< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 23 Ağustos 2017; 22:4:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 23 Ağustos 2017; 22:4:35 > |
Bu markalar sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa'da başarısız. Çünkü ABD ve Arabistan için yapılmışlar, aşırı büyük ve ağır, benzinli, yakıt tüketimi fazla araçlar.
Giriş seviyesi Lexus'un Auris'ten çok farkını göremiyorum. Elbette malzemeleri daha iyidir ama 3 kat fiyat farkına değmez bence. |
Hayalim 2005 model fx35 ti aldım 80 bin km kullandım , 10 bin tl daha pahalıya sattım , sonrasında 2012 cls 350 cdi , 2003 lincoln navigatör , 2013 520i kullandım.
Anladım ki infiniti bir tutku sattım 135 bin tl ye bayi çıkışlı 2010 fx37s aldım , mutlumuyum evet , kendine has tarzı ve sesi var , performans 0-100 6.8 sn 2 ton araç için oldukça iyi , sıkıldığımda sport moduna atıp vites düşürürken paha biçilemez 😊 Kimiside var , Chery mi diyolar , bizim millete anlatamazsın abim , uğraşma herkes vw , audi , bmw ci Babada 2010 q7 , amcada 2013 ml 350 , kuzende 2005 cayenne s var , hiçbiri benim aldığım keyfi almıyor. Türkiyede mantıksız bu araçlar , tutkulu aşkları sevenlerin makinaları bunlar |
popondan anladığın için hiç birşey yazmıyorum. güle güle
|
Saol canım benim,memleket olarak sizi dinleyip "kiralık araba olarak bile" alınmayan dsg şanzımanlı passat alıcam,ya da osmanlı tugralı "doblo".
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 23 Ağustos 2017; 21:55:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 24 Ağustos 2017; 8:22:3 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 1 Ekim 2017; 15:13:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 14 Ekim 2017; 23:28:35 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|