Şimdi Ara

turkcell taahütüm bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell 74 tl ödediğim sözleşmem bitiyor yeni sözleşmede 100tl istiyorlar 18gb internet 1100 dk 250 sms sizce geçmeli miyim yoksa başka bir operatöre mi geçeyim TT ye baktım da 10 gb a 70 tl ler isteniyor 20 -30 tl için turkcell kalitesinden ayrılmaya değer mi ?? Kafam karıştı yoksa tamamen faturasıza mı geçeyim? faturasız hat ücreti ekstradan var mı vergi falan bir de sonradan faturalıya geçmek istersem ücret çıkar mı karşıma ? Ben öğrenci adamım 100 tl çok geldi gözüme bir anda.. yardımcı olun beylerr

• türk telekoma geç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • türk telekom ve vodafone şehir dışında çekmiyor bilgin olsun. vodafone taahhütüm bitsin turkcell'e geçicem.

• 450 liraya yıllık 70 gb ve bir dolu dakikalar ve sms içeren paketi vardı faturasız. Bir defa parayı verip, bir yıl rahat ediyorsun.

• zenci stoper Z kullanıcısına yanıt

GB harcaman çoksa, masraf çok olur maalesef. Ben genellikle interneti wifi ile kullandığım için, çok internet tüketimim yok.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Bu çok iyimiş hocam işimi görür devam ediyor mu hala? 12 ye bölebilir miyiz acaba 450 yi? Mesela bazı aylar çok internet artıyor bazı zamanlar da yetmiyor bu yüzden iyi paket bence. Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Tek seferde peşim olarak alıyorlar 450 TL'yi. Bölmüyorlar. Avantajı da her ay artacak gb ve dakikaların bir sene boyunca devredip, fazla kullanılan ayların da bu şekilde birbirini karşılaması. Yıl sonunda artan miktar olursa, elbette yine kaybolup gitmiş oluyor.

Aslında hiç kaybolup gitmeyecek dakika ve gb'lar satsalar çok daha adil olur. Ben aşağıya linkini de bırakayım:

Konu dışındakilere yönelik anket mahiyetinde bir başlık açmıştım geçmiş aylarda ve hiç katılım olmamıştı. Belki bu şekilde, ilgili bölüme uğramayan gsm kullanıcılarının da paketten haberi olmuş olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.