@kenan9593 @OrhanYüceer Elinize emeğinize sağlık. |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı (16. sayfa)

-
-
-
rica ederim zeplinleri sizin dergiler arasına ekleyebilirsiniz,en azından tek linkten hepsine bakabilsinler.Zaman buldukca diğerlerini de paylaşacağım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Kasım 2022; 2:18:52 >
-
Tam çözüm Tomb raider' dan okuması daha keyifli bir şey yoktur benim için. Oyuncuya yazılarla oyunda nereye nasıl gideceğini, ne yapacağını anlatmak bir sanat bence. Şimdi aç youtube' yi yaz gameplay. Hiç keyfi yok.
-
-
Maalesef katkım olmuyor ancak konuyu ilgiyle takip ediyorum.
Emeğinize sağlık, teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır, taradığınız 8. sayı Zeplin Dergisi arşivine eklendi. Arşivde toplam 8 sayı oldu.
Sanırım sizde tüm sayılar vardı, bu zeplin dergisi toplam kaç sayı acaba? Bir de GamePro'nun ilk sayısını paylaşmıştınız, o derginin de full arşivi varsa toplam kaç sayılar?
Elinizde konu ile alakalı hangi dergiler var ve kaçar sayı, arşivinizi yazsanız harika olur aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Kasım 2022; 0:29:43 >
-
@kenan9593 hocam geçmişte tek mesajda 12 adet PC Gamer Türkiye dergisi paylaştığın mesajını kaldırmışsın yada silinmiş, bir problem mi oldu acaba?
Bu taramalar sanırım commodore.gen.tr'deki (retrofili) Fatih Yıldırım'a aitti. Dergileri bir drive klasöründe toplayıp isim de vererek tekrar paylaşmak istiyorum. Sana bir "kaldır" talebi geldiyse belirt lütfen. Bu 12 dergiden hariç senin taradığın PCGamer 1. sayı (Ekim 1998)'i de ekleyeceğim, problem olursa belirt lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Kasım 2022; 1:1:57 > -
Aslında elimde baya bir dergi var, sırf bu yüzden zamanında bir kitaplık yaptırmıştım :) zaman bulursam buraya tarayıp paylaşmayı istiyorum :) bende pc oyun / cd oyun dergisi hastasıyım :) onları bulamadım evde bir yerdeler ama bakalım, o yüzden pc oyun ve cd oyun dergisi paylaşan olursa memnun olurum.çünkü o dergilerde eksik (kaybettiğim,arkadaşlara verdiğim ve geri gelmeyen :( ) sayılarım vardı.
-
13 adet PC Gamer Türkiye dergisi >arşive< eklenmiştir.
Klasör içinde tarayanlar hakkında bilgi verdim. Yenileri gelirse burada toplamaya devam ederim. Kaynak siteleri mutlaka ziyaret ediniz.
-
Hocam Merhabalar;
Progamer arşivinde eksik kalan sayıları paylaşmayı düşünüyor musunuz? Sanırım 10 tane paylaşmıştınız.
-
Evet şimdilik 10 tanesini paylaşmışım. Ara vermek zorunda kaldım çünkü tüm dergi arşivim ve tarayıcı aile evinde kaldı hocam.
Gidip kalabilecek vaktim oldukça, zaman da buldukça kalanları parça parça tamamlamayı planlıyorum merak etmeyin.
Bu arada ProGamer dergisinden 2 eksiğim var; elinde 7 ve 12. sayılar bulunan varsa bana ulaşsın, böylece eksiksiz bir arşiv yapabiliriz.
-
Sabırsızlıkla bekleyeceğim. Nadir Kitap sitesinde birkaç sayı bulunmakta
-
Taramayı yapan Barış Korkut'a teşekkürler. Şimdiye kadar taranmış tüm GameShow dergileri için tıklayın.
-
Pc Gamer Temmuz 2000 sayısı.(22.Sayı) Kapanmadan önceki son sayısıdır. Tuğbek Ölek Level'de Pc Gamer için Diablo 2'yi göremediler, diye yazmıştı.
https://www.mediafire.com/file/xcdvlm3p9i3r0yt/Pc_Gamer_Temmuz_2000.pdf/file
Pc Gamer Temmuz 2000 CD
https://www.mediafire.com/file/ctjijzi54lzo2lv/Pc_Gamer_7-2000.iso/file
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 23 Kasım 2022; 21:45:27 >
-
Elinde NFS mostwanted 2005 in dvd içindeki kağıtların PDF si varsa çok makbule geçer di
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disket kutusu aklıma geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CD Oyun Nisan 2000 : CD Oyun : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
CD Oyun Dergisinin Nisan 2000 Cd'sini Archive Sitesinden İndirebilirsiniz
!!!İLGİLENENLERE DUYURULUR!!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X