Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.024
Cevap
105
Favori
491.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • halihazırda Digitürk kullanıyorum TV+ kutuluyu nasıl kurdurabilirim ? Birde tüm şampiyonlar ligi maçları izleniyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 30 Eylül 2025; 20:52:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar...türkcell tv+ plus şifreli özel filim kanallarında sansür yapılıyomu yani filimlerin +18 sahnelerinde buğulamak ve mozayiklemek gibi moral bozucu kapatmalar yapıyolarmı...!!!... Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY 

hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Evet amazon prime da mevcut tesekkurler o zmn ben devam ettireym aboneligi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Özetle hangi maçı 75. Kanalda veriyorlarsa o maçı izleyebilirsin. Ben de senin gibi tv+ üyeliğinde yayın kalitesi nedeniyle tüm tabiispor içeriklerinin ek bir ücretle gösterilmesini bekliyorum. Ama henüz öyle birşey yok.

Senin için şampiyonlar ligi önemliyse tabii üyeliği almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candy_Man -- 3 Ekim 2025; 8:56:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.