Şimdi Ara

Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
930
Cevap
3
Favori
21.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosplayerlarla kimse ilgilenmedi yazık.

• Herşeyi geçtim bu forumda hangi şampiyonla evlenmek istersiniz diye konu açıldı beyler
    Bu DÜNYANIN EN MÜKEMMEL ŞEYİNİ böyle bir zekaya sahip kişilerle oynuyosunuz bu cevap için yeterlidir sanırım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

Cosplayerlarla kimse ilgilenmedi yazık.

ben de ondan bahsediyordum, şimdi haberlere baktım da

http://tvarsivi.com/player.php?y=304&z=2014-07-12%2020:11:00

(tbf haberi 0:30da başlıyor)
    burada başlıyor bir tanesi, haberin sonuna doğru cosplayler görünüyor.melodi'yle röportaj yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 12 Temmuz 2014; 22:05:13 >

•  Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE!
  • lol nedir olm ya bizim zamanımızda knight vardı
  • gg
  • DP ekibini kutlarım.Bir iki yıl daha Türkiye serverında DP ekibi ile boy ölçüşecek bir ekip çıkmaz herhalde.HolyPhoenix ile yurt dışı turnuvalarında çok iyi iş yapacaklarına inanıyorum.İyi forumlar.
  • Counter-Strikemi mi Dp Eskiden Cs'dede Vardıda
  • Bugun gordum milletin elinde lol cantalar dedim noluyo

• DP fanboyu değilim ama adamlar gerçekten iyi oynuyorlar inşallah ülkemizi wildcardda güzel bir şekilde temsil ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE!

O soldaki çocuk nasıl birşeydir ya kaç yaşındadır acaba

• Organizasyon oldukça iyiydi burada rejiye ve pozisyon hatalarına laf yapanlarıda anlamıyorum yeteneğin varsa git başvur alsınlar seni yada sus adam sansınlar.

Neyse sakinim..

Neyse oldukça iyi diyordum ve gerçekden riotçularda en ufak sorunda dahi ilgilendiler. Buradan Kirin ve Regarnur'a selamlar =)

Aslında yazılacak birçok şey var ama en akılda kalıcısı tüm maçlar boyunca Jhonnie ve Glandal'ın oturmadan maçı anlatması oldu adamlara 1 kere daha hayran kaldım vallahi yaptıkları iş kolay değil helal olsun.

İyi yönde bunlar vardı ancak birkaç tanede eksik yönleri vardı

Şehir dışından gelenler için yol inanılmaz bir işkenceydi ( Bursa'dan geldim feribot yenikapıya bırakdı sadece bizi değil arkamızda 20 kişilik bir ekip ile )
    Kadıköy'e vardığımızda Arena yolu inanılmaz uzakdı otobüs felan hikayeydi taksiye 25 TL bayıldı herkes.
    Ve kesinlikle içerideki yemek olayı çok kötü olmuş ufacık bir sandviçe 10 tl verdim açlıkdan ama bunlar gölge düşürmeye yetmedi.

Ve son olarak konuşma balonlarından

Bunun tadı resmen mor olan varsa özel mesaj atsın kargo ücretini karşılayıp alayım onu bulamadım hiçbir yerde :(

• izmirden gittim tbfye çok çok güzel bir organizasyondu açıkcası baya sağlam hediyelerde verildi bizlere onu geçtim ortamı yeterdi zaten o heyecanı yaşamak lazımdı ulaşım benim açımdan sorun olmadı anadolunun servisi önünde bıraktı bizi saat 8de akşam çıkana kadar bişi yemedik tek o sıkıntı oldu içerisi pahalıydı keşke az daha ucuz yapılabilse tek sıkıntı oydu birde bi tek feriti göremedim en sevdiğim adamı o koydu biraz neyse bi sonrakine rastgele
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

60.000 tl ödüllü bir organizasyon niye bu kadar şişirilmiş anlamadım. ne ki bu ödül?

Dünya finallerine katılma hakkı kazanıyorlar, ve dünya ödülü 1,000,000$
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Organizasyon oldukça iyiydi burada rejiye ve pozisyon hatalarına laf yapanlarıda anlamıyorum yeteneğin varsa git başvur alsınlar seni yada sus adam sansınlar.

Neyse sakinim..

Neyse oldukça iyi diyordum ve gerçekden riotçularda en ufak sorunda dahi ilgilendiler. Buradan Kirin ve Regarnur'a selamlar =)

Aslında yazılacak birçok şey var ama en akılda kalıcısı tüm maçlar boyunca Jhonnie ve Glandal'ın oturmadan maçı anlatması oldu adamlara 1 kere daha hayran kaldım vallahi yaptıkları iş kolay değil helal olsun.

İyi yönde bunlar vardı ancak birkaç tanede eksik yönleri vardı

Şehir dışından gelenler için yol inanılmaz bir işkenceydi ( Bursa'dan geldim feribot yenikapıya bırakdı sadece bizi değil arkamızda 20 kişilik bir ekip ile )
    Kadıköy'e vardığımızda Arena yolu inanılmaz uzakdı otobüs felan hikayeydi taksiye 25 TL bayıldı herkes.
    Ve kesinlikle içerideki yemek olayı çok kötü olmuş ufacık bir sandviçe 10 tl verdim açlıkdan ama bunlar gölge düşürmeye yetmedi.

Ve son olarak konuşma balonlarından

Bunun tadı resmen mor olan varsa özel mesaj atsın kargo ücretini karşılayıp alayım onu bulamadım hiçbir yerde :(

sandviç fiyatları riot'la alakası yok o arena'daki dükkanlardan dolayı, ayrıca metrobüsle geldim ben çok rahat ulaştım diğer yolları bilmiyorum

kamera açısı olarak eksikti birde arena'da o büyük ekranlarda renk biraz soluktu onun dışında pek kötü bir şey görmedim riot gayet güzel yapmış

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Zaten yol için şehirdışından gelenleri kasettim ve yiyecek fiyatlarını riota yüklemek gibi bir anlam cıkmasın ama bir orta yol bulunmalıydı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Zaten yol için şehirdışından gelenleri kasettim ve yiyecek fiyatlarını riota yüklemek gibi bir anlam cıkmasın ama bir orta yol bulunmalıydı da.

Orta yol çıkmazdı ya oralar özel arenaya dahil değil

• maçın twitch tv replayı düştü mü beyler arıyorum bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mithrandir

maçın twitch tv replayı düştü mü beyler arıyorum bulamadım

http://www.twitch.tv/riotgamesturkish/b/546812661
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.