Şimdi Ara

Turkcell ücretsiz sınırsız internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 2 yıl önce cep telefonumu modem olarak kullanıp bilgisayardan internete giriyordum. Sınırsız internet için aylık 79 tl ödüyordum. Tekrar mahrumiyet bölgesine gideceğim için internete ihtiyacım olacak. Turkcell in sitesinde araştırma yaparken 2 yıl önce kullandığım yöntemin ücretsiz olduğunu gördüm.
    Link ;
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/cep-telefonunuzu-modem-olarak-kullanin.aspx

acaba bu şekilde internete giren var mı? gerçekten ücretsiz mi?

• böyle bir şey yok. internet kotanizdan gider.
  • telefonu modem olarak kullanmak, internetin ucretsiz oldugunu mu gosterir.
  • turkcell ucretsiz gunahini bile vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaykoz

merhaba,
    Ben 2 yıl önce cep telefonumu modem olarak kullanıp bilgisayardan internete giriyordum. Sınırsız internet için aylık 79 tl ödüyordum. Tekrar mahrumiyet bölgesine gideceğim için internete ihtiyacım olacak. Turkcell in sitesinde araştırma yaparken 2 yıl önce kullandığım yöntemin ücretsiz olduğunu gördüm.
    Link ;
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/cep-telefonunuzu-modem-olarak-kullanin.aspx

acaba bu şekilde internete giren var mı? gerçekten ücretsiz mi?

o 2 yıl onceydi ama şimdi yok.bahsettiğin olay kapandı

• dün bu şekilde ayarları yapıp(*99# u çevirerek) 10-20 saniye internete girdim. Az önce mesaj geldi, aynen şöyle yazıyor;
    internet kullanımınız 25kb geçmiş ve vergiler dahil 3 tl ile ücretlendirilmiştir. 2mb kadar ek bir ücret ödemeden internet kullanabilirsiniz.
    yani ücretlimiş, arama yapmak için telefon tuşlarını kullanmak ücretsiz gibi bişiye benziyo bu :)
  • Kullandığım HTC sensetion telefonumda dediğin modem olayı var. Fakat internet paketimden yiyor. Türkcell'den günahlarını satın almak istesen,parayla satar bu kansızlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bedava internet
    15 yıl önce açıldı
    Turkcell bedava internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell in saçma sapan işleri işte, telefon benim zaten bir de modem olarak kullanırken Turkcell'e para mı verecektim.
  • Bunu nasıl ücretsiz sandınız akıl alır gibi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.