arkadaşlar msn giriş sayfasında 8 gb ıphone reklamını gördünüzmü ben ona tıkladım şifre gönderdim hiç bir uyarı olmamasına rağmen 24 sms 48 kontör gitti ve bu bikaç saniye içinde oldu şahsi gönderdiğimiz mesajlar bi kaç dakika içinde ulaşırken bikaç saniye içinde bu mesajlar ardı ardına geldi yani herhangi bir yoğunluk oluşmadan türkcell kontör kazıklamahizmeti verdi yani kısacacı türkcell vewww.blinko.com tarafından dolandırıldım. Ve anladım ki artık benim için türkcell in miadı doldu artık avea' ya geçiyorum
wap.turkcell.com.tr adresindede doğrudan blinko reklamı var, banner olarak koymuşlar, 300 kontör kazanmak için tıkla diyor, çekilişle ödül filan veriyoruz diyor, Bu kadar müşterilerinin şikayetçi olduğu konuda neden ana sayfalarına bu bannerı koymuşlar anlayamadım ve yakıştıramadım.
quote:
Orjinalden alıntı: sasa1052
arkadaşlar msn giriş sayfasında 8 gb ıphone reklamını gördünüzmü ben ona tıkladım şifre gönderdim hiç bir uyarı olmamasına rağmen 24 sms 48 kontör gitti ve bu bikaç saniye içinde oldu şahsi gönderdiğimiz mesajlar bi kaç dakika içinde ulaşırken bikaç saniye içinde bu mesajlar ardı ardına geldi yani herhangi bir yoğunluk oluşmadan türkcell kontör kazıklamahizmeti verdi yani kısacacı türkcell vewww.blinko.com tarafından dolandırıldım. Ve anladım ki artık benim için türkcell in miadı doldu artık avea' ya geçiyorum
avea dada mobilturk dolandırıcılığı var geçince gorursun
türkcell son zamanlarda 100 kontör kampanyayı 150 ye, kontör transfer ücretini de 4 kontöre çıkarttı ve hala milletin kanını emiyolar
Daha dur bu başlangıç.. On gün sonra hattımdan kendiliğinden kontör düşüyor diye başlık açacaksın buraya.. Müşteri hizmetlerini ara ve üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum de..
Son söz olarak da şunu söyleyeyim..
BU DEVİRDE KİMSE KİMSEYE BEDAVA BİRŞEY VERMEZ.. BİZİM İNSANLARIMIZDAKİ BU BEDAVA ANLAYIŞINI HALA ÇÖZEMEDİM.. BEDAVA 300 KONTÖR YAZINCA HEMEN ÇOĞU KİŞİ ATLIYOR.. KUSURA BAKMAYIN AMA EŞŞEK OLURSAK DAHA ÇOK SEMER VURAN OLUR
müşteri hizmetlerini arayacak kontör bile bırakmadı şerefsizler