Şimdi Ara

Turkiye Cheeto's vs Amerika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'daki cogu cips Turkiye'dekine bin basar ama Cheeto's Turkiye de kendini asmis durumda, bu bir gercek. Turkiye'de Cheeto'slarin icine de disina da peynir koyuyorlar ama Amerika'da sadece disinda peynir var, icleri bos. Ayrica Amerika'da efsanevi fistikli Cheeto's yok. Dunyanin en guzel cipsi fistikli Cheeto'stur, kimse buna karsi arguman sunamaz ve bu Amerika'da yok.

• Amerika’daki cipsler Türkiye’ye göre daha kalitesiz gibi geldi bana. Amerikadayken bi kere doritos almıştım. Tadı merdivenaltı cipsler gibiydi (damak tadı farklılığı falan değil bildiğin daha kalitesizdi) üstüne üstlük dilimi boyamıştı (tr deki dil boyaması için özel olarak yapılan cipslerden değil, gıda boyasını basmışlardı)

Bi kere Nutella almıştım orada Nutella bizdeki gibi cam kavanozun içinde değil plastik kavanozun içinde satılıyor buna da şaşırmıştım baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

Doritos icin konusamam hocam, Doritos ayni geldi bana ama Nutella ve Cheeto's'ta bariz bir kalite farki var. Turkiye'dekiler cok daha kaliteli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.