Şimdi Ara

TÜRKİYE APPLE STOREDEN 6S ALINIR AYNI GÜN KARGOLANIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÜCRETSİZ KARGO

CUMA GÜNÜ AKASYA APPLE STOREDEN ALINACAK VE YURTİÇİ KARGOYA VERİLECEKTİR.

FİYATLAR LİSTE FİYATINDAN 50 TL İNDİRİMLİDİR:

iPhone 6s 16 GB fiyatı: 3049 TL

iPhone 6s 64 GB fiyatı: 3449 TL

iPhone 6s 128 GB fiyatı: 3849 TL

iPhone 6s Plus 16 GB fiyatı: 3449 TL

iPhone 6s Plus 64 GB fiyatı: 3849 TL

iPhone 6s Plus 128 GB fiyatı: 4249 TL

İL DIŞI GELEMEYECEKLERE YÖNELİK BİR İLANDIR.

ÖDEMELER ÖNCE EFT ŞEKLİNDEDİR.
    RENK VE KAPASİTE BELİRTİNİZ.
    (BAZI MODELLERDE STOK BİTMİŞ OLABİLİR. AŞAĞIDAKİ ADRESTEN KONTROL EDİNİZ.)
    https://reserve-tr.apple.com/TR/tr_TR/reserve/iPhone/availability?channel=1&returnURL=https://www.apple.com/tr/iphone/

ALIŞVERİŞTE DÜRÜSTLÜK VE GÜVEN PRENSİBİMDİR. REFERANSLARIMA BAKINIZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 21 Ekim 2015; 14:28:52 >

• yani yanlış anlamada apple storeden 2975 e zaten 6s 16 gb alınıyorki
     TÜRKİYE APPLE STOREDEN 6S ALINIR AYNI GÜN KARGOLANIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas01 -- 21 Ekim 2015; 15:10:47 >
  • iktyas01 İ kullanıcısına yanıt
    İlanım ticari bir ilan olup il dışında oturan ve lansman günü İstanbula gelemeyecek olanlar içindir...İstanbul'da oturanlar için değildir.

Apple store online satış fiyatları zaten belli benim fiyatlardan 50 TL fazla...fiyatlar eklediğiniz fotodaki gibi ve ne zaman kargoya verecekleri net değil.

İphone 6 2014 yılında çıktığında Apple Store den online sipariş verenler bir hafta kadar beklemek zorunda kalmışlardı.

Ben sadece böyle bir imkan sundum..Tercih eden olabilir bu yöntemi..İl dışından kalk buraya ulaşım masrafı yap zaman harca ...astarı yüzünü geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 21 Ekim 2015; 15:34:23 >
  • Son zamanlarda gordugum en saçma ilan. %4 nakit indirimiyle cihazi alacaksiniz, cihaz basina 100 tl civari kar ediceksiniz, ayni gun kargolayacaksiniz. 50 tl ucuz diyorsunuz, ayni gun alma gibi bir hobim varsa giderim teknosaya vatana gece satisiyla alirim 3850 tl vermisim 50 tl daha fazla veririm.

Hani desenizki size nakit indirimiyle alicam ben kart cekicem elime sicak para gecsin istiyorum, bi derece anlarimda, bu artik firsatciligin son noktası.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Peki, yorumunuza saygı duyuyorum.

Ben zaten Teknosa vatandan bahsetmedim. İlla ben Apple Storeden almak istiyorum diyenler için açtım ilanı...
  • Fırsatçı da olsa gayet kibar ve düşüncesini anlatmaya çalışan biri.. Bazısı var bizde bu fiyat, git ordan al, sana satacak malım yok tarzı itici tipler. Arkadaşa saygı duydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke gelişmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.