Şimdi Ara

Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
9
Favori
52.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • h100 aldım kasaya monte ettım tıkır tıkır gürültü yapıyor sessiz olur diye aldık gürültülü çıktı valla sebebini bulamassam satıcam 2 günlük aleti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makawelli77

    h100 aldım kasaya monte ettım tıkır tıkır gürültü yapıyor sessiz olur diye aldık gürültülü çıktı valla sebebini bulamassam satıcam 2 günlük aleti

    Gidip hemen ürünü değiştir sendede aynı sorun baş göstermiş youtube'de aratırsan H100 Noisy felan bulabilirsin ilgili videoları yada konuyu incelersen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makawelli77

    h100 aldım kasaya monte ettım tıkır tıkır gürültü yapıyor sessiz olur diye aldık gürültülü çıktı valla sebebini bulamassam satıcam 2 günlük aleti

    fan vidalarını çok sıkınca vidalar radyatöre değiyormuş
    vidaları az sıkmayı deneyin
  • Valla kargoyla geldi oturdugum yer uzak istanbula adam gibi yapmiyorlar urunu sinir ettiler vallahi neyseki ssdleri dogru duzgun verdiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makawelli77 -- 11 Ocak 2012; 20:19:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Styric

    quote:

    Orijinalden alıntı: zhee

    quote:

    Orijinalden alıntı: Styric

    Merhabalar, arkadaşlar bu h100 için tam anlatımlı bir montaj videosu var mıydı acaba ? ayrıca extradan fan almazsak kötü bir performans mı alırız acaba?

    CORSAIR Graphite Series 600T Mid Tower kasa için uygun mudur ? Teşekkürler.

    Hocam 600T-H100 ile tam uyumludur o konuda bir şüpheniz olmasın buyrun buda kurulum videosu ;

    http://www.youtube.com/watch?v=_pxJ6JECQuQ

    Çok teşekkür ederim, şu an evde değilim, eve geçtiğimde inceleyeceğim. Sağolun.

    o video iyi hosta ekran kartin benim gibi gtx590sansa olmuyor sigmiyor denedim bizzat




  • arkadaslar bende yurt dısından konuyu açan arkadas sayesinde enermax fanlarından 5 tane ve Coollaboratory liquid metal thermal compound Liquid Pro sıvı metal macunuda aldım ben bu macunu kullanmıcam alıcak arkadaslar varsa satıyorum pm atabilirsiniz
  • Vatan indiriminden faydalanıp 285 TL ye H100 aldım.Üründen oldukça memnunum AMD 1100T işlemcimi 35-40 dereceden 20-25 derecelere düşürdü, fan ayarı da min da.
    Pompanın ucunda bulunan anakart fan bağlantısını yapmadım, ilk pc açılışında fanlar inanılmaz hızlı dönüyor ve çok sesli çalışıyor, hemen yavaşlıyor.Acaba bağlantıyı yapmamamdan mı kaynaklı ? Bir de 2 adet 120mm sessiz led fan almak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz ürün var mı ?

     Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocker

    Vatan indiriminden faydalanıp 285 TL ye H100 aldım.Üründen oldukça memnunum AMD 1100T işlemcimi 35-40 dereceden 20-25 derecelere düşürdü, fan ayarı da min da.
    Pompanın ucunda bulunan anakart fan bağlantısını yapmadım, ilk pc açılışında fanlar inanılmaz hızlı dönüyor ve çok sesli çalışıyor, hemen yavaşlıyor.Acaba bağlantıyı yapmamamdan mı kaynaklı ? Bir de 2 adet 120mm sessiz led fan almak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz ürün var mı ?

     Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi


    arkadasım aynı dertten bende müzdarıbım suan kuzen ıle beraber aldık once onun h100 u taktık bısı yok sonra ewe geldık benım sogutucuyu taktık ılkten ses yoktu sımdık tıkır tıkır ses ggelıo ..300 lıra parayı ben pompa sesı dınlemek ıcın mı werdım dıe kendı kendıme soruorum suan..




  • @ Xlince

    Bende pompadan ses gelmiyor, sadece ilk pc açılışında fanlar aşırı hızlı dönmeye başlayıp bios ekranı geçtikten sonra normal hızına dönüyor.
  • arkadasım o baslarken herkeste yapıo o sorun deıl ..bende pompadan ses gelıo..
  • Bu pompadan gelen ses ne seviyede? Bende de bir ses var ama kulağımı kasaya yasladığımda hissedebiliyorum. Sizdeki ses seviyesi fanların gürültüsünü bastıracak derecede mi?
  • ßazen cok artıs oluo ama bazen rolantıde calısıo ..rolantıde calıstıgı zaman senın dedıgın gıbı cok az bı ses war ama sesı arttıgı zaman kulak çınlatan bı sesı var..denıyelım bakalım bıras daha ne olucak nasıl olsa 5 sene garantısı war :)
  • bende vatan bilgisayardan h100 aldım.kendi fanlarını kullanmadım.ancak sıcaklıklar hiçte beklediğim gibi çıkmadı. belki kendi fanlarıyla daha fazla performansı olur ancak bilemiyorum. thermalright ultra 120 rev c kullanıpta buna geçmeyi düşünen olursa tavsiye etmiyorum.+pompa sesi bende de çıkmadı çok şükür. gayet sessiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djduke

    bende vatan bilgisayardan h100 aldım.kendi fanlarını kullanmadım.ancak sıcaklıklar hiçte beklediğim gibi çıkmadı. belki kendi fanlarıyla daha fazla performansı olur ancak bilemiyorum. thermalright ultra 120 rev c kullanıpta buna geçmeyi düşünen olursa tavsiye etmiyorum.+pompa sesi bende de çıkmadı çok şükür. gayet sessiz.

    Cougar 4x fan + düzgün bir macun almanızı öneririm ee tabiki istediğiniz sıcaklık birazda odanıza vede kasanızada bağlı yani hocam fakat bu ürünleri kullanan herkes cok iyi değerler alıyor.
  • i7 2700k 5 ghz 1.49 v 65 derece civarları ki aynı değerleri ultra 120 ile alıyordum. thermal macunun sonunu surdum tuniq x2 olması lazım iyi bi macun.. benim menuniyetsizliğim şu hava sogutma ile aynı değerlere yakın olması. kasa havalandırmam iyi xpredator var.
  • Merhaba arkadaşlar yeni kurduğum sistemime bugün büyük hevesle gidip H100 aldım sır bu soğutma için sistem topladım ama pompadan sanki HDD çalışıyo gibi ses çıkıyor. Galiba sorunlu eksendeki adamlara uyuz oldum deneyip alabilirmiyiz dedim eğer arıza yoksa denesekte digital trende göndermeden değiştiremeyiz dediler. Ben sessiz bir kasa istiyorum o yüzden bu sistemi aldım hatta iki tanede akasa viper fan ve kontrolcü sipariş geçtim. Ama pompanın sesi bir metre ilerden bile duyulabiliyor. Ne yapmalıyım sizce.
  • arkadsım ses bendede wardı suan ses kestı bıraz bekle bakalım sureklılıgı oluıcak mı ?_
  • Bekleyelim bakalım olmadı digital Trendin eline gelmesini beklerim gelince onlarla çözerim sorunu.
    Birde Kasamın ön tarafında usb 3.0 girişi vardı klavye mousun alıcısı ona takılıydı az önce birden duman çıkmaya başladı çektim hemen ne olmuş olabilirki.
    Kasa Corsair 500R
    Anakart Asus p67 Sabertooth
  • Bende kendime fazla voltaj veriyorum diyordum. :D
    Valla şu anda 1.51 volt maks voltaj autoya bıraktım ben 5 Ghz de kullanıyorum ve yükte 52 derece işlemcim. Ben çok memnunum viper fanlar gelince onları takıp değerleri yazarım yine bide şu pompa sesi düzelirse. Bu arada boşta 14 derece
  • Kasa ve sıcaklıklarla alakalı bir kaç resim çektim malesef 4 fanlı yapamıyorum ama bu şekildede yeterli benim için yeterki şu pompa sussun. :)

    Albüm olarak
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.