Şimdi Ara

Türkiye Bunu Konuşuyor (Fikirlerinizi bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana ait bir domain var, turkiyebunukonusuyor.com yani Türkiye Bunu Konuşuyor

Sizce nasıl bir platform olursa tutar bu domain, yani nasıl bir site kurayım?

Fikirlerinizi bekliyorum...

• Sosyal Paylaşım sitelerinde yayınlanmış çok tıklanan video ve resimleri ana sayfada detayları, nereden geldiği şeklinde yayınlanırsa ve güncel olursa ilginç olabilir ha tutar mı bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Sosyal Paylaşım sitelerinde yayınlanmış çok tıklanan video ve resimleri ana sayfada detayları, nereden geldiği şeklinde yayınlanırsa ve güncel olursa ilginç olabilir ha tutar mı bilemeyiz

var zaten

http://alkislarlayasiyorum.com/
  • quote:

Sosyal Paylaşım sitelerinde yayınlanmış çok tıklanan video ve resimleri ana sayfada detayları, nereden geldiği şeklinde yayınlanırsa ve güncel olursa ilginç olabilir ha tutar mı bilemeyiz

Mantıklı teşekkür ederim :)

Farklı fikirleri olan var mı arkadaşlar? Domain güzel derseniz hep birlikte güzel bir site de kurabiliriz. Gelir olursa da paylaşırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Merhaba arkadaşlar
    Bana ait bir domain var, turkiyebunukonusuyor.com yani Türkiye Bunu Konuşuyor

Sizce nasıl bir platform olursa tutar bu domain, yani nasıl bir site kurayım?

Fikirlerinizi bekliyorum...

domain sağlam harbiden
    güncel haberleri koyabilirsin mesela gangnam, bekir reyiz (ifşa ettim kendimi ) gibi fenomenleri ekleyebilir bunları güncel tutabilirsin. 9gag taki gibi komik resim ekleme bölümü koyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

quote:

var zaten

http://alkislarlayasiyorum.com/

Google var zaten ne uğraşıyorlar bing ile yandex ile ... Önemli olan farklılıktır bence diğer sitelere göre daha fazla kaliteli , emek harcanmış bir yer olursa ve elbette güncel olursa kitleler halinde yavaş yavaş o siteye geçilir.

• öncelikle facebook'da sayfa açacaksın tanıtım hesabı sonra böyle kıyıda koşede kalmış videoları ilginç videoları bularak daha değişik şekillerde sunmalısın instgram v.s gibi şeyleride kullanacaksın yanı kısadan hisse geniş kıtle sosyal ağlar her yerde parmağın olursa tuttar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siteyi tutturduk arkadaşlar sayenizde çok teşekkür ederim ilginize de

değişik bir şey ne olabilir sizce, yani ne eksik şu an keşke şöyle bir site olsa adı da türkiye bunu konuşuyor olsa diyebileceğiniz bir fikir var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 14 Aralık 2012; 21:59:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.