< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
|
arkadaşım...mesajında bahsettiğin diziler tahminim rtük kurallarına uymadığı için yani erotizim sahneleri bulunduğunu zannettiğimden dolayı HBOMAX TÜRKİYE platformuna baskı yapılıp klasörden zorla çıkarttırılmış olabilir...!!!...şahsi fikrim...!!!...beni yanlış anlamayın zira sansüre karşıyım...!!!... |
|
hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Ocak 2026; 0:2:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 25 Ocak 2026; 1:31:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşım...mister dijital...kesinlikle doğru mağalesef sansürcü yayın kurumu ülkemizden defolmadıkça televizyon kanallarımız ve şifreli yayın platformları bile erotizim yayınlarını rahatça gösteremezler...!!!...avrupaya gıptayla bakıyom yahu ne güzel erotizim serbest...!!!... |
|
hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Herkese merhabalar benim superonline 1000 ve TV+ aboneliğim var . HP 4416 yazan bir alıcıya sahibim. fakat abonelik bilgilerimde cihaz Huwei görünüyor. bu cihaz bana ilk geldiğinde yanlış hatırllamıyor isem 1080 bir alıcı ile gelmişti tv 4 k diye yalvar yakar müşteriden çıkan cihazı vermişlerdi. cihazın son zamanlarda aşırı kasılıyor 2 yıldır cihaz bende. nasıl bir yol izlemeliyim,değişim istersem ne gelir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskisistem -- 26 Ocak 2026; 0:59:21 > |
|
|
HBO MAX kendi uygulamasindan izleyin, butun icerikler var.. Turkcell Tv'den izlerseniz kisitlanmis icerikler var tabi..Hbo max orjinal uygulamasinda kisitlama yok.. Bu arada Standart Paket Yani Hd paket alanlar icin..4k Degil.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 26 Ocak 2026; 16:4:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Apple Tv'de filmler kiralaniyor, satin aliniyor..Turkcell'den alinir o zaman farkeden birsey olmayacak sanirim.. Apple Tv dizileri vs kendi uygulamalarinda yok cunku, Turkcell de olacagini sanmiyorum acikcasi.. Ama F1 filmi ( Apple ) Kendilerinde yok, Turkcell tv de var enteresan.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Ocak 2026; 15:47:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hbo Max'da yazdim Yukari da, Kendi uygulamasindan girerseniz butun icerikler var..Turkcell Tv'den HBO max uyeliginizi aktif ediyorsunuz, Hbo max orjinal uygulamasindan izliyorsunuz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DH Motorola Moto G Kullanicilari |