Şimdi Ara

Türkiye'de Egetürk Sucukları Nerede Satılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
104.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddi söylüyorum hayatımda egetürk sucuğu gibisini yemedim. belki çocukluğumdan kalan güzel bir anı olduğu için bana öyle geliyor ama tadı hala damağımda. dedim getirirdi almanyadan kutu kutu sucukları vayy bee
  • bizim ülkedeki hayvanlar gdo lu tarım yeyince hayvanlardada gdo oluyor sucuklarda gdo lu oluyor
    yani insanı hasta eden şeyler var sucukta ayrıca tadda yok
  • Her yıl Almanya'dan Egetürk sucukları, sosisleri v.s. gelirdi. Şimdi oradan gelen giden olmadığı için bir kaç yıldır sucuk yiyemiyorum. Türkiye'de de o tadı bulamadığımdan, 1-2 firmada çalışmış veya çalışanlarından duyduklarımdan dolayı kalitelerine, %100 dana v.s. olduklarına güvenemediğimden sucuk, sosis almıyorum... Geçenlerde Egetürk firmasına ürünlerinin nerede satıldığına dair mesaj attığımda aldığım cevabı sizlerle de paylaşayım...

''Sayın ... ....

Firmamiza göstermis oldugunuz ilgiye tesekkür ederiz.
    Neyazikki Türkiye'de et mamüllerindeki gümrük oranlarinin cok yüksek olmasi piyasa satis fiyatlarini anormal yükselttigi icin ithalatimiz bulunmamaktadir.
    Ithal mevzuati geregi posta yolu ile göndermemiz mümkün olmadigindan, ancak bazi yerlerde bu yüksek fiyatlara ragmen satildigini söyleyebiliriz.(Sütte Sarküteri Istanbul (Gayrettepe, Yeniköy, Etiler, Teşvikiye, Caddebostan), Cerkezköy Sarküteri Alsancak Izmir vb.)
    Ileride halkimiza uygun fiyatlarla ürünlerimizi sunabilmeyi ve ülkemizde yatirim yapmayi cok isteriz.

Saygilarimizla,

EGETÜRK Wurst- und Fleischwaren-
    fabrikation GmbH & Co. KG
    Feldkasseler Weg 5, 50769 Köln
    Telefon: 0221/ 7 09 29 -0
    Telefax: 0221/ 7 00 23 78
    http://www.egetuerk.de ''

• quote:

Orijinalden alıntı: elcenyu

Her yıl Almanya'dan Egetürk sucukları, sosisleri v.s. gelirdi. Şimdi oradan gelen giden olmadığı için bir kaç yıldır sucuk yiyemiyorum. Türkiye'de de o tadı bulamadığımdan, 1-2 firmada çalışmış veya çalışanlarından duyduklarımdan dolayı kalitelerine, %100 dana v.s. olduklarına güvenemediğimden sucuk, sosis almıyorum... Geçenlerde Egetürk firmasına ürünlerinin nerede satıldığına dair mesaj attığımda aldığım cevabı sizlerle de paylaşayım...

''Sayın ... ....

Firmamiza göstermis oldugunuz ilgiye tesekkür ederiz.
    Neyazikki Türkiye'de et mamüllerindeki gümrük oranlarinin cok yüksek olmasi piyasa satis fiyatlarini anormal yükselttigi icin ithalatimiz bulunmamaktadir.
    Ithal mevzuati geregi posta yolu ile göndermemiz mümkün olmadigindan, ancak bazi yerlerde bu yüksek fiyatlara ragmen satildigini söyleyebiliriz.(Sütte Sarküteri Istanbul (Gayrettepe, Yeniköy, Etiler, Teşvikiye, Caddebostan), Cerkezköy Sarküteri Alsancak Izmir vb.)
    Ileride halkimiza uygun fiyatlarla ürünlerimizi sunabilmeyi ve ülkemizde yatirim yapmayi cok isteriz.

Saygilarimizla,

EGETÜRK Wurst- und Fleischwaren-
    fabrikation GmbH & Co. KG
    Feldkasseler Weg 5, 50769 Köln
    Telefon: 0221/ 7 09 29 -0
    Telefax: 0221/ 7 00 23 78
    http://www.egetuerk.de ''

adamlarda haklı napsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

Bu sucuğu Almanya'dan amcalar falan getiriyorlar çok harika bir tadı var burdaki hiç bir sucukta bulamadım o tadı nette falan araştırdım herkes öyle diyor aslında bunun ticaretini yapcaksın net üzerinden satışını ne güzel iş fikri neyse bunu nerden bulabiliriz arkadaşlar bilen var mı

Hayatimda yedigim en mukemmel sucuk uff.. her ay alirim 1 kilo. Azicik tavada istip veya cig yerim cok mukemmel birsey harbi.. (Bu markanin neredeyse tum urunleri superdir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

En iyisi Şahin sucukları

Erşan sucukları var egetürkün yan kolumu öyle birşeyler var tadı güzel tavsiye ederim
    birazda ikbal sucukları güzel bunların dışında burdaki sucukları güzel gelmiyor bi ara cumhuriyeti arenada görmüştüm diye hatırlıyorum üretimden dolayı reklam kapalıydı ama beliydi ondan hiç almadım

erşan sucuklarını bilecikte bi arkadasımın babasının fabrikası üretiyor,sürekli onu alırız benim yediğim en güzel sucuk

Geçen hafta Egetürk yedim, ondan öncede Erşan marka almıştım. Yediğim en güzel 2 sucuktur.
    Egetürk'ü bir daha zor bulurum ama Erşan favorim olur.

Kara listemdeki markalar Maret ve Saray Çiftliği markalarıdır. Maret'e belki bir daha şans veririm ama Sarayın hiç şansı yok.
    Sebebi ise rezalet bir tadı olması. At eti olsa daha iyidir, sarımsak mı ilaç mı artık ne bastılarsa içine. Marette kıpkırmızı boya gibi, ağızdaki dağılıp gidiyor. Sucuk değil baharatlı kıyma sanki. Rengide anormal kırmızı.
    Son olaylardan sonra Beşler ve Apikoğlu da şaibeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 30 Nisan 2012; 15:29:07 >

• Odegilde apikoglunda essek ve at eti cikmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

egetürk sucuğu gibisimi var ya..Babam her yurtdışından geldiğinde en az 5 paket getirir ufak 2li sucuklardan harika ya..İnekmi öküzmü domuzmu ejderhamı bilmiyorum ama harika
    EgeTürk sucuğunu ilk defa duydum kaç lira bunlar

• bundan 3 yıl once hatay ıskenderunda ege türk bayısı vardı ama kapandı. ve arastırdık izmir ve istanbul dısında hıc bıryerde bulunmuyor. ve denedık almanyadakı gıbı tadıda yok. tavsıyem ege turke yakın bır tat afyon cumhuriyet sucukları kılosu 34 tl dir deneyın pısman olmazsınız. ege turkten tek farkı bıraz daha yaglı olması tat hemen hemen aynı. bu arada bana 5 kg gelıyor almanyadan 5 gune kadar elımde ısteyene satabılırım
  • almanyada 8.99 euro 1 kg su gıttı gıtıyorda 72 tl yazmıslar kg suna ayıp ya yazzık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberlevent

almanyada 8.99 euro 1 kg su gıttı gıtıyorda 72 tl yazmıslar kg suna ayıp ya yazzık

2 gün önce aldım almanya'dan. şimdi türkiye'deyim. 5 kg aldım. kilosu 7,89 euroydu.
  • Arkadaşlar merhaba,

konu açılalı biraz tarih geçmiş ama şu bilgiyide eklemek isterim. ege türk sucuğunu birçok kez yemiş ve tadını çok iyi bilmekteyim. izmirde yaşamaktayım. eğer ki ege türk sucuğu lezzetini yakalamak ister iseniz. ege türk formülüne göre üretim yapan TİRE-EGE Göçmenoğlu marka sucuk var. Fermente bir sucuk olup o tadı alıyorsunuz.
  • Merhabalar,
    ben de İzmir'de yaşıyorum. Evet Tire-Ege de güzeldir ama ne yazık ki, bana göre, Egetürk'ün hiçbir rakibi yok. Ama sucuğun yanında en çok özlediğim Egetürk sosistir. Çünkü sucukta bir şekilde benzer bir tat bulabiliyorsunuz, ama Türkiye'deki sosislerin Egetürk ile yakından uzaktan alakası yok. Yiyenler bilirler... :(
    Alsancak Şarküteri'de çeşitli Egetürk ürünleri bulunuyor, ama arkadaş, alınacak gibi değil fiyatları. Şöyle anlatayım: Galiba 2002 başıydı. Onca yıldan sonra ilk defa o şarküteride görmüştüm, girdim sordum. Kilosu 38 milyon Lira'dan, 1 kangal alıp gelmiştim. Annem babamla bayram ederek yemiştik. :) Yani 11 sene önce 1 kg sucuk 38 milyon Lira'ya satılıyordu. Altın gibi birşey... :)
    Bugün Almanya'da fiyatı 10€'nun altında (orada et fiyatları da buraya göre çok daha ucuzudur), yani 20 TL civarında. Bu kalitenin çok daha altındaki markalara 30 TL veya daha fazla veriyoruz burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozlergun

Merhabalar,
    ben de İzmir'de yaşıyorum. Evet Tire-Ege de güzeldir ama ne yazık ki, bana göre, Egetürk'ün hiçbir rakibi yok. Ama sucuğun yanında en çok özlediğim Egetürk sosistir. Çünkü sucukta bir şekilde benzer bir tat bulabiliyorsunuz, ama Türkiye'deki sosislerin Egetürk ile yakından uzaktan alakası yok. Yiyenler bilirler... :(
    Alsancak Şarküteri'de çeşitli Egetürk ürünleri bulunuyor, ama arkadaş, alınacak gibi değil fiyatları. Şöyle anlatayım: Galiba 2002 başıydı. Onca yıldan sonra ilk defa o şarküteride görmüştüm, girdim sordum. Kilosu 38 milyon Lira'dan, 1 kangal alıp gelmiştim. Annem babamla bayram ederek yemiştik. :) Yani 11 sene önce 1 kg sucuk 38 milyon Lira'ya satılıyordu. Altın gibi birşey... :)
    Bugün Almanya'da fiyatı 10€'nun altında (orada et fiyatları da buraya göre çok daha ucuzudur), yani 20 TL civarında. Bu kalitenin çok daha altındaki markalara 30 TL veya daha fazla veriyoruz burada.

2 ay önce almanyadan kilosunu 7,89 euroya aldık... o derece ucuz orada..
    yine de çok güzeldi ama o eski güzelliğini bulamadık. belki türkiye'deki sucukların tadı biraz daha iyileştiği için göreceli birşey olabilir..

ama sosis cidden harika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 27 Şubat 2013; 10:53:06 >

• en iyisi şeriat sucuğudur
  • sirius_black,
    ben en son 1 yıl önce almıştım, bir farklılık hissetmemiştim. Ancak değişmemiştir diye bir garanti yok tabi. Ama fiyat olarak düşünüldüğünde, hele de bu kalitede gerçekten çok ucuz.
    Düşünsenize, burada 2000 birim aylık alan birisi için kaliteli sucuğun kilosu 30-35 birim. Almanyada ise burada 2000 alan biri genelde üniversite mezunudur ve rahatlıkla 2000 ve daha fazlasını alır, onun için sucuğun kilosu 8 birim. Gerçekten haksızlık. Türkiye artık eskisi gibi ucuz olarak tabir edilecek bir ülke değil.
  • türkiye'de bulunmuyor maalesef. bir çok egetürk sever gibi ben de mail attım Türkiye'de satış yapıyor musunuz veya Türkiye'de tesis kurmayı düşünüyor musunuz diye, vergiler yüksek olduğundan dolayı gelemiyoruz ama ileride durumlar değişirse vatanımızda da seve seve hizmet veririz demişlerdi

bu arada kardeşime bi kaç kilo getirttim de hasretimi dindirdim
     Türkiye'de Egetürk Sucukları Nerede Satılır?

• Yaw arkadaş nasıl bir forumdur bu. Aradığım her türlü alakalı alakasız şeylerde son durağım burası oluyor.
    Gece saat 12 ye yaklaşırken teyzemlerin getirdiği son parmak sucuğu da bitirmenin üzüntüsü ile Google da egetürk sucuğu nerede satılır die arattıktan sonra kendimi burada buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastgs

Yaw arkadaş nasıl bir forumdur bu. Aradığım her türlü alakalı alakasız şeylerde son durağım burası oluyor.
    Gece saat 12 ye yaklaşırken teyzemlerin getirdiği son parmak sucuğu da bitirmenin üzüntüsü ile Google da egetürk sucuğu nerede satılır die arattıktan sonra kendimi burada buldum

Ben her sene 1 defa aratıyorum egetürk nerede satılır diye sonra kendimi 2010 yılında açtığım konuda buluyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.