Şimdi Ara

Türkiye'de hiç bayan oyuncu yok mu ?. veya neden sayıları düşük ?. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thequick

Lol de Team Rush Rush Rush diye TR kız takımı vardı bizimi arkadaş mid oynuyordu orda hala da oynuyodur belki ama ben koptum oyundan.
    Başka da çok denk gelmiştim Lol de.

vallahi lol oynamıyorum ben ya. online oyunları pek sevemedim nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Lol de Team Rush Rush Rush diye TR kız takımı vardı bizimi arkadaş mid oynuyordu orda hala da oynuyodur belki ama ben koptum oyundan.

boşver gerek yok zaten abi. en iyisi playstation
  • Ben lol de denk gelmistim daha evvel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

boşver gerek yok zaten abi. en iyisi playstation

aynen ya. playstation candır

• Arkadaşımın tanıdığı bir bayan deli gibi pes oynuyormuş. Hep anlatır, ayrıca gol atınca el-kol hareketleri falan da yapıyormuş. Küfürler havada uçuyor derdi. Biz böyle bir hatun bulamadık ya için ona yanar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Arkadaşımın tanıdığı bir bayan deli gibi pes oynuyormuş. Hep anlatır, ayrıca gol atınca el-kol hareketleri falan da yapıyormuş. Küfürler havada uçuyor derdi. Biz böyle bir hatun bulamadık ya için ona yanar.

onun içine ps cafe kaçmış bence ya. ama iyiymiş yani. bizimkiyle de kısmet olur inşallah
  • quote:

bu konu gerçekten merakımı cezbetti. geçen gün nişanlımdan ne yapıyorsun sorusuna playstation oynuyorum diye verdiğim cevaba karşılık ; uf saçma saçma hareketler yapma bi. çocuk musun sen cevabını aldım. bu nedenle araştırmaya koyuldum. ve gördüğüm birçok bayanda durum bu şekilde. bu da beni ziyadesiyle üzdü

bunu yazmak için girdim.... 16 yaşındayım ve ben ps3 te ve ıpad da gta oynuyorum ve hiç sıkılmıyorum...hatta youtuba girerek gta inceeliklerini ögreniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucagla

quote:

bu konu gerçekten merakımı cezbetti. geçen gün nişanlımdan ne yapıyorsun sorusuna playstation oynuyorum diye verdiğim cevaba karşılık ; uf saçma saçma hareketler yapma bi. çocuk musun sen cevabını aldım. bu nedenle araştırmaya koyuldum. ve gördüğüm birçok bayanda durum bu şekilde. bu da beni ziyadesiyle üzdü

bunu yazmak için girdim.... 16 yaşındayım ve ben ps3 te ve ıpad da gta oynuyorum ve hiç sıkılmıyorum...hatta youtuba girerek gta inceeliklerini ögreniyorum...

bir bayan oyuncu daha galiba youtube gamer kanalım var. bakabilirsin istersen.http://www.youtube.com/channel/UCAndszG1LmBg_7r95yRLJwQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general_skyx -- 6 Ağustos 2014; 13:53:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Kusura bakmayın ama yazmadan geçmeyeceğim. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yıllık tatil harici bir günde (hafta sonu vs) tek bir şeye o kadar vaktinizi verebiliyorsanız zaten yapacak hiçbir şeyiniz yok demektir. 8-10 saati tek bir şeye gömüp, normal olan 2 saat aktiviteyi başkasına çok görmek...

siz evlimisiniz bilmiyorum ama sanırım bilgi eksikliği var bu konuda.birkere önceki mesajlarda 3 yıldır ps3 ün yüzüne dahi bakmadığımı son 1 haftada 10 yaşımdaki oğlum için gt5 teki red bull aracı almak için ps3 te gt5 oynadığımı ve günde 10 saat değil nerdeyse 16- 18 saat bir haftasonu başında olduğumu belirtmiştim. maalesef demiyorum gerçektende bunun böyle olması gerektiği için, (çünki başka türlü sıkıntı olur) evin iç ve dış işleri vardır.bu içinde kesin sınırları olmamak üzere genelde dış ilişki babayla iç ilişkiler anneyle özdeşleştirilir.oyun konusunda ilk etkilenen ilişki maalesef iç ilişkiler oluyor. yani bir bayanın oyun oynamasıyla bir erkeğin oyun oynaması(sürekli olursa)iç ilişkilere daha zarar verdiği için ben acizane bayanın oynamasının doğru olmadığını belirttim. tabiki bu oyun tutkusu dış ilişkilerede zarar veriyorsa erkeğinde oyun oynamasını doğru bulmam. tam tersine oyun oynamak iç ilişkilere zarar vermiyorsa istediği kadar muhatap kişi oyun oynayabilir kim ne karışır.hani demiştim oyun oynayan bayanla evlenirken 1000 kere düşünürüm diye, onlarda oyun oynayan erkekle evlenirken düşünsünler. eşim muhtemelen düşünmüştür evlenirken, çünki evlenmeden önce bu oyun konusunda her şeyimizi paylaşmıştık.burda kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz ve dikte ettirmiyoruz. benden sıkılan yada sevmeyen biri benimle playseat almaya gelirmi? sevgiler. ( kızım için yaptığım evide gösterirsem beni daha iyi anlıyacağınızı düşünüyorum.( 1.5 aydır bunla uğraşıyorum 3 yıldırda son hafta hariç ps3 ü kendim oynamadım..) )
     Türkiye'de hiç bayan oyuncu yok mu ?. veya neden sayıları düşük ?.

• Benim hanım uncharted oynarkrn merakla izlerdi..

Oyun oynamadi asla..

Cocuk olunca cihazi satmak zorunda kaldim..

Zira fifa da momentum + cocuk bakiciliginda benden iyisi yoktur:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: World-x5

http://www.youtube.com/user/berylvenus

beril sergün'ü biliyorum hocam. oyunculuğu harika bir insan. bsc takipçisiyim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.W

Benim hanım uncharted oynarkrn merakla izlerdi..

Oyun oynamadi asla..

bende az önce uncharted 3 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.W

Benim hanım uncharted oynarkrn merakla izlerdi..

Oyun oynamadi asla..

dedimya iç ve dış ilişkiler meselesi... :)
  • sizin birde nişanlınızmış... valla çok çekersiniz söyleyeyım... playstation oynamayı çocukluk olarak gören bir insan
    valla ne söylenebilir ki... nişanlınıza sorarmısınız tv sezonu başlayınca her akşam dizi izliyor mu? sabah programlarını izliyor mu ?

birde bu konuyu neden genele yaydınız ? PS oynayan seven bagımlısı olan ülkemizde çok fazla bayan olduguna inaniyorum.
    PS oynamanın yaşı veya çocukluk gençliklede alakası yoktur.
  • Biz toplum olarak butür şeylere baya uzağız özellikle eski nesil anne babalarımız.Git kıraathaneye git bara meyhaneye sabah akşam orlarda vakit geçir biri çıkıp sen napıyorsun demez.Ama eline joypad al otur tv karşınına çocukmusun sen derler.İşte işin özü burada ortaya çıkıyor kahve bar birahane onlara etik gelir ama oyun oynaman etik gelmez.Demezlerki ya bu çocuk gözümüm önünde enazından evinde oturup uslu uslu otrup oyun oynuyor gidip pislik yerlerde hayatını söndürmüyor şeklinde düşünemiyorlar.Bunu ne nişanlına anlatabiliyorsun ne anneye nede babaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

sizin birde nişanlınızmış... valla çok çekersiniz söyleyeyım... playstation oynamayı çocukluk olarak gören bir insan
    valla ne söylenebilir ki... nişanlınıza sorarmısınız tv sezonu başlayınca her akşam dizi izliyor mu? sabah programlarını izliyor mu ?

birde bu konuyu neden genele yaydınız ? PS oynayan seven bagımlısı olan ülkemizde çok fazla bayan olduguna inaniyorum.
    PS oynamanın yaşı veya çocukluk gençliklede alakası yoktur.

yok hocam o dizi, sabah proğramı, magazin falan sevmez. yalnızca film izler. onu da oyun oynamaya alıştırırım ben. sonrası muhteşem olur

• valla oyuna göre değişiyor en son Knight online oynarken tanıştığım 10 civari farklı illerden vs kızlar vardi en yaşlısı 55 en geçi 18'di yabancılardanda çok vardi. oynadığım sunucuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Biz toplum olarak butür şeylere baya uzağız özellikle eski nesil anne babalarımız.Git kıraathaneye git bara meyhaneye sabah akşam orlarda vakit geçir biri çıkıp sen napıyorsun demez.Ama eline joypad al otur tv karşınına çocukmusun sen derler.İşte işin özü burada ortaya çıkıyor kahve bar birahane onlara etik gelir ama oyun oynaman etik gelmez.Demezlerki ya bu çocuk gözümüm önünde enazından evinde oturup uslu uslu otrup oyun oynuyor gidip pislik yerlerde hayatını söndürmüyor şeklinde düşünemiyorlar.Bunu ne nişanlına anlatabiliyorsun ne anneye nede babaya.

40 TL'ye oyun almıştım. hiç unutmam birisi çıkıp bana '' kafayı yemiş yaa. bir cd'ye, hele ki oyuna 40 lira vermiş enayi hahaha '' dedi. bende '' o elindeki sigarayla içtiğin biralara kaç para veriyorsun günlük '' dedim. '' 15-20 lira gidiyor '' dedi. bende '' tamam anladım '' dedim ve uzaklaştım

• Benim kız arkadaşım oyuncudur. Şu aşamada casual fakat ileride playstation ortamına ayak uydurur mu bilemem fakat android de çok deli skorlar yapıyor :) bebeğim.

Edit: vurdu kırdı savaş oyunlarını sevmez. İleride bir oyun bakacağım artık ona göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 6 Ağustos 2014; 16:00:06 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.