Şimdi Ara

Türkiye'de maymun çiçeği iddiası: Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üç beş ay önce bilgisayarcı Bill, çiçek vürüsü çıkacak dedi. Bir sonra ki pandemi daha zor olacak dedi, yavaş yavaş ortam hazırlanıyor. Bir tane devlet istihbaratı da bu adamı ortadan kaldırmıyor. Ulan dingil sen nerden biliyon böyle şeyleri, her pisliğin arkasından sen çıkıyorsun diye. Millette koyun gibi ona inanıp aşı oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    LAN MI ? CANIN SAĞOLSUN

  • badboy3304 kullanıcısına yanıt
    Dünyayı yöneten 5 aileden biri zaten ama gizli planlarını hep agzından kaçırıyor. 😂😂😂 Düşük bir ihtimal belki de araştırıyordur bilimsel gelişmeleri bilim adamlarının öngörülerini dile getiriyor olabilir ama sizin fikriniz daha mantıklı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fenomen1701 F kullanıcısına yanıt
    sayet 1900 yilinda dogmus olsan 12-13 yasinda balkan savasini gorecektin, yuzlerce yildir turklerin yasadigi topraklarin kaybina ordaki turklerin katline multeci olusuna sahit olacaktin, 14-18 yasinda birinci dunya savasina koca impataratorlugun osmanlinin cokusune, milyonlarca insanin olumune sahit olup muhtemelen hayatinin baharini cephelerde yasam mucadelesiyle gecirecektin, daha savas bitmeden kendini kurtulus savasinin icinde bulacaktin varolma mucadelesi verecektin, bu sirada 50milyon insanin olumune neden olan ispanyol gribi pandemisini de yasayacaktin, sayet sag kalabildiysen tam hersey bitip huzura ereceken 1929 buyuk buhrani ile 30lu yaslarini fakirlik ve issizlikle gecirecektin, hemen uzerine gelen 2inci dunya savasiyla diger ulkeler gibi cephede milyonlarin olusunu gormesen bile ayni yoklugu acligi kitligi cekecektin. o devri yasayanlar inek tezeginden yulaf parcalarini toplayip yediklerini anlatiyor. bu sirada yasayacagin sayisiz sitma endemisini ve 4 cocugundan en az 1inin erken yasta olumunu caresizce seyredecegini saymiyoruz bile. ve hic savas kitlik gormemis olan sen 2 sene yasadigin pandemi ile hayatinin nasil zehir oldugundan sikayet ediyorsun... velhasin ne desek gene sikayet edeceksin, keza insanin dogasi bu.





  • darkaura kullanıcısına yanıt
    … noktadan sonraki sözler senin sözlerin geri çalıntı biraz kafanı çalıştır.üniversite yi nasıl bitirdin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zaten maymun cok ulkede..bide virusu eksik kalmisti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    He yani covid ve şimdide maymun çiçeğinin aynı döneme gelmesi piyasa da reklamının yapılması tamamen tesadüf öylemi. Öyleyse hemen koşa koşa gidip aşı vurulayım bende. Bill gates denen kahinin bunları önceden haber vermesinden bahsetmiyorum bile.

    Yani tek suçumuz 1900 lü yıllarda doğmayıp savaş görmemek mi? İnsan rahat bir hayat istiyor ve haklı da illa savaş görmek zorunda mıyız? 21. yüzyıl olmuş ister komplo teorisi de ister gerçek de tıpın bu duruma alet olması veya çare bulamaması garip doğrusu, çare diye de 2. faz olan daha tamamlanmamış aşıyı insanlara vurup hayatlarıyla oynanması ayrı bir konu zaten. Gündüz sapa sağlam olan çocuğun akşam üzeri öldüğünü bilirim aşı vurulduğu için. Daha fazla konuşmayalım istesen.

  • Bu ve benzeri hastalıkların, bu ve benzeri haberlerine bakarsanız hep afrikalı siyahi deneklerin (!) resimlerini görürsünüz. Çiçek hastalığı ise ingilizlerin kızılderilileri güya yardim adı altında zehirlediği bir hastalık tipi. Afrika da ise bill gates denen evancelik siyonist yine yardim adı altında çeşitli hastalıkları bu siyahi denekler üzerinde deniyor. Korona adını verdikleri hastalık ve aşı zorlamasında da yine bill gates in adı var. Yavaş yavaş bizim gibi 3. Dünya ülkeleri de deneme sahaları olarak kullanılmaya başlanıyor. Siyonizme kukla olan iktidarlardan bir an önce kurtulamazsak sıcak suyu yavaş yavaş ısıtılan kurbağa gibi ya yok olacağız yada akılsız kalacağız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tsimik kullanıcısına yanıt
    Yapacakları işleri gizli yapmalarına gerek yok ki. Algı operasyonu ile 7/24 TV de sözde profları çıkar, hoooppp millet koyun gibi kolları sıvıyor:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • covid bitiyor başka bişi başlıyor. ne saçmalık. herhalde sosyal hayatı bitirecek bu adamlar. tüm dünya da bunları izliyor. ne oluyor aliminyum diyen yok.

  • Dünyada yeni bir virüs salgını olabilir diye Bill Gates uyarmıştı. Hadi komplocular iş başına; bütün bu virüslerin sorumlusu olarak Bill Gates suçlamalarına başlayabilirsiniz.

  • HEMEN TAM KAPANMA 10BIN TANE AŞI OKULLAR KAPANSIN

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • badboy3304 kullanıcısına yanıt

    Profil fotoğrafın güzelmiş kardeşim, yakışıklı çıkmışsın.

  • Tişikirler kardeşim. En çok da burnumu seviyorum:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ooo yeni salgın hadi yine doktor alkışlayalım ama haklarını vermeyelim.


    Salgın yayılmaya başlarsa zaten istifa mı verdim hiç ikiletmem usulsüze çeviririm.

  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    Adam aşıdan veya covidden bahsetmemiş bile. Koca mesajdan bunu mu çıkardın?


    Aşı karşıtı komplocular tuhaf insanlar. Aşı ve covidi kendileri kadar sallayan yok oysa. Havadan sudan muhabbeti bile bill gatese getirebiliyorlar.  

  • maske mesafe muz,3 m kuralına uyalım,senin yediğin muz beni korumaz,...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

    Yav laf olsun diye konuşma arkadaş, covid ilk dönemlerinde gördük bunları. Arkadaş da yazmış zaten hatırlatmaya gerek yok...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt
    Bos polemik yaratma konu var yok tartismasi degil. Adamlar var desede sivayacaksin yok dediler yine sivamissin. Derdiniz bagciyi dovmek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haziranda finaller var biraz elini çabuk tutar mısın

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.