Şimdi Ara

Türkiye'de erkek kuaförlerinin/berberlerin genel olarak berbat olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle genel bir şeyden bahsediyorum.Falanca yerde süper berber var diyecekleri biliyorum onlar bence istisna ama genel olarak bir değerlendirme yapmak gerekirse berbatlar.Avmlerde isimli isimli yerler bile iyi çıkmayabiliyor.

Eminim tarzına dikkat edenlerin kanayan yarasıdır bu araştırıyorsun ediyorsun bir model beğeniyorsun bir model gösteriyorsun ya da anlatıyorsun tamam diyor alakasız bir model yapıyor.Hayır şunu dese anlarım.Atıyorum senin saçın düz bu model için biraz dalgalı olması lazım ya da saçın kısa biraz daha uzun saçla bu model kesim olabilir gibi bir şey dese anlayacağım.Adam tamam yaparız diyor sonuç ortada Birkaç örnek atayım siz gördüğünüz berberlerle kıyaslayın.Şimdi herkes para diyecek ama bilmiyorum çok da ucuz değil yani 30 dakika da iyi rakamlar kazanıyorlar yaptıkları hizmete göre ama yine de fazlasını vermeye razıyım yeter ki koyduğum videolar gibi mekan,kullandığı malzeme,teknik açıdan daha iyi olsunlar.Şimdi abartı gelecek belki ama bir gün bilmediğim bir şehirde berbere gitmem gerekti korka korka girdim ve tahmin ettiğim oldu yine alakasız bir saç modeli bari toplayayım dedim.Wax verir misiniz ben bir şekil vereyim dedim bitince.Adamların ciddi ciddi waxtan haberi yok.Bir sektörde bu tipler bu işten para yiyebiliyorsa demek ki seviye yerlerde demektir.Bir kere o öne doğru eğiltip saç yıkamak nedir ya çok mu zor arkaya bir düzen koymak illa o pozisyona sokacaklar seni.

Etrafınızda sizin de varsa tavsiye bekleyen aileler çocuğum okumuyor ne yapayım diyen ciddiyim bundan bahsedin.Paraya kıyıp yurtdışına yollasınlar orada bu işi öğrensin Türkiye'de parayı koyacak yer bulamaz.Şehir dışına sırf berbere giden duyuyorum adam iyi diye.

Son olarak bir kaç yer buna geçmeye başladı ama bence yaygınlaşmalı kesinlikle kadınlar da bu işe el atmalı.Sonuçta haremlik selamlık bir duruma gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 1 Nisan 2018; 14:50:56 >

• 2-3 kesim tekniği ile makası alan bırakmıyor.Bir şeyi anlatırken çıldırıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alışmışlar bi yandan almaya tas kebabı gibi kalıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi kuaförler de var yahu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç yok değil ama hiç araştırmadan rastgele bir yere girsen 10 berberinden 9'undan memnun olmadan ayrılırsın.Diğerleri dediğim gibi istisna oluyor.
  • 15 liraya anca eşşek traşı yapılıyor
  • Sırf bu yüzden 2 3 ayda bir traş oluyorum. Adama kısalt diyorum çok kısaltıyor az al diyorum yanları alıp üstü bırakıyor. Şekil gösteriyorum kafasına göre kesiyor. Korka korka gidiyorum berbere ve sonuç aynı bu zamana kadar sadece 2 yada 3 kere tamam bu güzel oldu dediğim traş oldu onun haricin de hep aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duduulu kuaför kenan a suriyeli muhamned ustaya kestiriyorum

hictarife gerek kalnadan istediğim şekilde kesiyor

yıkamalı saç traşı 13₺ ama 15₺ bırakıyom

• Hiçbir uzmanlık gerektirmeyen saçı 1-2-3 vs ye vurdurmaya bile en dandiği 15 lira fiyat çekiyor. Bende bu kan emicilere para kazandırmamak için 2 sene önce makina aldım şimdi kendim yapıyorum. Dünyanın en keyifli olayı berbere para vermemekmiş. Saçımı ayda 2 kere 3 numara yapıyorum 2 senedir deli kar ettim saçımı kendim keserek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saclara ciddili onem veriyosan her sehirde gidilecek 2 3 tane berber vardir

Atiyorum izmirde berber metin var baya kiyak yer.. mustafa denizlisi, emre altugsu falan hep buranin musterisi

Sac sakala 75 veriyosun ama calisanlar isini biliyor

Istanbulda kadikoyde var mesela cirak berber diye orasida isini iyi yapar ama iste bunlar tuzlu mekanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.