Şimdi Ara

Turkcell Yeni Telefonu T40'ı duyurdu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in Türkiye'de tasarlanan ve uzun vadede Türkiye'de üretilecek 'yerli' akıllı telefonu Gebze kod adlı T40 piyasaya sürülüyor.
    Eylül ayının sonunda piyasaya sürülecek telefon Android işletim sistemini kullanıyor. Operatör telefonlarına yeni bir örnek olan T40'ın fiyatı henüz netlik kazanmadı.
    Yeni model, bugün İstanbul'da düzenlenen ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in de bulunduğu bir toplantıyla tanıtıldı.
    Şimdilik yurtdışında üretiliyor Gebze kod adlı ürünün tasarımı ve donanım özellikleri Türkiye'de belirlendi.

Tanıtım video'su ve devamı için TURKCELL T40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othr -- 20 Ağustos 2013; 23:43:32 >

• Devamını bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hayırlısı
  • 700 mühendisle bunu geliştirdilerse eğer düşünemiyorum çöpten başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasargan

700 mühendisle bunu geliştirdilerse eğer düşünemiyorum çöpten başka birşey değil.

arkadaşa katılıyorum ayrıca zaten yurtdışında üretilcek şuan daha sonra başlicaklar türkiyede üretime
  • Samsung, sony, apple gibi devleri geçtim general mobile nin alt sınıfının bile daha güzel telefonları var fiyat performans dan hiç bahsetmiyorum bile telefondan çok tip olarak çok fonsiyonlu hesap makinasına benziyor :)
  • iyi bir başlangıç. fiyatı uygun desteği tam olur umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.