Şimdi Ara

Türkiye-Almanya maçı skor tahminleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye-Almanya maçı skor tahminleriniz

(En Son Oy Tarihi: 26.06.2008)
Giriş
  • Olası ihtimalleri yazdım. 90 dk nasıl biter sizce.

Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • 3-1 gönlümden geçen
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • 3-2 alırız diyorum nede olsa biz son dakikalarda açılıyok

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.
  • 0-0

tuncay nihat arda yok golu unutalım

defansdada büyük eksikler var ama gol yiğecemizi zannetmiyorum

belki son dakika 1-0

penaltılar akar
  • Ne alması sahadan tek parça halinde çıkarsak şükredin adamlar oynatmaya topcu bulamıyo siz hale yenmenin derdindesiniz. Ben diyorumki ' umarım fark yeyip rezil olmayız ' 2-0 gibi falan tadında bırakır almanlar diye umuyorum

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

3-2 alırız diyorum nede olsa biz son dakikalarda açılıyok
    Daha Fazla Göster
  • Benim tahminim seçeneklerde yok.

Bu oynadığımız futbol ile ALMANLAR 5 atar bize hemde gol yemeden, derim.
  • 10'dan fazla nasıl anket ekledin lo

Bence 90 dakika berabere bitecek gibi geliyor. Gönlümden geçende beraberlik zaten. Yenmemiz zor gözüküyor ama gol yemezsek, defansı sağlam tutarsak, top geçirmezsek penaltılarda kazanırız diye düşünüyorum. Rüştüye güveniyorum.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • 90 dk. maç skoru 1-1 önce biz sonra Almanya...
    Allah yanımızda inş. bu maçtanda galip çıkarız.
    Ha yenilirsekde bir bahanemiz var kadro eksik..
    Ama inanmak gerek ilk önce.

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

golü nie unutalım semih armut mu topluyo?

Aynen... umutsuzluğa gerek yok... Biz zaten kolay maçlarda yeniliyoruz zor maçları kazanıyoruz.
  • 1-0 alırlar.
  • İki takımın da defansdaki problemleri hat safhada..Ama bizimki biraz daha vahim..Eğer büyük bir gaza gelip oynarsak maç 0-0 1-1 falan biter..Ama berabere biteceğini tahmin ediyorum..Defans problemleri maçta gözükürse 2-2 biter..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.