Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sayginoz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
103
Favori
479.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı hata bendede var.Hata kodu bir türlü çözülmüyor ve uygulamaya giremiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • android tv de güvenlik uyarısı hatası veriyor ve giremiyorum.müşteri hizmetleri sorunu çözemiyor. 1 yıllık abonelik almıştım. sorunun çözümü var mıdır. root flan yapmadım tv ye.

• Yurtdışından buna login olamıyorum. Müşteri hizmetleri çözemedi sorunu. En sonunda yurt dışında kullanamazsaniz dedi. Yurtdışında kullanan var mı bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    TV+ lokasyon kontrolüne başladı .Yurt dışından VPN dahil olsa giriş yapılamıyor.Bende giremiyorum.10 gün ü geçgin süredir.Aynı abonelik Türkiye de çalışıyor sorunsuz ama yurt dışında Login hatası veriyor …

• cesmi C kullanıcısına yanıt

Evet.

Bir üyelik ile bir kaç kişi aynı anda izleniyor.

• Merhaba,
    Dün bende de aynı hatayı veriyordu. Giremiyordum Android uygulamasından. Bugün düzelmiş. Ayrıca telefonunuzda Adgurd reklam engelleyici kullanıyorsanız uygulama ayarlarından TV PLUS uygulamasını hariç tutun, yararı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba arabanın android multimedya ekranına tv plus yükledim play store dan ama böyle bir uyarı veriyor çözümü var mı

• fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Bazı araçlar güvenlik nedeniyle hareket halinde video oynatmıyor, bununla alakalı olabilir

• matmma M kullanıcısına yanıt
    Multimedya da YouTube falanda var hareket halinde çalışıyor

• beyler bir sorum olacaktı.

şimdi ben tv+ ve fiber paketi kullanıyorum. 4k sagem cihaz takılı tv+ için. internet hızını artırmak için aradım müşteri hizmetlerini ama yeni paketlerinin hepsinde huawei hd+ cihaz verdiklerini, sagem cihazı değiştireceklerini söylediler paket geçişi yaparsam hız artırmak için.

sorum şudur ki, sagem cihaz mı iyidir yoksa huawei mi? televizyon 4k destekliyor, huawei ile tüm kanallarda kalite düşüşü yaşar mıyım, yoksa sadece 4k destekli kanallar mı etkilenmiş olur? bazı geçmiş mesajlarda yeni cihazların çok çok iyi olduğu söylenmiş, sagem ile karşılaştırma yapabilecek birisi var mıdır?

bilgi verebileceklere şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 13 Mayıs 2023; 21:47:8 >
  • Anisotropic kullanıcısına yanıt

hocam bende Huawei Q11 var televizyon samsung 4K tv kullanıyorum kanallar güzel öyle düşük kaliteli görüntü falan yok kanal geçişleri de gayet hızlı sagem kullanmadım onun görüntü kalitesiyle ilgili şahsen bilgim yok hatırladığım kadarıyla forumda ikisi arasında bi fark yok hatta Q11 daha iyi diyenler vardı, forumu geriye doğru bi göz at istersen

Sagem kutu da 4K iki tane kanal var bildiği kadarıyla o iki kanal çıkmaz Q11 de o kadar

Forum da ikisini de kullanmış olan varsa daha açıklayıcı olur sanırım.

• Merhaba ikinci profili nasıl oluşturabilirim. Bunun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldindian -- 17 Mayıs 2023; 19:35:8 >
  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Aynı sorundan bende müzdaripim.

• oldindian O kullanıcısına yanıt
    Tv plus ta profil olusturma yok

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Evet profil oluşturma yok ama nedense sitesinde ek profil oluşturulabildiği yazıyor

https://m.superonline.net/yardim/tv-plus/evde-tv/turkcell-tv-tek-abonelik-ile-ayni-anda-birden-fazla-cihazda-izlenebilir-mi

• jay luiz kullanıcısına yanıt

Hocam andorid TV niz orijinal mi? Ben de Çin'den aldığım android box la giremiyorum.

• Arkadaşlar, üyelikte verilen şu cihazın özellikleri nelerdir? Netflix vs var mı?

Hızı vs nasıl? Kanal geçişleri? Tek kumanda kullanılabiliyor mu?

• eediz kullanıcısına yanıt
    Bu sadece tvplus kanalları için hocam ayrı uygulama olmaz bu kutuda

• Hp4031 kodlu cihaz sagem midir? Performansı nasıldır?

• voltar tvbox aldım fakat tüm programları sorunsuz şekilde açarken tv+ uygulamasında

tv plus cihazınız güvenlik kriterlerini karşılamadığı için uyarısını alıyorum ve açılmıyor.bir çok arkadaş bu uyarıyı almış ama çözüm için kimse cevap vermemiş bu sorunun çözümü var mıdır acaba ?

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.