Bildirim
Türkçeyi batırdım. Yardım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sen bir de 6'lıyı gör
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu32
Sen bir de 6'lıyı gör
6'lı da var. O damı öyle.
Birde gülmeyin ama cevaplar yanlıştır diye internettende baktım cevaplara yine yıkıldım. Off ama zor olması iyi daha fazla çalışasım geldi.
palmenin türkçesini hiç çözme derim -
6 lının türkçesi gerçekten zor ama diğer branşları kolay 10 luda öyle duruyor 2 denemedir 6 y çıkıyor
6'lıda en az 7 yanlışım çıktı 😃
Benim için zorluğu önemli değil ama babam mermi atıyordu az daha. Babama söz verdim 80 üstü yapcak diye denemede 60 geldi. bende bu en zoru dedim.
6 lı veya 8 liyi alıcam sizce hangisinin türkçesi sınav ayarında -
bende dörtlüsün var femin çözen var mı zorluğunu merak ettim -
Bu kadar zor denemeler çözülmeli mi? yani bilmiyorum moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Fazla kolaylar, öz güven arttırıyor. Çok zorlar, moral bozuyor. YGS ikisinin ayarı heralde :D bu derece zor yapmalarına akıl erdiremedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: pieceofme
Bu kadar zor denemeler çözülmeli mi? yani bilmiyorum moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Fazla kolaylar, öz güven arttırıyor. Çok zorlar, moral bozuyor. YGS ikisinin ayarı heralde :D bu derece zor yapmalarına akıl erdiremedim.
valla dostum feminki tam ayarda ara sıra cok zorlarlar dershane sınavlarında ama olsun fınal kadar zor degıl ygs ayarı suprız soru gormezsınız ygsde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X