Şimdi Ara

turkcell evde 4g 50gb sınırsız wifi modemdahil 79 tl ilk mesaj güncel (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.063
Cevap
55
Favori
279.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum yerde 4g yok sadece 3g var, 3g ile de çalışıyor mu bu verdikleri wifi modemler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

İlk ay ses hattı vergiler vs derken 130 küsür fatura geliyor. Kalan aylarda data hattı ve cihaz ücreti 83 tl. Kampanya ile beraber alacağın ses hattını 2. ay dondurabilirsin.

Salla kazan, süpriz nokta gibi fırsatlardan da yararlanabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    Hocam aslında merak ettiğim ilk aylardan sonraki 83 TL lik kısım, bir TİM e uğrayıp sorduğumda tarifeye zam geldi dedi ama konuya ne kadar vakıflar onu bilmiyorum eski müşterilerine 83 olsa da acaba yenilerde 2.aydan sonra 83 mü yoksa 90 TL üstümü geliyor, ilginize teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

82 küsür sabit 5 aydır kullanıyorum ama fiyatlandırmada değişiklik olmuş olabilir tarife zamlandıysa yeni tahaddütler o fiyattan olur vs, öyle bir durum yoksa ilk ay damga vergisi ile fazla geliyor kalan 82tl...
    Teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Hocam aslında merak ettiğim ilk aylardan sonraki 83 TL lik kısım, bir TİM e uğrayıp sorduğumda tarifeye zam geldi dedi ama konuya ne kadar vakıflar onu bilmiyorum eski müşterilerine 83 olsa da acaba yenilerde 2.aydan sonra 83 mü yoksa 90 TL üstümü geliyor, ilginize teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    18 Ağustos'ta sanırım tüm Turkcell tarifelerine zam geldi. Bu tarifeye de 10 TL'lik bir zam gelmiş. (websiteye baktım 149 gözüküyor, ben aldığımda 139'du) Taahhütten dolayı ben eski fiyattan faturalandırılıyorum. Siz yeni fiyat üzerinden faturalandırılırsınız.

İlk ay ses hattı, vergiler, cihaz ücreti vs. derken 140 TL küsüratlı bir fatura gelir, daha sonrası için 90-95 TL arası bir aylık ödeme olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shoresh

Arkadaşlar bulunduğum yerde 4g yok sadece 3g var, 3g ile de çalışıyor mu bu verdikleri wifi modemler?
    Evet arayüzden 3G sabitleyebilirsiniz.
  • Teşekkürler bilgilendirme için. Yaşadığım yerde altyapı yok, Sağolsun superonline musteri temsilcisi herhangi bir adres sorgulamasi yapmadan indirim kodunu gönderdi hemen. Üç aydır turkcell faturalı hat kullanmaktayım, faturalarımı zamanında ödedim hep. Tim ayrıca bir sorgulama yapmıyor değil mi altyapı ile ilgili? kodu göstermem yeterli?

• quote:

Teşekkürler bilgilendirme için. Yaşadığım yerde altyapı yok, Sağolsun superonline musteri temsilcisi herhangi bir adres sorgulamasi yapmadan indirim kodunu gönderdi hemen. Üç aydır turkcell faturalı hat kullanmaktayım, faturalarımı zamanında ödedim hep. Tim ayrıca bir sorgulama yapmıyor değil mi altyapı ile ilgili? kodu göstermem yeterli?
    TİM'de ki elemanlar her ihtimale karşı sistemden bölgenizde 4.5G'nin kapsaması var mı diye bakıyorlar.

Kodu aldıysanız TİM'e gidin, çalışana kodu verin ve kesinlikle "Lifecell Pro Bilgisayardan İnternet 50GB" tarifesinin tanımlı olacağı data hattı almak istediğinizi belirtin ve kodu verin indirimi tanımlasınlar. Kodla beraber size %40 gibi bir indirim tanımlamasına dikkat edin. Ayrıca dikkat etmeniz gereken bir husus da superbox olarak anlayabilirler, fakat o olmadığını özellikle belirtin. Çoğu bayii bilgisiz bu konuda, bana superbox vermeye çalışmışlardı.

• Çok teşekkür ederim tekrardan. Bunlara dikkat edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

18 Ağustos'ta sanırım tüm Turkcell tarifelerine zam geldi. Bu tarifeye de 10 TL'lik bir zam gelmiş. (websiteye baktım 149 gözüküyor, ben aldığımda 139'du) Taahhütten dolayı ben eski fiyattan faturalandırılıyorum. Siz yeni fiyat üzerinden faturalandırılırsınız.

İlk ay ses hattı, vergiler, cihaz ücreti vs. derken 140 TL küsüratlı bir fatura gelir, daha sonrası için 90-95 TL arası bir aylık ödeme olur.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim

• Bu kodu nasıl alabiliyoruz arkadaşlar ? Ttnet ten kurtulmak istiyorum.

• Arkadaşlar merhaba İnterneti kullanmayacak olan arkadas varsa ben onun yerine fatura ödeyip kullanabilirim.Yeni tasındıgım yerde internet yok. Ya da 6 ay civarı kullanma süresine sahip olanları toplu ödeyerek de alabilirim.
    Tabii bu durumda referans ön planda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: globalmemo

Bu kodu nasıl alabiliyoruz arkadaşlar ? Ttnet ten kurtulmak istiyorum.
    +1 birde arkadaş lifecell pro istediğinizi söyleyin başkasıyla karıştırıyolar falan demiş ilk mesajdaki linki göstersek yeterli olmaz mı?
  • bugun aldım arkdaşlar merak edenler için söylüyorum turkcell hattınız varsa twitterdan adresinizi tc ve telefon numaranızı yazıyorsunuz sizi arayıp bir kod gönderiyolar. turkcell bayisine gidip işlemleri yaptırıyosunuz kodu veriyosunuz bu kadar. cihaz olarak y900nb aldım acaba iyi midir? fiyat olarak ayda 108 lira dedi ama sözleşmeyi inceledim 100 lira gelcek gibi gelince bakıcaz.
  • Arkadaşlar bende nihayet aldım. bitiş - yenileme tarihi olarak 25 eylül yazıyor, yani 6 günde bu 50gb tı kullanabilirim değil mi? sonra bir daha yenilenecek?

• quote:

Arkadaşlar bende nihayet aldım. bitiş - yenileme tarihi olarak 25 eylül yazıyor, yani 6 günde bu 50gb tı kullanabilirim değil mi? sonra bir daha yenilenecek?
    Evet kullanabilirsin tamamını.

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

+1 birde arkadaş lifecell pro istediğinizi söyleyin başkasıyla karıştırıyolar falan demiş ilk mesajdaki linki göstersek yeterli olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Yeterli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

bugun aldım arkdaşlar merak edenler için söylüyorum turkcell hattınız varsa twitterdan adresinizi tc ve telefon numaranızı yazıyorsunuz sizi arayıp bir kod gönderiyolar. turkcell bayisine gidip işlemleri yaptırıyosunuz kodu veriyosunuz bu kadar. cihaz olarak y900nb aldım acaba iyi midir? fiyat olarak ayda 108 lira dedi ama sözleşmeyi inceledim 100 lira gelcek gibi gelince bakıcaz.
    İlk ay vergiler vs derken 140 küsür gelecektir, sonraki aylarda 90-100 arası sabit ücretle faturalandırılırsınız.

• Teşekkürler.
  • Sıktıysam özür dilerim ama son bir sorum olacak. Modeme sürekli bir pc iki tane de telefon bağlı, haliyle modemin sarjı çabuk tükeniyor, modemi sürekli sarjda tutan var mı? bir zararı olur mu?

• Tamam olaya kendimce çözüm buldum. Modemin bataryasını çıkartıp prize taktım, bataryasızda çalışabiliyormuş. :) Böylece bataryanın yıpranması, şişmesi veya performansının düşmesi endişeleri olmadan modemi sürekli çalışır halde tutabilirim. :)

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.