Şimdi Ara

Türkiye'de sadece 2 kişinin kullandığı Rolls-Royce ile kaza yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz tatilini Çeşme'de sürdüren Ali Ağaoğlu'nun dün öğle saatlerinde 800 bin euro'luk Rolls Royce marka aracı çalılık alana uçtu. Genellikle Ağaoğlu'nun kullandığı aracın direksiyonunda bu defa özel şoförü vardı. Araç kazanın ardından kullanılamaz hale geldi.

Ali Ağaoğlu'nun Türkiye'de sadece 2 kişide bulunan Rolls Royce marka aracı dün Çeşme'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çalılık alana uçtu.

Ağaoğlu'nu Aya Yorgi Koyu'ndaki yatına bıraktıktan sonra gerçekleşen trafik kazasında sadece özel şoförü vardı. Dar virajda dönüş alamayan sürücü fiyatı 800 bin Euro olduğu öğrenilen araçla birlikte uçurumdan çalılık alana düştü. Şoför kazadan hafif sıyrıklarla yaralandı. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

http://m.mynet.com/ali-agaoglunun-rolls-royceu-ucurumdan-dustu-magazin-86873

Türkiye'de sadece 2 kişinin kullandığı Rolls-Royce ile kaza yaptı

• eğer hava atcam diyip bastıysa normaldir benim içim acıdı şahsen o kadar pahalı bi aracın düşmesine ağaoğlu sinir küpü olmuştur adam hayatı boyunca bedava çalışssa ödeyemez o parayı
  • nası kullanılamaz halde onu anlamadım. Malum sitede çıtır hasarlı gider bu
  • Arabayı Türkiyede Tek diye satabilirler artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu o pismis kelle gibi surati, hic bir maddi olay uzemez. Varsin kasko sirketi dusunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agorian -- 11 Temmuz 2016; 17:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rolls royce işte, adam ordan uçmuş görünen hasar yok neredeyse.Tabi bi kapısının bile ortalama bir c segmenti araç fiyatı olduğu düşünüldüğünde, şu kazadan bile çıkacak hasara sıfır yeni kasa e serisi alınır .

• Final otonun bu kazada parmagi oldugunu dusunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasko şirketi için kötü bir haber.
  • Ulan o paraya apartman alır kirasıyla geçinirim

• O şoförün yerinde olmak istemezdim

• ortanca hanımı ile gezemez

Yazık ülkemin haline
  • Viraja kaçla girdiyse artık o arabayla alamamış

• Geçen ay Ataşehirde kapısının önundeydi bu RR şimdi memleketim İzmirin çalılıklarını biçmiş, yat kaptanı da Çeşme açıklarında bir güzellik yapar belki..
  • Aracın diğeri kimdeymişla

• Şoförü tebrik ediyorum rolls-royce ile hakimiyeti kaybetmek, virajı alamamak

• Aga ya koymaz yav

• Dostlar size şöyle bir örnek vereyim,

Bomboş ESP'siz clio ile Çeşme otoyolunun en keskin virajına (Shell'den çıkarken otoyola bağlanırken ki viraj) gece vakti yanlışlıkla 190 ile girdim ve dönmeyi başarabildim hiç frene basmadan. Frene bassaydım dönemezdim zaten de neyse...

Bu şoför bozuntusu artık kaç kilometre hızla girdi bilmem ama büyük ihtimalle 250 nin altında değildi. Aracın ağırlığı da çok olunca salınmıştır virajda.

Ali Ağaoğlu ile iletişimi olan varsa söylesin, bu kullanılmaz haldeki Rolls Royce'yi hayrına 10 bin liraya ben alabilirim.
  • Isterse araba tuzla buz olsun. Koyar mi adama?

• araba eski kasa kafadan kayan bir vag olsa ve ikibin tidiayın gücü yüzünden ölebilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 11 Temmuz 2016; 19:07:22 >
  • Ataşehir'den satacağı daire ile yeni bi RR alır. Koyar mı mali mülkü olan kişiye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.