Arkadaşlar haberi oaln var mı ya :D Bilgehan abimiz gene özenmiş bişilere böle bi işe girmiş. sitesine baktım videolara ulan bu kadar kötü mü oyunculuk olur :D
bide diva diye gösterilen kişiler bildiğin travesti. hani ağzında jilet çevirenlerden ulan gece görsen korkarsın :D
Bu bilgehan çoluk çocukla takılıyo zaten sunduğu programda saçmalığın daniskası
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
bilgehan abiyi tanırım, söylediklerinizi hak edecek birisi değil
büyük ücün emirleri adlı videoda sesli güldüm
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
büyük ücün emirleri adlı videoda sesli güldüm
baba bence büyük güç bülent ersoy :D şimdi bi maçın ortasında ben büyük güç falan konuşmalar gelecek sonra bi bakacaz bülent ersoy ringe girip herkesi dövecek :D
Karakter tanıtım videolarına girin bomba şeyler var.
Hepsi birbirinde saçma,amatörce ve komik.
Girin eğlenin.
onu geç divalar bomba ya :D ulan kaşarlanmış travesti bildiğin :D
Adı : Memduh Soyadı : Kızılkula Lakabı : Big Boy Boy : 1.95 m Kilo : 248 Kg Doğum Tarihi : 11 Ekim 1980 Doğum Yeri : Almanya / Dusseldorf Memleket : Ağrı Yaşadığı Yer : Bursa Bitirici Hareketleri : Choke Slam, Big Punch İmza Hareketleri : Press Splash, Back Splash İdolü : Snuup Dog, Tu Pac
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
bilgehan abiyi tanırım, söylediklerinizi hak edecek birisi değil
Bana saçmalık geliyor valla size belki uymayabilir ama 2 kere baştan sona izledim WWE yi o arada bakıyor ve şimşek çakıyor ya orada bitiyorum
şu herifi birtürlü sevemedim. o Flash tv deki spikerlerden sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Metalli Head
onu geç divalar bomba ya :D ulan kaşarlanmış travesti bildiğin :D
Alpha shemale
insan azmanları
Off.Yolda zaten görüyoruz küçük çocuklar amerika güreşi diye oyun oynuyolar etrafa sasldırıyolar Bi bu eksikti şimdi!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme