Şimdi Ara

Türkiye Bank Asya ligi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar seyir zevki sıfır,takımların 1 puana yatma istekleri olan, iki topu yanyana getirememeleri başka hiçbir ligde yok.Yeminle benim memleketin takımı 3.ligde buradaki maçlarına gidiyorum sanırsın Premier Lig maçı izliyorsun kanat varyasyonları efendime söyleyim jeneriklik goller falan verdiğin bilet parasına fazlasıyla değiyor.Ama akşamları Trt-3 açıp bir maç izliyim diyorum geçen maçın birini izlerken içim geçmiş yarı sahada hazırlık pası yapıyorlardı gözlerimi açtım hala stoperler al-ver yapıyordu ne bu bank asyanın sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 20 Kasım 2011; 23:14:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: paşa_53

Rize maçından yeni geldim..3-1 yendik denizliyi..bu arada rizenin evinde oynadığı 6 maçın 4 ü 4-6 bitti rizenin evinde oynadığı maçlara1 yada 4-6 oynayın..

Abi sorun gol olması değil bir varyasyon yok göze hoş gelen hareketler yok.Forvete zebani gibi zenci bi herif dikiyorlar sonra ona uzun top sürekli bu kadar kalitesiz bir lig olamaz ya..
  • Bana bazı maçlar çok zevkli geliyor açıkçası.Düşme hattındaki takımların maçlarında o dediğin oluyor genellikle ne çalım var ne teknik var.Dümdüz oynuyorlar.Ama mesela Buca,Rize vs. gibi takımların maçları çok zevkli geçiyor bence.

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Bana bazı maçlar çok zevkli geliyor açıkçası.

+1.

Geçen sene kantinde TRT'de maç izlerken dalıp derse 5-6 dakika geç kalmışlığım var.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Bu kadar seyir zevki sıfır,takımların 1 puana yatma istekleri olan, iki topu yanyana getirememeleri başka hiçbir ligde yok.Yeminle benim memleketin takımı 3.ligde buradaki maçlarına gidiyorum sanırsın Premier Lig maçı izliyorsun kanat varyasyonları efendime söyleyim jeneriklik goller falan verdiğin bilet parasına fazlasıyla değiyor.Ama akşamları Trt-3 açıp bir maç izliyim diyorum geçen maçın birini izlerken içim geçmiş yarı sahada hazırlık pası yapıyorlardı gözlerimi açtım hala stoperler al-ver yapıyordu ne bu bank asyanın sorunu?

tamam bank asya bu sene gerçekten sıkıcı geçiyor ancak 3.ligi bu kadar övmene gerek yoktu, üç kuruşluk lig sonuçta. ne varyasyonu, ne jeneriklik golü adamlar alt tarafı galibiyet için çıkıyor sahaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

Bu kadar seyir zevki sıfır,takımların 1 puana yatma istekleri olan, iki topu yanyana getirememeleri başka hiçbir ligde yok.Yeminle benim memleketin takımı 3.ligde buradaki maçlarına gidiyorum sanırsın Premier Lig maçı izliyorsun kanat varyasyonları efendime söyleyim jeneriklik goller falan verdiğin bilet parasına fazlasıyla değiyor.Ama akşamları Trt-3 açıp bir maç izliyim diyorum geçen maçın birini izlerken içim geçmiş yarı sahada hazırlık pası yapıyorlardı gözlerimi açtım hala stoperler al-ver yapıyordu ne bu bank asyanın sorunu?

tamam bank asya bu sene gerçekten sıkıcı geçiyor ancak 3.ligi bu kadar övmene gerek yoktu, üç kuruşluk lig sonuçta. ne varyasyonu, ne jeneriklik golü adamlar alt tarafı galibiyet için çıkıyor sahaya.

http://www.facebook.com/AydinsporTV

Aydınspor 1923, 2 yıl önce kümeye düştü, geçen yıl seyirci rekoru kırarak 15.000 seyirci ile Çiğli maçını oynadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

Türk futbolu bundan gelişmiyor işte bir arkadaş Bucaspor demiş yukarıda Bucaspor'un kadrosuna bakarsak yaş ortalaması 21,5 yada 22 olması lazım.Ve katılıyorum Bucaspor harika top oynuyor gençleriyle zaten adamlar alt yapıyı kurdu ayakkabı gibi futbolcu üretiyorlar.Türk gençleri gerçekten yetenekli bende bir futbolcuyum ve alt yapılarda sürünüyoruz dışardan gelen allahın ecnebisini besleyeceğimize adam gibi türk gençlerine ve türk teknik adamlarına yönelsek neler neler olacakta işte yok alışmışız böyle..

• Geçen sene süperdi Mersin , Samsun , Ordu , Tavşanlı , GAZİANTEP B.Ş.B.S falan güzeldi bence
  • Gençlerimiz top yapamıyor yahu,bildiğin şişirme top,önüme düşerse çalım atarım gol olur mantığıyla hareket ediyorlar.Estetik bir yana,maçta enteresan derecede güzel gol görme şansınız maksimum 100'de 4 falandır.Bırakın gençlerimizi dün izlediğimiz maçta Beşiktaş'lı olduğum halde Beşiktaş'ın futbolundan,yaptığı paslardan utandım.O kadar pas hatası yapılır mı yahu? Belki son dönemler bunu çok duyduk ama ciddi bir şekilde altyapı sorunu var ülkemizin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.