Bildirim
Türkiye cidden bayagı bi zenginlesmis
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizde bilmiyoz ki.. -
Hangi bulvar ona göre ... -
Zenginler daha zenginlesiyor,fakirlerde daha fakirlesiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tolga509
Hangi bulvar ona göre ...
Bursa/Nilüfer FSM bulvarı
İftarda bir mekanda yemek yedim arkadaşlar ile. Artan yemekleri ,meyveleri, ekmekleri gördükten sonra bizim çok zengin, görgüsüz, vicdansız, merhametsiz, aç gözlü, bencil, duygusuz ve onursuz bir toplum olma yolunda hızla yol aldığımıza emin oldum acı duyarak. Bunun gibi binlerce mekan ve artan yemekleri hayal ettiğin zaman biz bile Afrika kıtasında birçok ülkeyi doyurabiliriz. Nerede aç insan var ise ona yetecek kadar yemek var bu dünyada. Ama iğrenç bir bencillik kapladı insanları ve insan demeye bin şahit gereken canlıları.
Dünya bu bencilliğin hesabını eninde sonunda verecek. Hemde büyük bir acı ve hüsran ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 28 Temmuz 2013; 1:15:56 > -
gerçekten bende anlamıyorum. trafikteki araçların büyük çoğunluğu modelli. şahinler falan eskisi gibi çok değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman
quote:
Orası zaten elit kesimin takıldığı mekanlarla dolu, daha aşağı beklenmez zaten. -
bi anlasam bana 2. el bir araba bile alıp kullanmak çok lüks geliyor litresi 5 liradanbenzin o yıllık vergiler kargosu bilmem nesi alırken zaten fiyatlar %75 civarı vergi yok ötv yok kdv yok hava yok park yok eben vergisi ile 2 katından fazla uçuk fiyatlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 28 Temmuz 2013; 1:17:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: POWER64
İftarda bir mekanda yemek yedim arkadaşlar ile. Artan yemekleri ,meyveleri, ekmekleri gördükten sonra bizim çok zengin, görgüsüz, vicdansız, merhametsiz, aç gözlü, bencil, duygusuz ve onursuz bir toplum olma yolunda hızla yol aldığımıza emin oldum acı duyarak. Bunun gibi binlerce mekan ve artan yemekleri hayal ettiğin zaman biz bile Afrika kıtasında birçok ülkeyi doyurabiliriz. Nerede aç insan var ise ona yetecek kadar yemek var bu dünyada. Ama iğrenç bir bencillik kapladı insanları ve insan demeye bin şahit gereken canlıları.
Dünya bu bencilliğin hesabını eninde sonunda verecek. Hemde büyük bir acı ve hüsran ile.
+1
En basitinden neredeyse her evde her gün çöpe ekmek atılıyor. Çok fazla israf yapıyoruz çok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün Sivas'ta Ferrari gördüm læ -
Bu tür konulara dikkat ettim de Türkiye'de ki tüm fakirler bu forumda mı -
alın teriylemı kazanıyorlar sanki.Bunu genele yaymak doğru olmaz ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet230023
Bu tür konulara dikkat ettim de Türkiye'de ki tüm fakirler bu forumda mı
Hocam forumun cogunluk ogrenci oldugundan maddi sıkıntı cekenlerin cok olmasi dogal. Mesela bende oyleyim
quote:
quote:
quote:
Orası zaten elit kesimin takıldığı mekanlarla dolu, daha aşağı beklenmez zaten.
Kesinlikle öyle.Tahminen üniversite öğrencisi olan birisini daha cok genç yani 3.20d den inerken gördüm.Tamam bizde cok şükür fakir değiliz ama öyle o yaşta o arabaya binmek hayal bize
quote:
Orijinalden alıntı: Ekulac
quote:
Hocam forumun cogunluk ogrenci oldugundan maddi sıkıntı cekenlerin cok olmasi dogal. Mesela bende oyleyim
Mutlaka öyledir de mesela bakıyorum adam konuya yorum yazmış işte herkeste var bizde yok,daha araba göremedik felan :) Açlık sınırını burdan belirlesinler
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ekulac
quote:
Mutlaka öyledir de mesela bakıyorum adam konuya yorum yazmış işte herkeste var bizde yok,daha araba göremedik felan :) Açlık sınırını burdan belirlesinler
Onlar bilerek abartıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: H.E
quote:
Orijinalden alıntı: POWER64
+1
En basitinden neredeyse her evde her gün çöpe ekmek atılıyor. Çok fazla israf yapıyoruz çok.
Hocam her yönden iğrenç insanlar. Dünyada masumlar ölürken, çocuklar açlıktan ağlayarak kıvranırken, anneleri çaresizlikten çocuklarına sarılıp ölümü beklerken, masumlar kurşunlar ve bombalar ile katledilirken, heryerde ateş, kan, gözyaşı ve ihanet varken nasıl bu kadar pervasız olabiliyorlar. Bir gün bu fırtına bizim tarafa eserse ne yapacağız düşünmüyor hiç kimse. Ben bir şeyi çöpe atacak duruma geldiğimde nasıl vicdan azabı çekiyorum. Ne biçim bir canlı olduk anlamadım gitti.
El Hayaü Minel İman
-
quote:
Az önce dışardan geldim.Bulvardan yürüdüm eve kadar.Sayamadigim kadar son model bmw,merso,audi,mini cooper geçti yanımdan.Abartmıyorum caddedeki her 5 arabadan 3'ü premium araç.Insanlar nasıl bu kadar zenginlesti..
bir arabasiz benim anlasilan :)
quote:
Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI
Zenginler daha zenginlesiyor,fakirlerde daha fakirlesiyor.
Nasıl vardın bu kanıya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybaba62 -- 28 Temmuz 2013; 1:33:31 >
Benzer içerikler
- kütük değiştirme
- jawline topu zararları
- ne var ne yok sorusuna cevap
- son kullanma tarihi sadece ay yazıyorsa
- osmanlıca doğum günü mesajı
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X