Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE 4 ADET ATOM BOMBASI VAR TR YAPIMI!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
12
Favori
20.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sNaP_21

quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

@sNaP_21

fazla cod oynama o tek atımlık silahlara ben de hastayım ama 2008 yılındayız..zimbabwe ordusunda bile bulamassın

edit:Avatarımdaki füze hangi kurumun biliyomusun?Türk hava kuvvetlerinin ve ABD den sonra kullanan tek ülkeyiz...bazı şeyleri öğrenmen zaman alıcaktır ama sakın ordunu küçümseme askere gittiğin zaman neyin ne olduğunu anlarsın.

bunada cevap yazmadan geçemeyeceğim..
    siz hayatınızda bu silahı görmeğiniz ve askerlik çağınına gelmediğini farz ederek cevaplıyorum.
    ilk olarak silahlar tek atımlık değil,silahlar seri atıyorlar fakat bu atış sonrası ya omuzunu yerinden çıkarıcak kadar tepiyor yada kabzası dağılıyor..bizzat atış esnasında şahit oldum..

ne hakkında konuştuğunu söyleyebilirmisin?ne bu silahlar? son model sniperlar da +30,000j tepki verir.?yada gördüğün silahın modelini falan yaz?yada en iyisi sus kendini rezil etme

• quote:

quote:

@sNaP_21

fazla cod oynama o tek atımlık silahlara ben de hastayım ama 2008 yılındayız..zimbabwe ordusunda bile bulamassın

edit:Avatarımdaki füze hangi kurumun biliyomusun?Türk hava kuvvetlerinin ve ABD den sonra kullanan tek ülkeyiz...bazı şeyleri öğrenmen zaman alıcaktır ama sakın ordunu küçümseme askere gittiğin zaman neyin ne olduğunu anlarsın.

bunada cevap yazmadan geçemeyeceğim..
    siz hayatınızda bu silahı görmeğiniz ve askerlik çağınına gelmediğini farz ederek cevaplıyorum.
    ilk olarak silahlar tek atımlık değil,silahlar seri atıyorlar fakat bu atış sonrası ya omuzunu yerinden çıkarıcak kadar tepiyor yada kabzası dağılıyor..bizzat atış esnasında şahit oldum..

:D İstisnalar kaideyi bozmaz hocam.Bende çok duydum 1 şarjör atımdan sonra dağılan G3 hikayelerini

• Bu arada arkadaş G3 ü kastediyor heralde...o silahın lakabı zaten o dur.dengesiz atışda omuzunuz çıkabilir.çok güçlü bi silah.

quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

quote:

@sNaP_21

madem Amerika bu kadar harika neden Hala Bin ladini bulamadı

Kendi adamı olduğu için... Sen yoksa hala Amerikanın Bin ladini aradığını veya bu olayların bin ladin denen adamın altından çıktığını mı düşünüyorsun ??

tabii her gün Amerika kendi adamına askerlerini öldürtüyor..komiksin ne diyim.

Amerikan vatandaşları bile bangır bangır bağırıyor "biz gaza geldik, inandık, aslında ikiz kulelerde baştakilerin işi" diye ama sen gerçekten ikiz kuleleri vuranın bin laden olduğuna ve amerikanın da bu adamı ciddi ciddi aradığına inanıyorsun...

İkiz kuleler hakkında bir sürü belgesel var , onları bir izle... bu tür belgesellere hemen inanmamak lazım ama o kadar bariz ki durum, inanmamak elde değil...

Kısacası maksat : göstermelik iki kule yıkarak, orta doğuya girme bahanesi elde etmek ...

bu konuda en bilinen video, izlemediysen izlemeni tavsiye ederim :http://video.google.com/videoplay?docid=1801080583461721459&ei=QNTrSK2qG4auiAL8pbyaCw&q=fahrenheit+9+11+altyazi&emb=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 8 Ekim 2008; 0:28:50 >

• baştan sona okudum ve bu gune kadar forumda okudum en muthis yazıydı tesekkur ederim.orumcek beyinlilerin yorumlarını bile okumadım...

quote:

quote:

1-hindistanın türkiyeden gelişmiş olduğunu söyleyen ilk insansın tebrikler
    2-Pakistan 98 yılından beri Amerikan ambargosu altında.daha geçen sene yumuşatıldı
    3-Ankarada patlatır diye bi cümlemi duydum.o zaman sana şunu söyleyim o bombaların anahtarları türk subaylarda ve o bombalardan sovyet tehdidi için 40 adeti şu an hükümetin hizmetinde.
    4-Bana ikinci dünya savaşında kullanılan bi tane eski bi araç göstersene.M60 tanları 1970 li yıllarda üretildi(M60A3 ler)...ordun hakkında biraz bilgi sahibi ol istersen ben sana bilgi veririrm.öyle atmakla olmuyo.

1-hindistan bilgiyar parçaları ve program üretiminde ilk sırdadadir
    2-zaten senınde dedıgın gıbı pakistanda atom bombası amirakn varlıgı ve rus tehtidi yuzundendur
    3-incirliktekileri değil washingtondakiler patlatırlar..düşünerek yazmanı tavsiye ederim
    4-babam 30 yıllık subaydır,küçüklüğüm arkadasında bavul büyüklüğünde telsizi olan 1942 model mazot kokulu dışı su geçirmez muşambadan sarılı jiplerde geçti..umarım yeterli bir cevap olmuştur artık yatıyorum,bundan sonra cevap yazamayacağım..

1-o zaman sana burdan hindistan sokaklarını,yollarını,ekonomisini,kıtlığı,fakirliği ve açlıktan ölen insanların sayısını vermek isterdim ama TR nufusundan fazla.
    2-no comment..pakistan atom bombalarını tamamen TR nin desteğini alarak kendi üretmiştir....yani üretebilmiştir.konuyu değiştirme pakistanın yaptığını biz hayli hayli yaparız.hele ki yardım ettiysek.bye
    3-...tamam patlatsınlar o zaman ben adama bombaların anahtarı türk subaylarda diyorum adam ne diyo.red alert mi lan bu!!
    4-Heralde jeep wranglerden bahsediyosun onlar 90lar da emekli oldular.koçum.Ayrıca ingiliz ordusu hala onları kullanır buda kapak olsun mu?

Bu arada arkadaşım Ortamın seviyesini lütfen koruyalım

• quote:

quote:

quote:

Türkiyede daha köydeki okullarına öğretmen yok,hangi atom bombasından bahsediyorsunuz siz..daha fazla aşağılayıcı cümle kurmak istemiyorum,kısacası deli saçması böyle birşeye inanmak..

..pakistanda,kuzey kore,hindistan,çin bu ülkeler tr den daha gelişmiş demi.hatta bi ara çeçen militanlarda bile olduğu söyleniyodu...lütfen böyle saçmalamayın..atom bombasına sahip olmadığı halde üretme kapasitesi olan 3 ülkeden biriyiz(japonya ve almanya)

1incisi,hindistan,çin gibi ülkeler tabii ki bizden gelişmiş birisi ticaret birisi teknoloji devi,kuzey koreye gelince adamların dünyadan soyutlanmalarının nedeni savaş sanayiine yönelik politika izlemeleri ve çin de bunu destekliyor..(bknz.kore savaşı),pakistanda atom bombasının olması oradaki amerikan varlıgı ve rus tehtidi..
    2incisi,incirlikte varmış ama natonunmuş ABD nin miş,geçiceksin bunları adamlar istese o atom bombasını ankarada patlatır..ülkemizde bulununan her abd nato malınıda türkiyenin sanmayın

türkiye daha ordularında 2ıncı dunya savasında amerikanın kullandıgı 1940 model jipler,tek atış attıktan sonra silahın heryerini tekrar toplamak zorunda olunan piyade tüfekleri..
    birşeyler hakkında bilgi edinin,öğrenin, araştırın öyle konuşun..

dostum kendi hayal dünyanda senaryo yazıyosun ,bimeden bildiğini sanmak en kötü şey.yok abd istese patlatır yok hindistan daha gelişmiş yok vs.

biraz bilgi sahibi olmalısın.yada öğren bilenlerden

• atom bombasını çıkaranın ben

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

baştan sona okudum ve bu gune kadar forumda okudum en muthis yazıydı tesekkur ederim.orumcek beyinlilerin yorumlarını bile okumadım...

Nihayetinde okuduktan sonra yorum yapan bir arkadaşımız çıktı.Ben teşekkür ederim Saygılar

• quote:

baştan sona okudum ve bu gune kadar forumda okudum en muthis yazıydı tesekkur ederim.orumcek beyinlilerin yorumlarını bile okumadım...

ben bunun ingilizcesini yabancı bi forumda bulmuştum.baya ilgimi çekmişti.gerçekten harika bir yazı.....

Bu arada arkadaş G3 ü kastediyor heralde...o silahın lakabı zaten o dur.dengesiz atışda omuzunuz çıkabilir.çok güçlü bi silah.

evet 7.62 mm en güçlü piyade tüfeği mermisi kullanır

Orjinalden alıntı: celalcaner2

bunu 70 yıl önce yaptılar şimdi elimize olmuş bir tane çok mu sanki yapılması zor birşey.eminim her ülkenin vardır

youtube de bile var evde atom bombası yapımı

bunu 70 yıl önce yaptılar şimdi elimize olmuş bir tane çok mu sanki yapılması zor birşey.eminim her ülkenin vardır

Önemli olan Bizimde bu denge söz sahibi olmamız.Art niyetli girişimlere karşı caydırıcılığımızın olmasıdır.ABD Kremlini soğuk savaş döneminde 70 li yıllarda Attığınız Nükleer Füzeleri Kendinize Çevirebiliriz diyerek Füze Kalkanı olduğunu iddaa ediyordu ki öyle bir teknoloji bugün bile yok

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

quote:

Önemli olan Bizimde bu denge söz sahibi olmamız.Art niyetli girişimlere karşı caydırıcılığımızın olmasıdır.ABD Kremlini soğuk savaş döneminde 70 li yıllarda Attığınız Nükleer Füzeleri Kendinize Çevirebiliriz diyerek Füze Kalkanı olduğunu iddaa ediyordu ki öyle bir teknoloji bugün bile yok

hatta o dönemde türkiye ye jüpiter füzelerini depolamıştı sovyetler bi tek onlardan çekiniyodu

• Konu dışını biraz Aştı galiba bu yazı
  • çocuklar ülkenin gerçeklerinden ve elindeki imkanlardan bi haber oldukları için ve her yerde amerikayı öven sözler duydukları ve onlar gibi yaşamaya özendikleri için normaldir arkadasım.boşver biz bize yeteriz.büyük bir zevkle okudum yazıyı belki 1 saat sürmüştür bazı yerleri tekrar tekrar okudum hatta iyice anlamak için.böyle güzel ve yararlı konular genelde tutmaz burda.ama sen böyle şeyler paylaşmaktan vazgeçme.

çocuklar ülkenin gerçeklerinden ve elindeki imkanlardan bi haber oldukları için ve her yerde amerikayı öven sözler duydukları ve onlar gibi yaşamaya özendikleri için normaldir arkadasım.boşver biz bize yeteriz.büyük bir zevkle okudum yazıyı belki 1 saat sürmüştür bazı yerleri tekrar tekrar okudum hatta iyice anlamak için.böyle güzel ve yararlı konular genelde tutmaz burda.ama sen böyle şeyler paylaşmaktan vazgeçme.

Söylediklerine aynen katılıyorum arkadaşım ilgine teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

quote:

@sNaP_21

madem Amerika bu kadar harika neden Hala Bin ladini bulamadı

Kendi adamı olduğu için... Sen yoksa hala Amerikanın Bin ladini aradığını veya bu olayların bin ladin denen adamın altından çıktığını mı düşünüyorsun ??

tabii her gün Amerika kendi adamına askerlerini öldürtüyor..komiksin ne diyim.

sen komiksin dostum. kendi askeri ölmüş ne yazar ordaki petrollere başkası göz dikebiliyor mu Amerika ordayken? orda 5bin 10 bin asker 100 bin askeer ölmüş kimin umrunda sen petrole bak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.