Şimdi Ara

Turkcell t50 ve Root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet T50 çook hoşuma gitti ama biliyorum ki gömülü uygulamlar cihazı çook rahatsız edecek ve kasacak
    root atarak bu uygulamalrı kaldırmak mümkün olacakdır sizce alıp root atmak mantıklı mı

• Tabi ki mantikli ama kamera çok onemli değilse moto g oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uacellat_63 -- 5 Haziran 2014; 16:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uacellat_63

Tabi ki mantikli ama kamera çok onemli değilse moto g oneririm

ismdende anlıcağınız için ben bu foruma moto g araştırmak için kaydolmuştum ama 4.5 ve tuşların ekran içinde yer almasıda en az 0.3 inch alıyordu bize 4.2 icnh ekran kalıyordu ama t50 5 inch olunca t50 ye yöneldim
  • motog51 M kullanıcısına yanıt
    Sanal tuslar t50de de var haberiniz olsun

• quote:

Sanal tuslar t50de de var haberiniz olsun

var olduğunu biliyorum ama ekran 5 inch moto g yaptığım hesapla 4.7 inchde bunda kalıyor
    Moto g nin artisi hizli arayuzu ve yazilimsal destegi t50 nin artisi ekrani daha buyuk ve kamerasi daha iyidir.Gerçi daha t50 incelenmedi bile birkac sitede incelemesi yayinlandiktan sonra karar verin

• quote:

Moto g nin artisi hizli arayuzu ve yazilimsal destegi t50 nin artisi ekrani daha buyuk ve kamerasi daha iyidir.Gerçi daha t50 incelenmedi bile birkac sitede incelemesi yayinlandiktan sonra karar verin

youtubda bazı incelemeler mevcut antutuda bu ağır uygulamlara rağmen moto g ile aynı skor 17 bin civarı bunu rootla sadeleştirsek akar diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Testlere fazla itibar etme onemli olan arayuzun akiciligidir moto g nexus gibi saf android cihazlardaki akicilik s5 de yok

• biliyorum . o yüzden root u sorguluyorum eger rootla hallolmaz isse blackbery z10 yöneleceğim cidden o moto g den daha akıcı .
  • telefonda çoğu turkcell uygulaması gömülü değil ben kaldırdım çoğunu bir kaç tanesi sadece kaldırılmıyor. Root yakında çıkar gerçek modeli : ZTE Blade VEC 4G
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    biraz sonra t50 almaya gideceğim. dün baktım telefonun kasası zte star 1 (star 1 de sanal tuşlar yok, usb portu altta ve led flash kameranın yanında bazı farklılıklar var). özellikleri ise zte v5 redbull.

zte telefonlara uygun rom bulunursa bunada olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

biraz sonra t50 almaya gideceğim. dün baktım telefonun kasası zte star 1 (star 1 de sanal tuşlar yok, usb portu altta ve led flash kameranın yanında bazı farklılıklar var). özellikleri ise zte v5 redbull.

zte blade vec 4g nin birebir aynısı
  • quote:

Aldınızmı hocam ?
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    alamadım daha şimdi iniyorum aşşa
  • quote:

alamadım daha şimdi iniyorum aşşa

bende alıcam hocam, özel mesaj yoluyla bana ulaşırsanız sevinirim

• Bu gün aldım. Çözünürlük süper. Hızda öyle. Bu fiyata kaçırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: garfidesign

Bu gün aldım. Çözünürlük süper. Hızda öyle. Bu fiyata kaçırmayın derim

İnanalımmı şimdi 4 mesajın var

• İddialı bir mesaj olmuş. Evet fiyatına göre albenili duruyor ama kronik sorunu var mıdır bilinmiyor. Güncelleme desteği konusu muamma. Bunların ortaya çıkmasıyla ve en azından lye mesela güncelleme garantisi verilirse,satışları iyi seyreder. Ben bile geçmeyi düşünüyorum.

1 ay kadar bekleyelim bakalım, incelemeleri yapılsın, yeni cihazlar tanıtılsın,sonra karar veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilimcan

quote:

Orijinalden alıntı: garfidesign

Bu gün aldım. Çözünürlük süper. Hızda öyle. Bu fiyata kaçırmayın derim

İnanalımmı şimdi 4 mesajın var

84 olunca ne oluyor ekmel

• garfidesign G kullanıcısına yanıt
    Biraz yoruma ihtiyaç var. Ekran geçişleri nasıl, genişliği rahatsızlık verici mi?
    2 günlük kullanım da batarya ömrü nedir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.