Şimdi Ara

Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
3
Favori
21.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

quote:

Orijinalden alıntı: emg125

quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Şu oyunu oynamanizi anlarim da ne var bu kadar kişiyi ekran başına çekecek kadar ?

futbolda-basketbolda ne var ?

futbol ve basketbol ile bu oyunu bir tutmak pffff

bunda zeka kullanılıyo en azından hadi basketbol neyse de futbolda zerre zeka kullanılmıyor

Şaka mı bu? Anime kafa yapmış herhalde hocam..

22 tane adam 2si kalede tek topun peşinde koşmuyo muydu en son?yoksa artık integral falan mı çözüyolar sahada hep beraber?

Son yillarda gordugum en sacma ve mantiktan uzak yorum. Ayda yilda bir yazarim foruma, o kadar rezil bir yorum ki, beni yazdirdin. Sen hesap et artik.

futbollla alakalı olunca beynimi kullanmama gerek kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ne la , bu oyun çok gereksiz abartılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

bu ne la , bu oyun çok gereksiz abartılıyor

Herkesin ilgi alanı farklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler biraz dışarı çıkın, sahillerde bikinili kızlara merhaba deyin. Çok kapalı kalıyorsunuz bilgisayar başında.
  • Ben hem futbol hem basketbol hemde lol oynuyorum.Burda futbolda ve basketbolda zeka kullanılmayan arkadaş hayatında hiç futbol / basketbol oynamamış boşverin arkadaşlar.
  • Vay anasını bu kadar populermiydi bu oyun. oynandigini biliyordum ama bildigin koskica salonu doldurmuslar.Takimlarin taraftari var nerrdryse.ilginc valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naru ya laf ededlere kızmaya başladım öyle biri değil o hakkıydı kazandı bu kadar bitti ego su fealn da yok nickinie milletin kendisine olan tutumuna tepki olarak değiştirdi
  • 2. maçıda dp alınca çıktım gittim sonuç belli :D
  • şampiyon takım ne kadar para kazandı?
  • Adam futbolla oyunu karşılaştırmış. Serverımızın hali işte. Çoluk çocuktan geçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

şampiyon takım ne kadar para kazandı?

60.000 tl kişi başı 12.000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Halısaha hesabı olacağını sanmıyorum öyle .
  • 60.000 tl ödüllü bir organizasyon niye bu kadar şişirilmiş anlamadım. ne ki bu ödül?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

quote:

quote:

veriyorlar parayı
  • Arkedios kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bu tartışmaya nerden vardıklarını hala anlamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

quote:

quote:

veriyorlar parayı

Orası klüp hocam bi düşün yaz lütfen penta atana +2 bonusta vardır .
  • TBF de ortam çok güzeldi, çok iyi hazırlanmıştı her şey belli uğraştıkları. Ama şu rejiyi değiştirsinler arkadaş her maçta mı pozisyon kaçırır 10 sn haritanın öbür başındaki wardı izletti bize ya. Böyle bir şey olamaz, gölge düşürdü o kadar organizasyona.

Ortamdaki insanlara çocuklara söylenecek bir şey yok. İnsanlık sıfır. Hediye poşeti almaya gidiyoruz çocuklar bedava kod var lan diye bağıra bağıra koşuyor var mı böyle bir görmemişlik. Onu geç bir de itiyorlar en sonunda çektiler ayarı sıra olmazsanız vermiyoruz diye iyi oldu :D Yanımda 3 tane 11-12 yaşında DP fanı çocuklar vardı maç boyu çok eğlendim tepkilerine falan Arkadamdakilerde her pozisyona beşte beş diye bağırıyordu sinir oldum Bir de abazalar doluyodu o ne her kız gördüğünde oyş oluyolar harbi abazalar.

Gerçekten Holy çok iyi bir oyuncu ama geçen senenin fabı gibi oldu her mevsim mvp seçiliyor, Cmeth, longb ve triel arasından seçilmeliydi hakettiler sonuna kadar.

DP'nin avrupada başarılı olabilmesi için jungle-top un ilk 5 dk jungle dönmesine çalışması lazım. Oradaki meta tamamen farklı. Bu kadar kolay oynatmazlar DP yi orada. Zergsting'in işi ciddiye alması lazım, çalışması lazım. Ciddiyet olmadan ancak bu kadar ilerleyebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

TBF de ortam çok güzeldi, çok iyi hazırlanmıştı her şey belli uğraştıkları. Ama şu rejiyi değiştirsinler arkadaş her maçta mı pozisyon kaçırır 10 sn haritanın öbür başındaki wardı izletti bize ya. Böyle bir şey olamaz, gölge düşürdü o kadar organizasyona.

Ortamdaki insanlara çocuklara söylenecek bir şey yok. İnsanlık sıfır. Hediye poşeti almaya gidiyoruz çocuklar bedava kod var lan diye bağıra bağıra koşuyor var mı böyle bir görmemişlik. Onu geç bir de itiyorlar en sonunda çektiler ayarı sıra olmazsanız vermiyoruz diye iyi oldu :D Yanımda 3 tane 11-12 yaşında DP fanı çocuklar vardı maç boyu çok eğlendim tepkilerine falan Arkadamdakilerde her pozisyona beşte beş diye bağırıyordu sinir oldum Bir de abazalar doluyodu o ne her kız gördüğünde oyş oluyolar harbi abazalar.

Gerçekten Holy çok iyi bir oyuncu ama geçen senenin fabı gibi oldu her mevsim mvp seçiliyor, Cmeth, longb ve triel arasından seçilmeliydi hakettiler sonuna kadar.

DP'nin avrupada başarılı olabilmesi için jungle-top un ilk 5 dk jungle dönmesine çalışması lazım. Oradaki meta tamamen farklı. Bu kadar kolay oynatmazlar DP yi orada. Zergsting'in işi ciddiye alması lazım, çalışması lazım. Ciddiyet olmadan ancak bu kadar ilerleyebilirler.

Hocam TT'nin botlanedeki sorun kazze. Her maç çok fazla farm farkı yiyor. Son maçta 150 farm farkı yedi. Yeni adcye ihtiyaç var. Zergsting konusunu bilmiyorum yani blitzle muhteşem oynadı acaba kazze kötü diye mi performansı düşük yeni adc gelirse görürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

TBF de ortam çok güzeldi, çok iyi hazırlanmıştı her şey belli uğraştıkları. Ama şu rejiyi değiştirsinler arkadaş her maçta mı pozisyon kaçırır 10 sn haritanın öbür başındaki wardı izletti bize ya. Böyle bir şey olamaz, gölge düşürdü o kadar organizasyona.

Hocam TT'nin botlanedeki sorun kazze. Her maç çok fazla farm farkı yiyor. Son maçta 150 farm farkı yedi. Yeni adcye ihtiyaç var. Zergsting konusunu bilmiyorum yani blitzle muhteşem oynadı acaba kazze kötü diye mi performansı düşük yeni adc gelirse görürüz.

kazze bırakmış zaten yukarıda öyle diyolar, yeni yetenekli bir adc lazım TT ye. Zergsting'in dediğim gibi tek sorunu ciddiye almıyor oyunu yoksa yetenek var skillshotları çok iyi, supportu genel olarak çalışması lazım ve ciddiyet lazım. Bunu yaparsa belki trieli geçebilir yetenek farkıyla. Halpernide anlamadım, fizz jungle ın amacı neydi onuda hiç anlamadım. God tier junglerlar varken fizz niye onu hiç anlamadım

• O değil de siv hd'yi tercüme eden adam baya bi salladı
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.