Şimdi Ara

Türkiye'nin en iyi dönemi 2008dir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ozellikle de bahar ve yaz ayi cok guzeldi. Cunku eurovision vardi, mor ve otesi cok guclu bir cikis yapmisti. Deli gibi heyecanliydi. Sonra Haziranda da euro 2008 vardi. Ben futbol sevmem normalde ama o zamanki performanslar mukemmeldi. Cekya maci dehset ul vahsetti. Silah falan atilmisti tum mahalle inlemisti O 1-2 hafta cok heyecanliydi yani. Tum mahalle ayaktaydi neredeyse mac izliyordu tipki 2002 kupasi gibi.
    Tvde de guzel programlar vardi, bkm falan. Foxta da pardon daki Muzo nun oynadigi Komedi Turk vardi, guzeldi ama sonra bitti. Hayat daha guzeldi sanki o zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Nisan 2019; 3:7:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Euro 2008 yeter cidden. Nihat o golü attığında çok sevindiydim ve sevinirken de lan acaba rüya mı bu diye bir daldım gittim öyle efsane bir maçtı. O eski milli takım ruhundan eser yok şimdi. Ben de futbolu takibi birakali çok oldu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar kuru düşüktü en azından, benim en beğendiğim yönüydü o yılların. 1 dolar 1.25TL ne güzel.
    Şimdi birşey alamaz hale geldik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.