Şimdi Ara

Turkcellde internet Paket İptal/Yeni Paket alımı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu açma sebeplerimden biriside benzer durumda olan arkadaşlara yardımcı olmaktır.

Olay Şu;

Hazırkartımdan 9 tl ye 250 mb indirimli internet paketi almıştım, paket bitim süresi 10 Ekim 2012 idi..

bugün bunu iptal ettirdim ve 45 mb netim kaldı.

Ardından yine bugün 20 tl ye sınırsız 1 gb paketi aldım.

Turkcellden Gelen mesaj Şöyle..: Aylık internet paketinden kalan 45 mb internetinizi 10/10/2012 ye kadar kullanabilirsiniz. 1 GB Sınırsız internet paketinden kalan 1024 MB miktarıda 24/10/2012 ye kadar kullanabilirsiniz.(can alıcı cümle sonda) Paket Bitiminde kullanımınız Mevcut Tarifenizden ÜCRETLENDİRİLİR.

Soru 1: Şuan internete girersem hangi paketten gidecek. (cevap..: 45 mb olan kalan bakiyeden gitti)

Soru 2: erken sonlandırdığım paketteki 45 mb bitince ne olacak? Daha doğrusu bu paket bitince otomatik 1 GB devreye mi girecek? (Bunu bitince göreceğim, yada lütfen bilen söylesin.)

Soru 3: şuan mevcut bağlantı hızımız kaç ki 96 kbs ye düşecek ? Düşüş eşekten düşmek gibimi, uçaktan düşmek gibi mi oluyor ?

• 2- 1 GB devreye girecektir elbette, çünkü ona atamış olduğu bir tarih var sonuçta ortada.

3- 3G'nin olduğu noktalarda cihazın desteklediği hız ne ise ona kadar çıkabilirsin. Normade 3G hızı 7.2 Mbps idir, fakat cihazın 2 Mbps destekler ona göre sörf yapabilirsin. Hızın yavaşlığı; kullandığın programlar veya beklentilerin ile alakalı ama tabi hızda kayda değer bir düşmeye rastlayacaksın.

Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.