Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE EN İYİ SEHİR HANGİSİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede bilmediğimiz gizli kalmış neresi varsa yazın ama kimse burda kendi sehrini kayirip yazmasın arkadaslar herkes objektif olup aklında gidip gördüğü yaşadığı bildigi sehri tarafsızca yazsın....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben; Eskişehir, Antalya ve Amasya'da kaldım. Antalya çok sıcak yaşanmaz orada, kışın hiç kalmadım ama coğrafya bilgimle söylüyorum kışları da çok sert geçer. Amasya'da bir halt yok, ABD kasabası gibi. Eskişehir çok güzel bir yer. Ben ise İstanbul'da yaşıyorum. Eğer paran varsa İstanbul çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Ben; Eskişehir, Antalya ve Amasya'da kaldım. Antalya çok sıcak yaşanmaz orada, kışın hiç kalmadım ama coğrafya bilgimle söylüyorum kışları da çok sert geçer. Amasya'da bir halt yok, ABD kasabası gibi. Eskişehir çok güzel bir yer. Ben ise İstanbul'da yaşıyorum. Eğer paran varsa İstanbul çok güzel.

Eskişehir'i bende gördüm fena degil istanbulu kalabalık bir sehir ve stresinden dolayı kesinlikle eliyorum kendimce izmir favorim....!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Ankara yasanilanilecek en iyi sehir Turkiye'de. İstanbul gibi asiri buyuk degil, Anadolu sehirleri gibi kucuk de degil. Trafik sorunu vb yok. Memur sehri, hayat sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUĞLA DA YAŞAMIŞTIM 8 SENE ÇOK GÜZEL BİR YER MİLAS İLÇESİ HELE BENDE YERİ AP AYRIDIR ORANIN AMA GÖRMEYİ EN ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİM YER ESKİŞEHİR
  • Samsun hocam en güzeli ... Yazı Çok sıcak deyil ,Kışı çok soğuk deyil..Geçim şartları tam memurluk..trafik yok istediğin yere yürüyerek gidebilirsin. eğitim çok iyi sağlık seviyesi yüksek .... pişman olmazsınız.. Denizide var yeşilliğide :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cash55

Samsun hocam en güzeli ... Yazı Çok sıcak deyil ,Kışı çok soğuk deyil..Geçim şartları tam memurluk..trafik yok istediğin yere yürüyerek gidebilirsin. eğitim çok iyi sağlık seviyesi yüksek .... pişman olmazsınız.. Denizide var yeşilliğide :D

sorma ya Samsun süper Adana ile başı çekiyor,Sosyal,egitim ve kultur sıralamalarında...Dhlilerde bu iki ili cok iyi bilir :-D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki bursa son yıllarda çok göç aldı bozuldu ama hala hiçbir şehirle kıyaslanamaz bile elimde olsa bursayı başkent yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrugur

quote:

Samsun hocam en güzeli ... Yazı Çok sıcak deyil ,Kışı çok soğuk deyil..Geçim şartları tam memurluk..trafik yok istediğin yere yürüyerek gidebilirsin. eğitim çok iyi sağlık seviyesi yüksek .... pişman olmazsınız.. Denizide var yeşilliğide :D

sorma ya Samsun süper Adana ile başı çekiyor,Sosyal,egitim ve kultur sıralamalarında...Dhlilerde bu iki ili cok iyi bilir :-D

aynen :) samsuna gelmeyenler önyargılı davranıyorlar ama buraya geldikten sonra hyran kalanları çok gördüm...Yaşanabilecek en güzel şehirlerden biri...4 mevsimi yaşarsın valla

• Herkes memleketini sisirmeye basladı :-D biri diyo saglık ve egitim seviyesi cok yuksek,digeri diyo yok baskent yaparım :-D yavas yapta sacin basin dagılmasın.

• quote:

quote:

quote:

aynen :) samsuna gelmeyenler önyargılı davranıyorlar ama buraya geldikten sonra hyran kalanları çok gördüm...Yaşanabilecek en güzel şehirlerden biri...4 mevsimi yaşarsın valla

iklimini bilemem ama yasam olarak oldukca onyargılıyım,omude okuyan kız arkadasım var onu da duyduktan sonra hepten sogudum :-)

• quote:

quote:

quote:

quote:

iklimini bilemem ama yasam olarak oldukca onyargılıyım,omude okuyan kız arkadasım var onu da duyduktan sonra hepten sogudum :-)

o yaşamasını bilmemiş ozaman hocam

• Bence Trabzon gerçi bu tip konulara her mesaj yazdığımda kararım değişiyor nedense
  • Kocaeli İstanbul ankara izmir. eskisehir degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.