Şimdi Ara

Turkcell yeni reklam serisi başlattı: 'Bir Turkcell Yapımı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• çok antipatik olmuş beğenmedim biraz viking yerine osmanlı havasında olsaymış ortam ve espiriler daha sıcak olurdu.

• İndirim yap Turkcell, reklam değil.

• 2015 Kasım'da Vodafone'a geçtim Ensarcell'den ... 9 senedir de kullanıyorum.

Ensarcell kullanmayın kullandırtmayın... Hem maddi, hem de ahlaki yönünden bu ülke halkına düşmanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 20 Aralık 2024; 12:17:4 >
  • Turkcell bir film olsaydı adı Tokatçı olurdu.
    Gülşah Filmyoutube
    Tokatçı Türk Filmi | 4K ULTRA HD | KEMAL SUNAL
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=7tgD-P9LD_Q

Bknz; Kemal Sunal filmi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Parayı Ata Demirer e vereceğine uygun fiyatlı paketler çıkar.
  • Faturam şu an 350₺ bu ay yenilemem lazım aynısının 1gb eksiği 650₺
    Turktelekomda 250₺ bu paket. Turkcell'in acil bu fiyat politikasını düzeltmesi gerekiyor
  • 1 senede paketlere %300 zam yapan kalpazan çetesi hükümette sesini çıkartmıyor
  • Leş gibi hizmet lavuklar da btk üzerinden evet bölgenizde leş gibi internet hğzmeti veriyoruz kusura bakmayın dilerseniz hat iptali yapıp kaptabilşrsiniz ama cayma vedelinide ödersiniz taahhütünüz varsa demişler inanaılmaz yüzsüzlük
  • Reklam çok uzun, sıkıcı bir de aynı anda birden fazla gösterimiyle bezdiriyor ve kanal değiştiriyorum. Ayrıca fiyatlandırma gereğinden fazla zamlarla bezdiriliyor. Devam eden aboneye kazık tarife, yeni gelen aboneye daha az tarife uygulaması da haksızlık...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.