Şimdi Ara

Turkcell Faturalı Hat Tarifeleri [ANA BAŞLIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
28.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)Artık Alo Paketler ile HER YÖNE avantajlı konuşma cebinizde!
    Alo 60 180 dakika
    (120 DK Turkcell ve sabit hat + 60 DK her yöne) 25 TL*
    Alo 120 360 dakika
    (240 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne) 35 TL*
    Alo 240 600 dakika
    (480 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne) 65 TL*
    Alo 480 1080 dakika
    (960 DK Turkcell ve sabit hat + 120 DK her yöne) 96 TL*
    Siz de hediyelerinizi almak için HEDİYE yazıp 2747’ye ücretsiz kısa mesaj gönderin veya hemen Alo paket seçeneklerinden birine abone olun.
    Hediye dakika uygulamaları 30 Eylül 2010 tarihine kadar geçerlidir.

2)SÜPER PAKET
    Her yöne rahat rahat konuş diye 500 dakika.
    Üstüne her akşam 9'dan sabah 9'a Turkcell'liler ve sabit hatlarla 5.000 dakika daha.
    Süper Paket yenilendi! KDV ve ÖİV dahil 55 TL'ye artık TÜM CEP ve SABİT HATLARLA geçerli ve ayda toplam 500 dakika!

3)Gold Paket
    Gold paketin avantajlarından faydalanmak için tek yapmanız gereken, GOLD yazıp 7010' a göndermek.
    Turkcell Gold Paket alın, KDV ve ÖİV dahil 89 TL’ye Turkcell’lilerle 5.000 dakika, diğer yönlerle TAM 1.000 dakika dilediğinizce konuşun!

4)Gold Plus
    Gold Plus paketi tüm vergiler dahil ayda 109 TL'ye Turkcell’lilerle 5000 dakika, diğer tüm yönlere 1000 dakika, her yöne geçerli 1000 SMS ve 1 GB internet kullanımı içeren bir pakettir. Gold Plus Paketinden faydalanan aboneler aynı zamanda Turkcell Gold avantajlarından faydalanırlar.
    Siz de her yönü ile bu avantajlı paketten faydalanmak aynı zamanda Turkcell Gold ayrıcalıklarını yaşamak için GOLD PLUS yazıp 7010'ye kısa mesaj gönderin.

5)Platinum Paket
    Platinum Paket tüm vergiler dahil ayda 199 TL'ye Turkcell’lilerle 5000 dakika, diğer tüm yönlere 2500 dakika, 30 dakika uluslararası arama, Avrupa’da 15 dakika arama, 15 dakika aranma, her yöne geçerli 2500 SMS/MMS ve 4 GB internet kullanımı içeren bir pakettir.
    Siz de her yönü ile avantajlı bu paketten faydalanmak aynı zamandan ayrıcalıklarla dolu Turkcell Platinum dünyasına girmek için PLATINUM yazıp 7010 'a kısa mesaj gönderin.

6)Kamu çalışanları ve emeklilerine muhteşem teklif!
    Artık 2-3 telefon taşımaya son, evde ve cepte tek hat Turkcell çünkü sadece Turkcell BizBize Kamu her yeri aramaya yeter!
    Üstelik numarasını taşıyarak Turkcell'e geçen 5 yakınınızı da referans olarak Kamu tarifesine geçirebilir, onların da bu avantajdan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
    Heryöne 750 Dakika 49 TL

7)BizBize Kamu Her Yöne 150 Dakika
    Milyonlarca Kamu çalışanı BizBize Kamu'nun Her Yöne tekliflerine geçti. Şimdi kamu çalışanların yakınları da BizBize Kamu Her Yöne 150 dakika paketine geçerek en avantajlı şekilde Turkcell kalitesiyle görüşebiliyor.
    Numarasını Turkcell'e taşıyan tüm müşterilerimiz ekstra bir belge vermeden veya referans gösterilmeden hat sahibi olarak Turkcell mağazalarına başvurarak bu avantajlı tarifeden faydalanmaya başlayabilir.
    150 Dakika 15 TL

8)BizBize
    Milyonlarca Turkcell'liyle 5 dakikası 40 Kr'ye dilediğinizce konuşun!
    Turkcell’liyle 5 dakikası 40 Kr’ye doya doya konuşabilirsiniz, diğer yönler de dakikası sadece 40 Kr!
    Aylık Sabit Ücret 9,90 TL
    Turkcell'lileri arama 40 KR/ 5dk
    Sabit hat arama 40 KR/dk
    Diğer operatörleri arama 40 KR/dk

9)BEREKETİN BOL OLSUN TÜRKİYEM
    29 TL'ye her yöne tam 500dk!

10)Tarife Saniye
    Turkcell faturalı hat kullanıcılarının konuşma bedelleri, Tarife Saniye ile saniye bazlı ücretlendiriliyor.
    Aylık Sabit ücret 3,90 TL
    Turkcell'lileri arama 40 Kr/dak
    Sabit hatları arama 40 Kr/dak
    Diğer operatör arama 40 Kr/dak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 2 Ağustos 2010; 17:50:54 >

• quote:

Bizbize Kamu Heryöne 150

Milyonlarca Kamu çalışanı BizBize Kamu'nun Her Yöne tekliflerine geçti. Şimdi kamu çalışanların yakınları da BizBize Kamu Her Yöne 150 dakika paketine geçerek en avantajlı şekilde Turkcell kalitesiyle görüşebiliyor.
    Numarasını Turkcell'e taşıyan tüm müşterilerimiz ekstra bir belge vermeden veya referans gösterilmeden hat sahibi olarak Turkcell mağazalarına başvurarak bu avantajlı tarifeden faydalanmaya başlayabilir.

Aylık Sabit Ücret 15 TL | 150 Dakika Heryöne | 150 Dakika Bitiminde Turkcell içi ve Heryöne Dakikası 24 Kuruş!

avea faturalı hattımı bu tarifeye taşıdım, inşallah pişman olmam. birde yurt dışına açtırıp yurt dışı tek fiyat tarifesine abone olmayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Bizbize Kamu Heryöne 150

Aylık Sabit Ücret 15 TL | 150 Dakika Heryöne | 150 Dakika Bitiminde Turkcell içi ve Heryöne Dakikası 24 Kuruş!

avea faturalı hattımı bu tarifeye taşıdım, inşallah pişman olmam. birde yurt dışına açtırıp yurt dışı tek fiyat tarifesine abone olmayı düşünüyorum.

hayırlı olsun saniye meselesine ve heryöne süresini aşmamaya özen gösterirseniz hiç sorun çıkmaz

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003

• sağolun,

kalan dakikalarımı nasıl sorgulayabilirim.

sağolun,

Ne kadar bedava dakikanız kaldığını KAMU DURUM yazıp 2022'ye kısa mesaj göndererek ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

sağolun,

Ne kadar bedava dakikanız kaldığını KAMU DURUM yazıp 2022'ye kısa mesaj göndererek ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

teşekkürler.
    o.i.m. den güncel faturaya baktığımızda ücretlendirme yapılıyor mu acaba. bu konuda bilginiz varmı

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

sağolun,

teşekkürler.
    o.i.m. den güncel faturaya baktığımızda ücretlendirme yapılıyor mu acaba. bu konuda bilginiz varmı

Günde 10 kez ücretsiz bu sayıyı asarsanız ücretli ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bizbize tarifesinde ki değişiklik eski aboneleri de kapsıyor mu..

Önce ki sabit ücret 3,90 dı.. Şimdi 9,90 olmuş..

Otomatik olarak herkesin tarifesi bu şekilde mi ücretlendirilecek artık..

Cayma bedellideydim.. Sadece sabit ücret geliyordu.. Buda yükseldi..

Turkcell

kontratım bitsin direkt hattımı taşıyorum..

kontrat devam ederken şartları değiştiriyorlar..

var mı böyle bir şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 19 Nisan 2010; 13:12:12 >

Orijinalden alıntı: xweser
    Arkadaşlar bizbize tarifesinde ki değişiklik eski aboneleri de kapsıyor mu..

Turkcell

var mı böyle bir şey..

Evet herkesi kapsıyor bu degisiklik , dikkat ederseniz her tarifenin altında (Web sitesinde) "degisiklik hakkını saklı tutar" diye bir cümle vardır , malesef bu ülkede isler böyle ilerliyor , hepsinde aynı , ornegin ben vodafone saniye bazlı tarifeye gecmek istedim sabit ücret 0 tl gözüküyor , fakat hattı hiç kullanmasam bile ya da bir dakika veya bir SMS bile atsam 14,54 gelecekmiş her ay , o yüzden hepsinde farklı bir alengirli oyun mevcut:(

• kontörlü hat tarifelerini nasıl öğrenebiliriz burdaki açıklamalar gibi

Orijinalden alıntı: kediciler
    kontörlü hat tarifelerini nasıl öğrenebiliriz burdaki açıklamalar gibi

Onlar için bir duzenleme yapmadım ama ne istediğini tam belirtirsen yardımcı olabilirim
  • quote:

Turkcell

var mı böyle bir şey..

cayma bedelli de olsanız tarifenizi değiştirebilirsiniz. tarife saniyede sabit ücret 3.90 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

nedir bu turkcell reklamı...utanmadan....kamu 1500 kullanırken 3 ay bile olmadan 45.00 tlden 59.00 a çıkardı.ben de turkceliibıraktım. daha turkcellın neyını reklamediyorsunuz.

Bu yapılan reklam değildir. bilgilendirmedir. çünkü burası forum. arkadaş konu açmış. tüm turkcell tarifelerini yazmış. kullanan ve kullanmak isteyen bu konudan bilgi edinebilir. bunda bir yanlış yok. art niyette yok. reklam amacı da yok.

siz özgürce şikayetinizi dile getirebiliyorsanız, böyle bir konuda tarifeler hakkında bilgide verilebilir.
  • dakika 60 tarifem var, yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay öncesine kadar 13,5- 14 TL idi.. sonra 19 oldu, 20 oldu en son geçen gün 25 TL diye mesaj geldi.. neyseki tarife saniyeye geçmiştim bu fatura döneminde...

müşteri sayısı fazla geliyo herhalde Turkcell'e, karçırmaya çalışıyorlar. Tarife saniyeye de zam yaparlarsa vodafone a geçerim artık.

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

dakika 60 tarifem var, yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay öncesine kadar 13,5- 14 TL idi.. sonra 19 oldu, 20 oldu en son geçen gün 25 TL diye mesaj geldi.. neyseki tarife saniyeye geçmiştim bu fatura döneminde...

müşteri sayısı fazla geliyo herhalde Turkcell'e, karçırmaya çalışıyorlar. Tarife saniyeye de zam yaparlarsa vodafone a geçerim artık.

sanırım üç dört ay öncesiydi 14 tl den 19 tl ye çıkardılar. bu ay 25 tl oldu. ancak 120 dakika turkcell ve sabit hatlarla konuşma haricinde, diğer operatörlerle 60 dakika konuşma da veriliyor alo 60 da. muhtemelen bu yüzden zam gelmiştir. ancak bana göre hala uygun değil.

konuşma dakikalarınızı hesaplayın kaç dakika konuşuyorsunuz. ve ne kadar fatura gelecek. cayma bedelliniz yoksa. tarife saniyede kalacaksanız 25 tl nin altında fatura gelecekse bu tarife de kalın. yoksa alo paketler daha avantajlı olcakatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

dakika 60 tarifem var, yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay öncesine kadar 13,5- 14 TL idi.. sonra 19 oldu, 20 oldu en son geçen gün 25 TL diye mesaj geldi.. neyseki tarife saniyeye geçmiştim bu fatura döneminde...

bir çok seçenek mevcut aslında ve heryöne süreler eklendi alo paketlere, alo paketler adında açtığım başlıktan inceleyebilirsiniz hemen hemen her kesime hitap eden paketler mevcut. ------->http://forum.donanimhaber.com/m_39122766/tm.htm

@DEMİRCİEFE amacım asla ve asla reklam yapmak değildir, sadece forumda bir çok konuda bilgisi olmayan, bilgiye ulaşamayan birçok arkadaşımız olduğunu fark ettim ve elimden geldiğince sadeleştirerek başlıklar açıyorum, bir kişi bile Allah razı olsun dese yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 20 Nisan 2010; 21:11:03 >

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003

• quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

quote:

Turkcell

var mı böyle bir şey..

cayma bedelli de olsanız tarifenizi değiştirebilirsiniz. tarife saniyede sabit ücret 3.90 tl.

işte bu güzel..

hemen değiştiriyorum..

• Benzer başka bir başlığa yazdığım yazımı buraya da kopyalıyorum:

Faturalı TURKCELL hattıma en iyi kampanyayı, yaklaşık bir yıl önce (TURKCELL'in hiç işine gelmeyecek şekilde) kendi kendime yapmıştım. Başka bir operatörden işime gelen bir hat alıp, TURKCELL hattımla konuşmayı ve mesaj göndermeyi tamamen kesmiştim. TURKCELL hattım faturalı Bizbize tarifesiydi. Hattı kapatmayıp, sadece isteyen bana istediği hattan ulaşabilsin diye tutuyordum. Sabit ücret ve diğer ücretlerle birlikte, bir saniye bile konuşmadan ve bir mesaj bile göndermeden, üç ayda bir 10 küsür liralık bir fatura geliyordu. Faturayı tahsil eden şirket TURKCELL olunca, hiç konuşmadan ve mesaj göndermeden de olsa, üç ayda sadece 10 küsür lira ödemek rüya gibi bir şeydi. Daha sonra, öncelikle faturalı Bizbize hattının sabit ücretini arttırdılar; ben de tarifemi, en düşük sabit ücreti olan Tarife Saniye'ye çevirdim. Onun da sabit ücretini 3,90'a çıkarmışlar.

Bu durumda ben de kısa bir süre önce kendi kendime yeni bir kampanya yaptım:
    Faturalı hattımı kontörlü yapıp 5 (beş) lira (en az yükletme bu kadar olduğu için) yüklettim. Bununla 3 ay idare ediyorum. Yani üç aylık faturam şimdilik 5 lira gibi. Hatta 3 aydan sonraki yarı aktif üç aylık bir süre daha var. Etti 6 ay.

Yani benim yeni TURKCELL tarifem:

5 lira/6 ay=ayda yaklaşık 85 kuruş.

Nasıl kampanya ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN

Benzer başka bir başlığa yazdığım yazımı buraya da kopyalıyorum:

Faturalı TURKCELL hattıma en iyi kampanyayı, yaklaşık bir yıl önce (TURKCELL'in hiç işine gelmeyecek şekilde) kendi kendime yapmıştım. Başka bir operatörden işime gelen bir hat alıp, TURKCELL hattımla konuşmayı ve mesaj göndermeyi tamamen kesmiştim. TURKCELL hattım faturalı Bizbize tarifesiydi. Hattı kapatmayıp, sadece isteyen bana istediği hattan ulaşabilsin diye tutuyordum. Sabit ücret ve diğer ücretlerle birlikte, bir saniye bile konuşmadan ve bir mesaj bile göndermeden, üç ayda bir 10 küsür liralık bir fatura geliyordu. Faturayı tahsil eden şirket TURKCELL olunca, hiç konuşmadan ve mesaj göndermeden de olsa, üç ayda sadece 10 küsür lira ödemek rüya gibi bir şeydi. Daha sonra, öncelikle faturalı Bizbize hattının sabit ücretini arttırdılar; ben de tarifemi, en düşük sabit ücreti olan Tarife Saniye'ye çevirdim. Onun da sabit ücretini 3,90'a çıkarmışlar.

Bu durumda ben de kısa bir süre önce kendi kendime yeni bir kampanya yaptım:
    Faturalı hattımı kontörlü yapıp 5 (beş) lira (en az yükletme bu kadar olduğu için) yüklettim. Bununla 3 ay idare ediyorum. Yani üç aylık faturam şimdilik 5 lira gibi. Hatta 3 aydan sonraki yarı aktif üç aylık bir süre daha var. Etti 6 ay.

Yani benim yeni TURKCELL tarifem:

5 lira/6 ay=ayda yaklaşık 85 kuruş.

Nasıl kampanya ama.

cayma bedelli kontratta olmasaydım değiştirirdim ama maalesef.. zatensırf cayma bedelli için faturalıya geçtim..

sürem dolsun hattı mı avea ya da vodafone a taşıyacağım uygun bir tarife bulamaz isem..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.