Şimdi Ara

Turkcell TV+ hedef büyüttü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Dizi ve filmlerin geleneksel televizyon ekranından izlenmesi dönemi oldukça geride kaldı ve insanlar artık çevrim içi platformlarda içerik aramaya başladı. Platformlar üçüncü taraf içeriklere yer vermenin yanı sıra orijinal içeriklere de yatırım yapmaya başladı. Global markaların orijinal içerik yatırımlarının yanında ülkemizde de yerli platformlar kesenin ağzını açtı.



    Orijinal yerli içerik artıyor



    Netflix’in ülkemizde yaptığı yatırımlar yanında yerli markalar da harekete geçmiş durumda. BluTV’nin Sıfır Bir, Behzat Ç. gibi yapımlarının yanı sıra Alef dizisi de yakında yayına alınacak. Puhu TV ise Fi gibi yapımlarla uzun süredir pazar payı arıyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Ankara açılışı izdiham nedeniyle iptal edildi



    Turkcell TV+ platformu da orijinal içerikler için planlarını hazırladı. 3 yıl içerisinde 3 milyar TL yatırım yapmayı planlayan platform yılda bir veya iki orijinal yapım hazırlayacak. Orijinal yapımlarla 3 milyon daha yeni abone kazanımı hedefleniyor.



    Mobil televizyon izleme alanında yüzde 47 civarında bir paya sahip olan Turkcell TV+ platformu beş yılı geride bırakmış durumda. Toplamda 6.5 milyar saat izlenme süresine ulaşan platform hali hazırda özel TV kanalları ile ilgi çekmeye çalışıyor. Bundesliga maçlarını yayınlayan S Sport 2 sadece TV+ platformunda yer alıyor. Filmlere ayrıntılı altyazı, işaret dili ve sesli betimleme seçenekleri eklenerek engelli izleyicilerin de izlemesini sağlayan Engelleri Aşan Filmler projesi de takdir toplamış durumda.








  • Reklamlar...

  • Mobil uygulaması tam bir fiyasko. Sürekli olarak hata veren videoları oynatmada dahi yetersiz kalan vs vs...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Lifecell pakette bedava geldiği ve eve televizyon alma ihtiyacı hissetmediğim için TV yayını takip etme ihtiyaçlarımı karşılıyor. Açıkçası bende yakın zamanlarda bir kez hata verdiği oldu bir ay önce. Uygulamayı övmüyorum hani, aman aman bir şey değil ama cihazınızla tam uyumlu olmayabilir ya da bağlantınız sorunludur belki.
  • Daha MacOs desteği olmayan platform.. Hedef büyütmeden önce şu uygulamanızı ve güncel desteği arttırsanız daha iyi olur.

  • Menü çok yavaş ve keyifsiz. Zap yapmak zaman kaybı. Program geri alma olmasa çekilir dert değil. 4 senedir kullanıyorum, önceleri geliştirme aşamasında diye ses etmedik ama hala değişen bir şey yok. İnternetin yanında beleş vermeseler elimi sürmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogzkrs kullanıcısına yanıt
    Bir de bunu sorunca "Hadi ya, cidden mi?" tarzı bir cevap veriyorlar onu anlamak hiç mümkün değil.

  • Bu tür platformların yasal ve ücretsizi var mı?

  • Önce AndroidTV uygulamasını düzeltselerdi keşke
    Önceden oynattığın bir film bir daha açılmıyor :D

  • 3-5 denemede hiçbişi izleyemedim.
    zırt pırt mesaj-bildirim de yaptıklarından
    upcal hariç tüm opr. uyg. şutladım

  • en gıcık olduğum yanı kullandığım paket aynı olmasına rağmen bir kaç ay önce ücretsiz izlediğim filmleri bir anda ücretli hale getirmeleri.
    bende uygulamayı sildim gitti.

  • Geri alma özelliği gerçek tv izletmez oldu. En büyük sıkıntısı durdurup tekrar başlattığınızda zaman daha geriden başlatması sonrada bir yerde kafasına göre ileri alması yani kayıp duruyor bir türlü düzeltemediler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce Samsung tv lere uygulama desteği versinler

  • Önce bi kaldırdıkları nat geo yu geri getirsinler. Firmayla anlaşma yaparken nat geo wild ı içerip nat geo yu nasıl almadıklarına akıl sır ermiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha hiçbir tarayıcıda doğru düzgün izlenemiyor bile. illa google chrome kullanın diye uyarması insanı deli ediyor. sanki chrome da açılıyormuş gibi. lanet eklenti ile chrome birbirlerini görmekten aciz.

    platinum plus paketim var ama nereye girsem ücret istiyor. sanki birkaç ay önce başka bir pakete dahilmişim gibi. kullanmamaya özen gösteriyorum artık 5gb vermese her ay coktan silmiştim bile

  • ben memnunum tabi digitürkün yanında alternatif olarak kullanıyorum. Önce türkcell de bedava verilmişti sonra ben full pakete geçtim. Aylık 12.90 TL'ye tv box ile tvden sorunsuz izliyorum. Webde sorun yaşamıştım önce ama mobilde hiç sıkıntı yaşamadım. Belgesel olarak tam alternatif bir platform benim için (Viasat History, Love Nature ve Docabox kanalları). Bundesliga artısı. Ayrıca sinama tv, siname yerli, sinema 1001 ve filmbox arthouse kanalları güzel. Tarih sevenler için Epic Drama kanalı var her zaman güzel dizi yok ama babylon berlin gibi güzel dizileri yayınlıyor.
  • Android TV uygulaması çook yavaş ve sorunlu.

  • reklamlardan sonra donanımhaber devam edecek, bizden ayrılmayın

  • TV de kanal değiştirmeye basıyorum mutfağa gidip su alıp geliyorum anca değişiyor. Akıcılık resmen sıfır bazı kutularda youtube desteği var bazılarında yok anlamış değilim hesapta aynı parayı veriyoruz. Arayıp sorduğumda sizde cihaz son version diyorlar. 3 sene falan oldu heralde hiç mi birşey değişmez.

  • Wifi üzerinden sınırsız izleyebiliyorduk dimi bunu? Pakette çünkü 5gb var buna ayrılan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.