|
Evet merhaba arkadaşlar gün geçmiyor ki bir iss tarafından daha dolandırılma durumu yaşamayalım. daha önce millenicom ile yaşadığım durumu incelemek isteyenler için : https://forum.donanimhaber.com/millenicom-tarafindan-dolandiriliyorum-cozulmemis-yeni-fatura-geldi--139104213-2 Eski adıyla vınn yeni adıyla superbox sınırsız internetim vardı. Hat üzerinde 50gb akn vardı (akn sonrası düşük hız) o zamanlar yeni düzenleme gelmemişti akn kalktıktan sonra hat otomatik olarak sınırsız internete dönüştü. Bu aya kadar gayette iyi birşekilde kullanıyordum ki bu ay kullanım esnasında internet birden kesilince girip profile baktım ve normalde 95-100tl olan faturanın 360tl çıktığını gördüm. Biraz inceleyince hiç bir şekilde bana sorulmadan iznim alınmadan eskiden 66tl olan Bireysel Standart İnternet tarifemin (fatura bedelinin üzeri cihaz ücretiydi) 210tl değerindeki Lifecell Maksi paketine çevrildiğini gördüm ve bunun yanındada faturalarımda dahi yazan "Paket aşımında erişim hızı 128kbps e düşürülür, aboneye ek bir ücretlendirme yansıtılmaz" ibaresine rağmen 150tl değerinde internet data aşım bedeli yansıtıldığını gördüm. Turkcelli aradığımda ise taahhütümün bittiğini o yüzden faturamın yüksek çıktığını yani faturaya herhangibi birşey yapamayız dediklerini duydum. Eğer isterseniz yeni paket tanımlarız ama bu aya herhangibi birşey yapamayız dediler. Benim bu noktadaki sorunum evet taahhüt bitmiş olabilir fakat hiç bir firma müşterisinden izin almadan tarife değişikliği yapamaz ve sınırsız olan bir pakete aşım ücreti çıkaramaz. Neden bütün issler kafalarına göre iş yapıyolar inanmak mümkün değil. Durumu sosyal medyaya taşıyacağımı söylediğimde istediğinizi yapın dediler. Turkcell gibi "kurumsal" bir firma bile böyle yapıyorsa diğerlerinin yaptıklarına pek şaşmamak lazım. Konuyu öne çıkarırsanız çok sevinirim yeterince kişiden tepki geldiğinde bu tarz sorunlar anında çözülüyor. geçen sefer sizler sayesinde millenicom ile olan sorunumu çözmüştüm gene dh gücü sayesinde sorunun hallolacağını düşünüyorum. Tabi ki bunlar ciddi ithamlar kanıtsız havada kalabilir hemen kanıtlara geçelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 1 Kasım 2020; 14:1:20 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler