Türkiye aslında 73 milyon degil içindeki türkleri sayarsak 53 milyon türk var sanırım vikipedia dan bakmıştım.
facebook'tan video çekiyoduk ama grup ismi de çekilmez ki
quote:
Orijinalden alıntı: kocaelisporLu
Türkiye aslında 73 milyon degil içindeki türkleri sayarsak 53 milyon türk var sanırım vikipedia dan bakmıştım.
Kafatası olayına girersen devşirme torunlarını ve kürtleri çıkart türkiyede 1 milyon bile türk kalmaz zaten.
Ağız alışkanlığı.
Zaten saf türk diye bişey yok zamanında her yere göç etmişiz herkes başkalarıyla çiftleşmiş. Bugün sokağa çıkın her tür insan görürsünüz. Ama türkiyede türk kanı bulunmayan kürtleri çıkartırsak 53 milyon demiştir arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
Türkiyenin nüfusu 2008 in sayımlarına göre 71 milyon 517 bin 100
quote:
Orijinalden alıntı: Diethat
Zaten saf türk diye bişey yok zamanında her yere göç etmişiz herkes başkalarıyla çiftleşmiş. Bugün sokağa çıkın her tür insan görürsünüz. Ama türkiyede türk kanı bulunmayan kürtleri çıkartırsak 53 milyon demiştir arkadaş.
Kendi adına konuşursan sevinirim sadece Safkan Türkiye Türk'ü yok ben Ahıska Türkü'yüm tüm safkanlık özelliklerini taşıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme