Bildirim
TURKCELL VINN'I AVEA'DA KULLANMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre654
Arkadaşlar benim vınnım var ve data hattı da var ama malum turkcell çok pahalı olduğu için internet alamıyorum. Cep telefonumda avea bal paketle beraber 1 gb internetim oluyor. Acaba ben bunu turkcell vınn'a takıp kullanabilirmiyim? Data hat değil direk telefon hattım ?
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/Genel.aspx#pre-paid
Fiyatlar çokda pahallı değil
bal en ucuz 20 tl bildiğim kadar ve 250 mb veriyor
-
kullanabilirsiniz, fakat vınn ın kendi yazılımıyla kullanamazsınız. Y a avea nın sitesinden avea jet modemler için olan yazılımı indirin, ya da mobile partner programını yükleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 2 Eylül 2012; 19:23:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: boyzof
kullanabilirsiniz, fakat vınn ın kendi yazılımıyla kullanamazsınız. Y a avea nın sitesinden avea jet modemler için olan yazılımı indirin, ya da mobile partner programını yükleyin.
tşkler:)
Bal paket değil sanırım öyle biliyodumyanlış sanırım . 19 liralık avea içi 1000 dk. Heryöne 1000 sms + 1 gb internet paketi. 25 yaş altı için geçerli.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell bireysel ses hattı nedir
- vodafone mu turkcell mi
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor
- turkcell faturalıdan faturasıza geçiş
- turkcell mesaj merkez numarası
- kapanan hat nasıl açılır
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- 5g ihalesi ne zaman
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X