Şimdi Ara

Türkiye'de hiç bayan oyuncu yok mu ?. veya neden sayıları düşük ?. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce şunu sorman lazım :)

BEN OLSAM ?

Her oyunda küfür yesen, kendini bayan olarak inandırmak için çabalamaya çalışsan ve buna inanmayarak üzerinede daha çok küfür yesen, yavaş yavaş bayan olarak tanındığında sarkan insanlar iğrenç tekliflerde bulunan pm'ler mesajlar gelse :)
    Sürekli arkadaş gördüğün insanlar sana asılmaya çabalasa, Bayan oyuncu olduğunda sürekli kızda oyun mu oynar yaa lafına maruz kalsan

Sen bayan oyuncu olurmuydun :D

Benim bir çok oyun oynuyan arkadaşım var emin ol hepsi erkek gibi davranıyor çünkü bunaldılar bunalıyorlr diyebilirim

Herneyse Türkiyede oyun sektörü yeni gelişirken daha tam oturmadan doğru düzgün oyuncu olmaz
  • halamın kızı cs bağımlısı, ilkokuldan beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Benim kayınpeder bir ara ben evde yokken gelmiş ps4 ü görünce halen oyun mu oynuyor demiş sonra bunu hanım bana anlattı varya dedim birgün babanın dişlerini avucuna dökecem sonunda o olacak. Zaten herife ayarım dua ediyorum kavga çıkarsada dalsam diye.

Yavaş ol Champ,, nede olsa eşinin babası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Benim kız arkadaşım oyuncudur. Şu aşamada casual fakat ileride playstation ortamına ayak uydurur mu bilemem fakat android de çok deli skorlar yapıyor :) bebeğim.

Edit: vurdu kırdı savaş oyunlarını sevmez. İleride bir oyun bakacağım artık ona göre :)

ne tip oyun seviyor mesela. macera tarzı ise tomb raider ona uygun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Önce şunu sorman lazım :)

BEN OLSAM ?

Her oyunda küfür yesen, kendini bayan olarak inandırmak için çabalamaya çalışsan ve buna inanmayarak üzerinede daha çok küfür yesen, yavaş yavaş bayan olarak tanındığında sarkan insanlar iğrenç tekliflerde bulunan pm'ler mesajlar gelse :)
    Sürekli arkadaş gördüğün insanlar sana asılmaya çabalasa, Bayan oyuncu olduğunda sürekli kızda oyun mu oynar yaa lafına maruz kalsan

Sen bayan oyuncu olurmuydun :D

Benim bir çok oyun oynuyan arkadaşım var emin ol hepsi erkek gibi davranıyor çünkü bunaldılar bunalıyorlr diyebilirim

Herneyse Türkiyede oyun sektörü yeni gelişirken daha tam oturmadan doğru düzgün oyuncu olmaz

işte yavaş yavaş aşılacak bunlar. sıkıntılardan bir tanesi de oyun sektörüne destek yok ülkemizde

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

valla oyuna göre değişiyor en son Knight online oynarken tanıştığım 10 civari farklı illerden vs kızlar vardi en yaşlısı 55 en geçi 18'di yabancılardanda çok vardi. oynadığım sunucuda

bayanlar genellikle seviyor online oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Direk başlığa cevap; I-C-O yüzünden.

Tüm dünyada oyun oynayan kadınlar "azınlık" olsun.

%95 erkek, %5 dişi olsun. Böylesi daha tatlı, daha hoş.
    Forumda yıllardır bu konu hakkında bu fikrimi savundum daima.

Aslında nedenlerini uzun uzun yazmak isterdim, tıpkı şu konuda "hardcore oyuncu zor oyun oynar" tezini tarihin tozlu sayfalarına gömdüğüm gibi:

http://forum.donanimhaber.com/m_94259471/tm.htm

Ama inanın vaktim yok dostlar şu an.

• general_skyx kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben uzun zamandır oyun oynarım tür ayırt etmem her çıkan oyunu bir şekilde denemeye çalışırım saygı duyduğum için

Bir kaç sitede yazar editör olarakta görev aldım
    Bir kaç oyundada yine aynı şekilde

Gördüğüm şu insanlar dışarıda olmak isteyipte olamadıkları hayatı oyunlarda yaşamaya çalışıyor adam sünepe hayatında kavga etmemiş oyun dünyasında asıyor kesiyor küfür bin bir kıyamet.

Şimdi burda zaten olayın adli yönü var çıksa birisi şikayet etse başı yanacak .

Oyun'u oyun gibi oynayan çok az insan tanıdım ben buna kızlarda dahil bakma yani dışarıda asosyal takılan kızlarda oyunlarda erkek arıyor yani oyun dünyası bir nevi sosyalleşme ortamı ve bu ortamda iyi kötü şeyler oluyor

Bu döngü arasında kalan sağlam Bayan oyuncularda arada kaynıyor.

Bana kalırsa çin'deki sistem ülkemize gelmeli her oyun'a 1 kişi kayıt olabilmeli ve 2 aşamalı kimlik bilgi sistemi geliştirilmeli böylece hem küfür'ü hem hile kullanımını hemde bir çok kötü olayı engellenmiş olur ve gerçekten o zaman oyun dünyasında ciddi gelişmeler kaydedilir.

• yerinde olsam hemen boşanırdım.
  • Benim ablam LoL oynuyor mesela. (Ben oynamıyorum) Ki ablamda oldukça sosyal birisidir. Kızlara göre oyunlar asosyellikten başka birşey değildir. Benim tanıdığım kızlar genellikle Nintendo oyunlarını seviyorlar. O yüzden tanıdığım çoğu kızda PS-Xbox yerine Wii var. Etrafımda oyunlara kötü gözle bakan hiçbir kız yok aslında. Ama benim yaşıtım ve daha küçüklerim oyunlarda chat kısmına sadece cinsel şekilde yaklaşıp küfür ediyorlarsa bayanları soğutan budur diye düşünüyorum. Nişanlınız bence hayatında hiç oyun oynamamış birisi. Birkaç klasik oyunları (Fifa, Call of Duty veya Sims) oynatırsanız fikiri değişebilir diye düşünüyorum (Beril Sergün diye birisi var oyun videoları çeken, onu da izletebilirsiniz). Kendi adıma konuşacak olursam ölene kadar oyun oynarım herhalde

• Ayrımcılığa sebebiyet verebilecek bir konu.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    genelleme yapmayın ben bir kadın olarak ps3 manyağıyım hemen hemen her oyunu oynadım hepsinide anlıyorum
  • en sevdiğim oyunda call of duty world at war ve god of war3
  • kezbanlık görevini yerine getirmekten oyun oynamaya vakit bulamıyorlar
  • Bana kalırsa eşiniz/sevgiliniz oyunları sevmiyorsa bazı oyunlar onu oyuncu yapmasada sizi en azından eleştirmesini engelleyebilir misal beraber oynayabileceğiniz beyond:two souls , lbp veya sizi oynarken izleyebileceği uncharted serisi , the last of us , heavy rain telltale dan the walking dead ,the wolf among us gibi oyunlar. Kadınların neden oyun oynamadığına gelirsek bence sebepleri kültürümüzden kaynaklı ve oyun dünyasının yüz karası diyebileceğim ne rakibine ne kendi takımına saygısı olmayan insanları rahatsız eden insan benzerleridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

benim hanim medcezir olsun, guzel koylu falan olsun butun beyni en az calistiracak, hatta calistirdiginda da geri goturecek dizileri izliyor ama ben battlefield'da taktik yapip dusman indirirken COCUK oluyorum o'na gore.

sie.

Harika yorum
  • Yükleyin onlara bi Mass Effect yapın bi female Shepard haftaya 2.si yok mu diye soracaktır?
  • Kızların durumu tahminimce aileye bakıyor sadece. Erkeklerin ailesinde oynayan olmasa bile internet cafeler, arkadaş ortamı derken bir şekilde oynanmaya başlanır. Kızların genelde böyle imkanı olmaz aile de oynayan varsa merak salabilirler.

Kız kardeşimle beraber Cod, Lbp falan oynarız arada bizde. Oyun olacak olsam para birleştirebiliriz. Ana fikri kaptınız siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakma dostum ama kiz ardasin tam bir cahilmis. sen playstation oynuyorum dedigin an: ''wow hangi oyunda takiliyorsun? bir ara ikimiz takiliriz..'' vs.. tarzindan laflar deyip kendini seninle uygun gostermeliydi ama nerde turk kizlarinda boyle bir sey ? afedersiniz ama annem disinda hicbirini gram sevmiyorum. guzellik benim icin her zaman 2. plandadir (iyi bir iliskide) 1. planda direk fikirlere-saygiya-karsidakine ayak uydurma konularina bakarim.
  • Benim kız arkadaşım yıllardır ps3 sahibi bitirdiği oyunlar benim hatırladığım; lbp 1-2, killzone 3, uncharted 3, rayman :) Son zamanlarda ağırlıklı olarak Pes oynuyor her ne kadar kızsamda. Fifanın daha iyi olduğunu kabul ediyor ama işte beceremediği için Pes oynuyor.

Ülkemizde çoğu insanda oyun mu oynuyosun çocukmusun zihniyeti varken bayanların oynamaması çokta şaşırtıcı bi durum değil malesef..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.