Şimdi Ara

Türkiye çapında iki dakikalık internet kesintisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 5-10 dakika önce msn listemdeki herkes (ben dahil) msnden düştü ve sonradan konuştum, internetleri de gitmiş. size de oldu mu? sebebi ne olabilir?

• İnternetden düşmedikde msnde bir problem vardı sanırım düzeldi.
  • vallahi bilmiyorum bende dahil benimde kişi listemdeki herkes gitti herkes birbirine ne bu senddemi netten düştün dio soruo sebebi ne olabilir acaba
  • 2 saat tir netteyim eskişehirde kesinti olmadı hatta antalyadan bi arkadaşla msnde konuştuk
  • Benim internet de gitti valla, listemde konuştuğum kişilerin de downloadları falan yalan olmuş :)
  • bende de Kesinti oldu.
  • MSN'de özel bir problem oldu sadece, internette ben gayet de geziniyordum MSN'den düştüğümde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende internette gezemiyordum, msn zaten açık bile değildi. Kesildi bişeyler
  • msn de gitti dh da uctu 2 dk sonra geri geldi nedeni sanirim yurt disi cikislarindan biri yada ttnet te birseyler havaya uctu
  • az önce benimde internetim gitti. yeni düzeldi
  • Bize Fizik Hocası Anlatmıştı.
    Böyle 2-3 Dakkalık Tel İnt Kesilmelerinde Dünyanın Yakınından Geçen Bir Meteorda Sebeb Olmuş Olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Premus

Bize Fizik Hocası Anlatmıştı.
    Böyle 2-3 Dakkalık Tel İnt Kesilmelerinde Dünyanın Yakınından Geçen Bir Meteorda Sebeb Olmuş Olabilir

• Evet benimde msn listemde olan herkes gitti bir anda... Bende dahil.
  • bendede aynısı oldu .. ama net vardı sadece msn gitti..
  • bendede oldu. ankara
  • Benim de msn düştü bir ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Premus

Bize Fizik Hocası Anlatmıştı.

Yerin altından geçen kabloyumu etkiliyormuş o
  • Belki de tüm o ufak tefek veri kayıpları, parazitler vs. birikip her şeyin bir süreliğine tıkanmasına sebep olmuştur.
  • bnde önmli bir gun var saygı duruşu gibi organize bişey yapılcak zannettim
  • kablo internet sorunsuz internet..... hiç düşme yok helal.. performasta mükemmel.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.