Şimdi Ara

Türkiye ben Bildim Bileli 70 milyon :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu rakam hiç artmazmı ya veya hiç düşmezmi ya :) tvde görüyorum hep hala 70 milyonun önündesin diye konuşuyorlar :)

• E laf ağızdan bir defa çıkar.
  • avrupa ülkelerinin nufüsü düşüyor mesela... bizim düşşe bile 70 milyonuz sonuçta çok normal olurdu ki sadece yerinde sayıyor zaten şuanlık 71 milyonuz
  • Türkiyenin nüfusu 2008 in sayımlarına göre
    71 milyon 517 bin 100
  • Şu anda nüfusumuz 73 milyon
  • senin TV'yi ne zamandır izlediğine bağlı...

97-98 yılları civarında 65 milyondu
  • yaş kaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam 1 senedir işsizim.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 60 milyonu hatırlıyorum.
  • Bi Facebook grup havası sezdim sanki?
  • bende hatırlıyorum 60 milyonu
  • Türkiye aslında 73 milyon degil içindeki türkleri sayarsak 53 milyon türk var sanırım vikipedia dan bakmıştım.
  • facebook'tan video çekiyoduk ama grup ismi de çekilmez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporLu

Türkiye aslında 73 milyon degil içindeki türkleri sayarsak 53 milyon türk var sanırım vikipedia dan bakmıştım.

Kafatası olayına girersen devşirme torunlarını ve kürtleri çıkart türkiyede 1 milyon bile türk kalmaz zaten.
  • Ağız alışkanlığı.
  • Zaten saf türk diye bişey yok zamanında her yere göç etmişiz herkes başkalarıyla çiftleşmiş. Bugün sokağa çıkın her tür insan görürsünüz. Ama türkiyede türk kanı bulunmayan kürtleri çıkartırsak 53 milyon demiştir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Türkiyenin nüfusu 2008 in sayımlarına göre
    71 milyon 517 bin 100

• quote:

Orijinalden alıntı: Diethat

Zaten saf türk diye bişey yok zamanında her yere göç etmişiz herkes başkalarıyla çiftleşmiş. Bugün sokağa çıkın her tür insan görürsünüz. Ama türkiyede türk kanı bulunmayan kürtleri çıkartırsak 53 milyon demiştir arkadaş.

Kendi adına konuşursan sevinirim sadece Safkan Türkiye Türk'ü yok ben Ahıska Türkü'yüm tüm safkanlık özelliklerini taşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.