalar , haksız olma ihtimallerinin olduğu durumda ihtimal dahilindedir. Mesela Özgecan davasında Özgecan'a destek olmaları güzel bir davranış. Vicdanlı olan kimse buna hayır diyemez.Ama kesinliği , kanıtı yüzde 100 olmayan davada kimse adalete baskı yapmamalı.Sadece mantıklı olanı söyleme hakkı doğar insanlara , hepsi bu. İnsanların böyle bir durumda söylemesi gereken tek şey : " Yüzde 100 kanıt olmadan kimsenin cezalandırılmaması gerektiği. "

Sokakta bir Türk Kızıyla tanışmak istediniz diyelim. Üstünüz başınız düzgün , kibar ve eğitimli birisiniz.Tecavüz ve şiddete tamamen karşısınız.Karıncayı bile incitmeyen birisiniz. Kıza sadece " merhaba , tanışabilir miyiz" veya " tanışmamız mümkün mü acaba " dediniz. Türk Kızı sizi tersler , insanlar içinde size bağırır ve ruh dengesi bozuk bir deli gibi sahte taciz veya sahte tecavüzden size dava açar. Solcular , ahlaksal muhafazakarlar ve feministler de pohpohlayıp destekler. Masum bir insanın hayatı kararır. Hiç bir ceza almadan beraat bile etse , psikolojisi alt üst olur böyle bir suçlamayla karşı karşıya kaldığı için.

Yine Ankara'da üniversitelerde yaşanan bir olay. Feministler kafalarına göre stand basıp , erkekleri teşhir edip saldırılarda bulunuyorlar. Masum bir erkek böyle suçlamalarla karşı karşıya kaldığı için dayanamayıp intihar ediyor. Sen adalet değilsin bir şey değilsin. Adalet bu kadar basit bir şey mi? Erkeğin tipine bakarak tacizci olup olmadığını anladıklarını söylüyorlar , bir de standdaki erkeğe diyorlar ki : " Bu standı kaldıracaksın burdan.Senin arkadaşının tacizci olduğunu duyduk.O tacizciyse , sen de onun arkadaşıysan sen de aynı zihniyettensindir diyor. " Lafa bak lafa. Şu kafa yapısına bak. Resmen şehir magandaları.Devlet bunlara karşı hiçbir şey yapmıyor bile.

Bu ülkede sadece sağcılar problem değil. Solcular da problem , feministler ise en büyük problem. Hatta feminizm baştan sona tehlike.Hiç olmaması lazım. Feminizmle mücadele edilmesi ve yasaklanması lazım.Çünkü erkek nefreti ve düşmanlığı içeriyor. Fikirler çok önemli şeylerdir. Sahte tacizi ve sahte tecavüzü en çok bildiren sağcı,dinci ve eğitimsiz kızlardır.Yani bir istatistik yapılsa en çok bu gruptaki insanlardan çıktığı görülür.Ama sahte taciz ve sahte tecavüzün pohpohlanması ve kamuoyu oluşturup olaya bire bin katarak masum bir erkeğin hapse atılması aşamasında ise solcular bu görevi üstlenir. Yani iki tarafın da yanlışları var.
    Gerçek tektir.Türkiye gerçeğidir bu. Sahte taciz ve sahte tecavüz bildiren kızlara 15 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası verilmeli. Unutulmamalı ; sahte taciz ve sahte tecavüz normal taciz ve normal tecavüzden 10 kat daha kötü bir suçtur.Ve cezaları da daha yüksek olmalıdır.Ama ne yazık ki 3. dünya ülkesi olan Türkiye'de sahte taciz ve sahte tecavüzün hiçbir cezası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 12 Şubat 2019; 11:42:9 >

• Kadınların hakkını savunalım taciz tecavüz olaylarını durduralım derken aşırı problemli bir kanun çıkardılar. Yolda yürürken herhangi bir kızın gelip beni taciz etti demesi üzerine direk işlem yapılabiliyor. Kadının şikayeti ihbar delil yerine geçiyor. Kurtulabilmenin tek yolu taciz veya tecavüzde bulunmadığını şahitler ve güvenlik kamerası vb. deliller ışığında ispatlayabilmek. Aşırı saçma.
    Bugün haberlerde vardı benzer bir konu linki bulup atayım.

Edit: Bulamadım arkadaşlar olayın kısa özeti aynı evde yaşayan iki sevgili mevcut, çocuğun normal bir kız arkadaşının attığı mesajı sevgilisi görüp olay çıkartıyor. Kız bana cinsel saldırıda bulundu diyip polis çağırıyor ekipler çocuğu paketliyor ceza evine. Çkcukda olayı kendine yediremeyip içeride intihar ediyor. Herkesin günahı kendine kimin anlattığı doğru bilemeyiz..
  • Bugün haberlerde vardı benzer bir konu linki bulup atayım.

Edit: Bulamadım arkadaşlar olayın kısa özeti aynı evde yaşayan iki sevgili mevcut, çocuğun normal bir kız arkadaşının attığı mesajı sevgilisi görüp olay çıkartıyor. Kız bana cinsel saldırıda bulundu diyip polis çağırıyor ekipler çocuğu paketliyor ceza evine. Çkcukda olayı kendine yediremeyip içeride intihar ediyor. Herkesin günahı kendine kimin anlattığı doğru bilemeyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 22 Ekim 2016; 20:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OrQuN

http://www.olay53.com/haber/norvecli-kizin-tecavuz-oyunu-4965.htm Eski bir olay.Bu milyonda bir örnek. Yabancılar yine amatör sahte tecavüz işinde.Türk kızları daha tehlikeli. Sahte tecavüzün sahte olduğunu bile kimse anlamadan erkeği hapse attırırlar. Vicdanın v si bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 14 Kasım 2016; 10:37:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Yüzde 100 kanıt olmadan kimseye ceza verilmemeli.Yüzde 100 kanıt olmadan ceza verildiği an suçsuz insanı hapse atmış olmaları ihtimali var demektir. Türkiye'de adalet olmamasının sebebi tam olarak budur.
    Tecavüz ve taciz kelimesi duyulduğu anda feministler , ahlaksal muhafazakarlar ve bazı kronik solcular otomatik olarak , aklı ve mantığı bir kenara bırakıp , hiçbir şey bilmeden erkeğe yükleniyorlar. Bu çok kötü bir durum.
    Adalet sistemimizin değişmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 21 Ekim 2016; 21:11:50 >

• _____________________________
  • Kadınların hakkını savunalım taciz tecavüz olaylarını durduralım derken aşırı problemli bir kanun çıkardılar. Yolda yürürken herhangi bir kızın gelip beni taciz etti demesi üzerine direk işlem yapılabiliyor. Kadının şikayeti ihbar delil yerine geçiyor. Kurtulabilmenin tek yolu taciz veya tecavüzde bulunmadığını şahitler ve güvenlik kamerası vb. deliller ışığında ispatlayabilmek. Aşırı saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 14 Kasım 2016; 11:27:14 >

bu videoyu izledikten sonra yumruklamistim duvarlari

oyle diyorsunuz da Arka Sokaklarda adam oteli basip odada adam olduren adam, otelde elinde silahla girdigi kamerada varken sirf vurdugu odada kamera yok diye hapse girmiyor?

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Yarın hepimizin başına gelebilir. Kadınlardan uzak durmak lazım bence

Mümkün değil be kanka

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
    Radyo ve Televizyon Topluluğu
  • Bu konu maalesef ki böyle. Özellikle dosya Yargıtay'a intikal ederse harika Yargıtay'ımız "Kadın namusludur, erkek namussuz; o sebeple erkek haksızdır." mantığı ile hareket ediyor. Bu konudaki kanundan hakimler de şikayetçi ama elleri bağlı, göz göre göre hukuka aykırı hükümler vermek zorunda kalıyorlar.

Unutmayın, kanunda yazan her şey için "hukuka uygun" denilemez.

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Yarın hepimizin başına gelebilir. Kadınlardan uzak durmak lazım bence

Kadınlardan değil , dinci kadınlardan , feministlerden , ahlaksal muhafazakarlardan ve eğitimsiz kadınlardan uzak durmak lazım bence. Çünkü en çok bu gruptaki , kategorideki kadınlar sahte taciz ve sahte tecavüz bildiriyor. Sadece Türkiye'deki Türk kızlarına has olan bir şey de değil.Almanya'da da hristiyan bir manken 2 tane erkeğe sahte tecavüz bildirmişti. Ve Alman adaleti o kadına yüklü bir para cezası verdi ilişkinin rıza ile gerçekleştiği ortaya çıkınca.Aynı olay Türkiye'de olsaydı o 2 erkek de en az 20 yıl gibi uzun bir süre hapis yerdi suçsuz bir şekilde.

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Bu konu maalesef ki böyle. Özellikle dosya Yargıtay'a intikal ederse harika Yargıtay'ımız "Kadın namusludur, erkek namussuz; o sebeple erkek haksızdır." mantığı ile hareket ediyor. Bu konudaki kanundan hakimler de şikayetçi ama elleri bağlı, göz göre göre hukuka aykırı hükümler vermek zorunda kalıyorlar.

Unutmayın, kanunda yazan her şey için "hukuka uygun" denilemez.

Doğru diyorsun kardeşim.
  • aynı şeyler benim başıma geldi. kamera kayıtları, telefon çağrıları, tanıklar tamamen benden yana olduğu halde hatta aleyhimde hiç bir delil olmadığı halde ceza aldım. memurluktan atıldım. psikolojim bozuldu. şimdi o cezayı yargıtaydan düzelttirmeye çalışıyorum. 2 ayrı avukatla 2 ayrı temyiz dilekçesi yazdırdım. 2 senedir bekliyorum. bu süreçte avukatlarımdan biri vefat etti. burayı okuyorsan orrrspu çocuğusun fatihaksoy

intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penoksal -- 10 Kasım 2020; 16:47:17 >
  • http://www.dikili.biz.t...-icin-sanik-beraat-etti/ Bir sahte tecavüz vakası daha.Ve kız sahte tecavüz bildirmesine karşın kıza hiçbir ceza verilmiyor.Böyle adalete yazıklar olsun.Bu kızın en az 15 sene hapis cezası alması lazım. Sahte tecavüz , normal tecavüzden çok daha büyük bir suçtur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.