Şimdi Ara

Türkçeyi batırdım. Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar dün kırtasiyeden femşn onlu denemesini aldım. Ve bir tane çözdüm. Türkçe 25 geldi. Normalde 30 altına düşmezdim. Moralim çok bozuldu. Femin denemelerimi çok zor yoksa ben mi batırdım.

Her gün deneme çözüyorum. Birde dilbilgiside çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen bir de 6'lıyı gör

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu32

Sen bir de 6'lıyı gör

6'lı da var. O damı öyle.

Birde gülmeyin ama cevaplar yanlıştır diye internettende baktım cevaplara yine yıkıldım. Off ama zor olması iyi daha fazla çalışasım geldi.

• palmenin türkçesini hiç çözme derim
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    6 lının türkçesi gerçekten zor ama diğer branşları kolay 10 luda öyle duruyor 2 denemedir 6 y çıkıyor
    6'lıda en az 7 yanlışım çıktı 😃

• Benim için zorluğu önemli değil ama babam mermi atıyordu az daha. Babama söz verdim 80 üstü yapcak diye denemede 60 geldi. bende bu en zoru dedim.

• 6 lı veya 8 liyi alıcam sizce hangisinin türkçesi sınav ayarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL BÖLÜMÜ YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende dörtlüsün var femin çözen var mı zorluğunu merak ettim
  • Bu kadar zor denemeler çözülmeli mi? yani bilmiyorum moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Fazla kolaylar, öz güven arttırıyor. Çok zorlar, moral bozuyor. YGS ikisinin ayarı heralde :D bu derece zor yapmalarına akıl erdiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Bu kadar zor denemeler çözülmeli mi? yani bilmiyorum moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Fazla kolaylar, öz güven arttırıyor. Çok zorlar, moral bozuyor. YGS ikisinin ayarı heralde :D bu derece zor yapmalarına akıl erdiremedim.

valla dostum feminki tam ayarda ara sıra cok zorlarlar dershane sınavlarında ama olsun fınal kadar zor degıl ygs ayarı suprız soru gormezsınız ygsde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.