Bildirim
Türkiye Bunu Konuşuyor (Fikirlerinizi bekliyorum)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sosyal Paylaşım sitelerinde yayınlanmış çok tıklanan video ve resimleri ana sayfada detayları, nereden geldiği şeklinde yayınlanırsa ve güncel olursa ilginç olabilir ha tutar mı bilemeyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: ColdCode
Sosyal Paylaşım sitelerinde yayınlanmış çok tıklanan video ve resimleri ana sayfada detayları, nereden geldiği şeklinde yayınlanırsa ve güncel olursa ilginç olabilir ha tutar mı bilemeyiz
var zaten
http://alkislarlayasiyorum.com/ -
quote:
Sosyal Paylaşım sitelerinde yayınlanmış çok tıklanan video ve resimleri ana sayfada detayları, nereden geldiği şeklinde yayınlanırsa ve güncel olursa ilginç olabilir ha tutar mı bilemeyiz
Mantıklı teşekkür ederim :)
Farklı fikirleri olan var mı arkadaşlar? Domain güzel derseniz hep birlikte güzel bir site de kurabiliriz. Gelir olursa da paylaşırız :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tksharmely
Merhaba arkadaşlar
Bana ait bir domain var, turkiyebunukonusuyor.com yani Türkiye Bunu Konuşuyor
Sizce nasıl bir platform olursa tutar bu domain, yani nasıl bir site kurayım?
Fikirlerinizi bekliyorum...
domain sağlam harbiden
güncel haberleri koyabilirsin mesela gangnam, bekir reyiz (ifşa ettim kendimi) gibi fenomenleri ekleyebilir bunları güncel tutabilirsin. 9gag taki gibi komik resim ekleme bölümü koyabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ExodusDZ
quote:
var zaten
http://alkislarlayasiyorum.com/
Google var zaten ne uğraşıyorlar bing ile yandex ile ...Önemli olan farklılıktır bence diğer sitelere göre daha fazla kaliteli , emek harcanmış bir yer olursa ve elbette güncel olursa kitleler halinde yavaş yavaş o siteye geçilir.
-
öncelikle facebook'da sayfa açacaksın tanıtım hesabı sonra böyle kıyıda koşede kalmış videoları ilginç videoları bularak daha değişik şekillerde sunmalısın instgram v.s gibi şeyleride kullanacaksın yanı kısadan hisse geniş kıtle sosyal ağlar her yerde parmağın olursa tuttar -
Siteyi tutturduk arkadaşlar sayenizde çok teşekkür ederim ilginize de
değişik bir şey ne olabilir sizce, yani ne eksik şu an keşke şöyle bir site olsa adı da türkiye bunu konuşuyor olsa diyebileceğiniz bir fikir var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 14 Aralık 2012; 21:59:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X