Şimdi Ara

Turkcell TV izlerken kotadan götürür mü ?_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
37.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim merak ettiğim ben fiber internet abonesiyim turkcell tv'yi ücretsiz izleyebiliyormuyum internet bağlantım dışında para vermeden ayda 51 tl para ödüyorum internete sınırsız,yoksa ekstra tv paketi mi satın almalıyım ...
  • arkadaşlar,

ipadden turkcell hattı ile turkcell tv abonesi olunduğunda kotadan görütüyor mu?
  • Merhaba,

Google play store dan Turkcell TV Tablet v3.0.8 i indirebilen bir arkadaş apk olarak paylaşabilir mi?

Ben indiremiyorum. Google store "cihazınız uyumsuz " diyor. Ki bir önceki versiyonu oradan yüklemiştim :((

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba,

Google play store dan Turkcell TV Tablet v3.0.8 i indirebilen bir arkadaş apk olarak paylaşabilir mi?

Ben indiremiyorum. Google store "cihazınız uyumsuz " diyor. Ki bir önceki versiyonu oradan yüklemiştim :((

Selamlar

benimde ihtiyacım var. elinde apk olan varsa paylaşabilir mi
  • Arkadaşlar cevaplarsaniz cok sevinirim. Cep telfonumda internet kotam var 2 gb. Turkcell tv izlerswm bu kotadan gitcek mi. Cvplarda net bise anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri346

Arkadaşlar cevaplarsaniz cok sevinirim. Cep telfonumda internet kotam var 2 gb. Turkcell tv izlerswm bu kotadan gitcek mi. Cvplarda net bise anlayamadim

WAP ayarlarını kullanarak izleyebilirsiniz. Bu ayarlar ile yapılan kullanımlar kotadan düşmez.
    TV datası kotadan düşse idi bir anlamı kalmazdı.

• yukardaki açıklamaları tam anlayamdım

tekrar sorayım

vınn modeme takılı data hattım var, 5gb aşımsız kotalı
    vınn ise station denen wifi dağıtıcıya takılı ve evde iphone ve ipadler wifi ile internete giriyor

turkcell tv uygulaması kullanrarak tv izlersem kotadan yermiyim

net cevap vereceklere bir cola benden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Data hatlarında kotadan yersiniz. Sadece apn si wap ve internet olan ses hatlarında kotadan yemez.

Kola değil de bira alayım adresi PM.den yolluyorum

• ok
    anlaşıldı
    biranız gelecek
    az sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

ok
    anlaşıldı
    biranız gelecek
    az sonra

• Mobil tv 3g modemimin kotasından yer mi? ACİLLLLL....
  • Artık kotadan düşüyor. Uygulamayı değiştirmişler. Yanında 1GB kota veriyor, o bitince kendi kotanızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Artık kotadan düşüyor. Uygulamayı değiştirmişler. Yanında 1GB kota veriyor, o bitince kendi kotanızdan

turkcell anlaşılan 4.5g ihalesinde ödediği paraları milleten çıkarma yoluna gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Artık kotadan düşüyor. Uygulamayı değiştirmişler. Yanında 1GB kota veriyor, o bitince kendi kotanızdan

Turkcell TV izlerken internet kotamızdan mı düşmeye başladı?
  • 5gb tv kotası veriyor ayrıca WiFi üzerinden de izleyebiliyorsunuz kendi internet paketindem yemedi sanırım 9 tl civarında idi ilk ay ücretsiz ama bulunduğum bölgede 3G zayıf olduğu için kalite çok kötü sanki YouTube dan 140p video izler gibi oldu iptal ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kalite çok iyiydi, ama kotadan götürüyorsa umrumda değil, kotadan götürecek tonla TV programı var zaten...
    Ama geri alma olayı iyi oluyordu, Esra Erol'da TV'de kaçırdığımız anlayamadığımız bir sahne olunca hemen Turkcell TV'den geri alıp izliyorduk. :D
  • Bildiğim ve kullandığım kadarıyla kotadan götürmüyor dostum. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve kotayla ilgili bir problem olmadı açıkçası.
  • Kotadan mı gidiyor,yoksa tv paketi kotadan bağımsız mı kullanılıyor?
    Kullanan arkadaşlar kesin bilgi yazarsa çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcelltv nasıl bedava izlenir?

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Kotadan mı gidiyor,yoksa tv paketi kotadan bağımsız mı kullanılıyor?
    Kullanan arkadaşlar kesin bilgi yazarsa çok iyi olur

https://m.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-tv

5gb kota veriyor 10 tl karşılığında.
    5gb kota bitince internet paketin varsa ondan yer. Yoksa 1gb veya 4gb lık kota al der.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.