Şimdi Ara

Türkiye bu yıl yangınlara 20'si uçak 89 hava aracı ile müdahale ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulayrason U kullanıcısına yanıt
    Rüzgar güçlü olduğunda bir yanan parçayı patlaması ile beraber (ki kozalak vs patlar) 100 metre öteye atabiliyor o çizgileri atlıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sayın Donanımhaber bu haber bir paralı/sponsorlu haber mi ? Bunu bilmeye hakkımız var. Nasıl youtuberciler yazmak zorunda sizlerde eğer bir haberi para karşılığı yapıyorsanız açıklamak zorundasınız.

  • Donanımhaberde komiser olabilir. Naber komiser?

  • Murat.Ak M kullanıcısına yanıt

    190 oldu, keske 128de kalaydi.

  • Haberde ediyor yazıyor ama HABER YANLIŞ henüz edemiyor, 4 temmuzdan itibaren bu sayılara erişecekmiş. O zamana kadar orman cayır cayır yanmaya devam ediyor maalesef.

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Maltepe chp mitinginde hdpkk ortağınız istemediği için Mustafa Kemal'e ait bir tane bile resim poster çıkaramayan zevat burada hakaretten bahsediyor.

    Maltepe mitingine gidip niye açmadın Mustafa Kemal posteri? Bundan ala hakaret mi olur?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    ozaman 100 metreden fazla alanı trasliyacan demekki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soylunun olduğu hiç bir habere güvenmiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24 saat yandıktan sonra otel arazisi garanti olunca uyandılar

  • Bördübet mevkiinde hiç otel yoktu baya doğal bir vaha gibiydi. Ormanların yandığı iyi oldu. Şimdi kalıcak yerimiz olur yazları.

  • Geçen yıldan bu yana orman yangınları için satın alınan uçak ve helikopter sayısı 0 (sıfır). Ayrıca kendi çıkardıkları yasa yüzünden Türk Hava Kurumu'nun yangın söndürme uçakları kullanılamıyor. Parasızlıktan kıvranıyorlar, dua ederek ekonominin düzelemeyeceğini anlayamadılar halen. Dua ederek olsaydı bu işler futbolda Suudi Arabistan Dünya Kupası'nı alırdı. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız parasını getirsin diye yüksek faiz verdiler ülkeyi zarara sokma pahasına bir kişi de getirip dövizini bozdurmadı !

  • Nevfel kullanıcısına yanıt

    Ben muhalefetin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu iddia ettim mi? Muhalefet şuan kötünün iyisi durumunda. Alternatifsizlikten oy veriyoruz. Açılımı chp mi yaptı? Rekor sayıda şehit chp döneminde mi verildi? Osman öcalan köpeği devlet kanalına chp döneminde mi çıktı? ülkeye pkkdan daha fazla zarar veren, bir akşamda sayısız vatandaşımızın ve askerimizin ölümüne yol açan darbe girişimini yapan fetöyü tüm uyarılara rağmen devletin her bir organına chp mi yerleştirdi. Özrünüz kabahatinizden büyük olmasın lütfen. Ayrıca alıntıladığınız için teşekkür ederim. Engellenenler listeme hoşgeldiniz. Az ötede oynayın lütfen

  • Yangını başlatanı benzine döküp ateşin ortasına atma cezası gelmedikçe bu yangınlar bitmez, önüne gelen herhangi bir sebepten yangın başlatıyor yakalanınca da cezası yok gibi, ertesi gün salınıyor... Yangını başlatan, başlatması için para veren ve müdahil olan kim varsa benzinle yıkayıp ateşe sokacaksın 1 dk sonra çıkartıp söndüreceksin, 10 dk bekletip sonra tekrar benzin döküp ateşe sokacaksın, 1 dk ateş, 10 dk bekleme şeklinde ölene kadar devam edecek, öyle hemen kolay bir şekilde ölmeyecek. Bak bakalım sonra kimse kasıtlı yangın başlatabiliyor mu... Orman içinde piknik için gidip mangal yakanı, cam şişeleri kırıp ortada bırakanı falan da es geçmeden uygulansın bu ceza o zaman orman yangınlarının nasıl azaldığına hep birlikte şahit oluruz.

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    Chp mi yaptı? Dediklerine güzel bir cevabım var.


    Chp, aynı şeyleri yapma yolunda gidiyor, yani geçmişte yapılan hataları tekerrür etmeye çalışıyorlar şu an oy uğruna.


    Biz bu saydıklarını geçtiğimiz 10 yılda yaşadık ve ağır bedeller ödedik. Şimdi aynı şeyleri chp yapıyor işte sıkıntı burada. Yani saydığın şeyler chp'nin şu an gittiği yolu meşru kılmıyor. Hdp ile bu kadar içli dışlı olmak yeni bir açılım süreci demek zaten. Başa gelir gelmez birlikte halay çekeceksiniz heralde pkklılarla? Ben başka bir şey göremiyorum yani bu derece birliktelikten.


    Hayır bi de bunu kabullenen büyük bi kitle var sırf akp gitsin diye, tamam akp gitsin de pkk ile iş birliği yapmadan gitmesinin bir yolu yok mu? Tek çıkar yol yine pkk ile el ele kol kola gezip demirtaş çıksın sloganları atmak mı? Eğer muhalefetin hükümeti devirmek için yapabileceği en iyi şey buysa, o zaman chp nasıl kötünün iyisi olabiliyor? Beterin beteri denir buna.


    Hiç değilse geçmişte yaptıkları şeyi artık yapmıyor şu ankiler, Suriye ve Irak'ta dehşet operasyonlar yapıldı/yapılıyor. Gebertilen üst düzey pkk'lıların haddi hesabı yok. Demirtaşı vs. çıkarmak derdinde de değiller avrupa terörist hakları mahkemesi istedi diye. Chp şu an pkk ile birlikte her sınır dışı tezkereye "hayır" diyor. O avrupa taparlar, onların sözde insan hakları sadece kendilerine işler, söz konusu Türkiye olunca sözüm ona terörist haklarını savunurlar mahkemelerinde.


    Daha hala mı chp kötünün iyisi? Yazıktır, bi de ulu önder Atatürk diyorsunuz. Utanın! Atatürk demeyin bari nasıl bir Atatürk şu an chp'nin izlediği politikayı izleyebilir? Yunanın bize yaptığı itliklere bile ses çıkaramaz hale geldiniz, böyle chp mi olur? Atatürk yunanı yağlı kazığa oturtup sonra da yüzdürmüştü. Ulan nerede o chp nerede bu chp. :) Kötünün iyisiymiş, beterin beteri derim ben buna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 25 Haziran 2022; 11:51:57 >




  • Hava aracı ie müdehale boşuna çabadır, masraftır.

  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    chp iyi mi yönetir kötü mü yönetir bilmek zor. çok iyi olmayacağını ben de düşünüyorum lakin ellerinden geleni yapsalar şimdiki yönetimden daha kötü yönetemeyeceklerini düşündüğüm için evet chp diyorum. ayrıca size de teşekkür ederim alıntı için. bu sayede profili gizli aktroller teker teker çıkıyor meydana ve hepinizi teker teker blokluyorum. sizlerin akıl dışı yorumlarınıza maruz kalmadan forum daha güzel bir yer haline geliyor. şimdi az ötede oynarsanız sevinirim

  • @emrekaradag işine gelmeyince bloklarsın tabii.


    Bu dediklerinin dik alasını şimdi chp hdp ile beraber yapıyor. Gıkınız çıkmıyor.


    Maltepe mitinginde bir tane Atatürk posteri asamadınız. NEDEN? Hdp istemedi de ondan.


    Chp kendi eliyle Atatürkü siliyor, pkk cenazelerine katılıyor, pkklı savunuyor yapmadığı halt yok sen hala eski mavalları oku. Ulan madem bu dediklerin kabahatti şimdi chp yapınca niye sesin çıkmıyor? O zaman demek ki kabahat değil. CHP yapıyor destekliyorsun sesin çıkmıyor.


    Senin derdin Reis'in dindar olmasında. İslam düşmanı olduğun için orada ki adam ağzıyla kuş tutsa sen dırdır edersin edersiniz. O nedenle git kumda top oyna senin kapasiten bu mevzuları kaldırmaz akıl hastası olursun.

  • konu yangın uçaklarından maltepe mitinglerine kadar geldi anlamak güç

  • Geçen yıl yanmadan önce THK uçakları ile ilgili bir yazıyı okumuştum. THK yangın uçakları global satışa çıkartılmıştı. Gerçekten çok üzüldüm. Şemsiyesiz yağmura çıkarsan ıslanacağın bellidir. Yangın söndürme uçaksız da yaza girersen... **2020de orman yangınlarına hazırmısınız?** diye yazmıştım. Hiç milletin bile umrunda değildi. (1.Düşmeden önce düşünmek / 2.Düştükten sonra düşünmek) Devlet yönetimi var mı? Merkez bankası yıl sonu dolar tahmini, enflasyon tahmini, vs hiç bir şey tutmuyor ki. // O gün o haberi uçaklarla ilgili paylaştım millet bile hiç oralı olmadı. Yaz gelince orman yanınca tekrar paylaştım. O zaman beğeni koydular.

    Buralarda kaba kafalı yorum yapan ampüller görüyorum. Fakat bu adamlar hiç bir şeyi kurtaramaz Star Warstaki Dart Vaderin hesap gücün tarafını tutunca güçlü olduğunu sanıyor. Bir türlü gücün değil doğruluğun tarafını tutmayı öğretemedik. İşte o yüzden ülke bu halde.

    Yangından önce okudum ve üzüldüğüm haberdi... Millet duyarlı olsa idi.. devlet duyarlı olsa idi habere değer verilse idi... Geçmiş olsun. Tüm yanarak ölen canlılar kuşlar böcekler ağaçlar ekosistem... için acısın. Acımıyorsa yanma sırası sende demektir. Senide kimse duymayacaktır buna emin ol.

    http://www.anhaberajansi.com.tr/cevrecilerden-buyuk-tepki-yangin-sondurme-ucaklarini-satamazsiniz/1664/?fbclid=IwAR30Ge7Ys6CP-yFF9VzoYSzGf00v-MbMVzn4kcoQpD0DusHAAI6TLf4ruu8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 27 Haziran 2022; 07:40:51 >




  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Demgoji üstadı olunca prim yapıyor değil mi? )

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.