Şimdi Ara

Turkcell T50 ROOT T50_V1.0.0B19 DARKMED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell T50 ROOT T50_V1.0.0B19 DARKMED

İNDİRMEK İÇİN DARKMED RESMİ BLOĞU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 26 Nisan 2015; 20:05:00 >

• rar dosyası açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnmtkn

rar dosyası açılmıyor.

Bilgisayarınızda başka bir rar dosyası açın açılıyormu? Oda açılmıyor ise yapabileceğim birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 27 Şubat 2015; 20:25:26 >
  • Merhaba rııt işlemi yapamıyorum yardımcı olurmusunuz? rar dosyası açılıyor ama öle kallıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0024xman

Merhaba rııt işlemi yapamıyorum yardımcı olurmusunuz? rar dosyası açılıyor ama öle kallıyor

ilk videoyu izleyiniz.
  • atlamadan ilk video daki herşeyi yaptım. bilgisayara bağladım root dosyasını çalıştırdım telefon kapanıp açılmadı. açılan siyah pencerede T50 nizi root ettiniz devam etmek için bir tuşa basın. yazıyor ama olan hiç bir şey yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0024xman

atlamadan ilk video daki herşeyi yaptım. bilgisayara bağladım root dosyasını çalıştırdım telefon kapanıp açılmadı. açılan siyah pencerede T50 nizi root ettiniz devam etmek için bir tuşa basın. yazıyor ama olan hiç bir şey yok :(

Uzakdan Bağlanılarak yapılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 1 Mart 2015; 13:33:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkzenk

Yazılım Versiyonu Hepsini Destekler Alt Ve Üst Bir Sonraki Güncelleme B24
    T50_V1.0.0B19
    1 ZTE_Android USB_Driver_For_Microsoft_PC Kur
    2 T50 Root.bat
    3 T50 Radio.bat

https://www.mediafire.com/?q9cipm79b9qk4c4
    http://sniperelitev2mods.blogspot.com/2015/02/turkcell-t50-root-t50v100b19-darkmed.html
    Not: Acemiler için T50 Root.bat Tıkladıktan sonra telefonun açılmasını bekleyiniz.
    Daha Sonra T50 Radio.bat tıklayabilirsiniz.

İlk olarak üstad emek vermişsin belli ben şuan çok kötü bir durumdayım memleketten uzaktayım okuyorum telefonum rootlu ve baya paralı root gerektiren programların var ben bilinçsizce unroot olayını akıl etmeden gittim güncelledim aklıma sonradan geldi unroot olabileceği eyvah dedim iş işten geçmişti şimdi ben ne yapabilirim senin uygulamanı denedim direk olarak bat dosyasını açtım telefon bağlı tabi b17 rootlarkenki gibi denedim Cmd ekranı geldi daemon succel felan diyor orda kalıyor telefonda bir hareketlenme yok aynen duruyor şimdi ben bunu b19 rootlarsam telefondaki uygulama resim birşey olurmu ben bide yurdun kısıtlı netiyle b17 güncellemesini indirdim belki geri yüklerim güncellemeyi diye update zıp çıktı 800mblik bi dosya içinde system dosyası ve karışık recovery bat dosyası felan var şimdi ben napabilirim rootsuz olmuyor üstad bir el at lutfen özelden yazarsan sevinirim telefon verebilirim whatsapp teamviewer kurarım bir yararı olacaksa telefona cevap bekliyorum iyi günler

• 800 Mb updade.zip b17 versiyona döner. B17 B19 B24 için benim root dosyam destek sağlar. Çok kötü durumda değilmişsin
  • Arkadaşlar Root linki yenilendi driver otomatik kurmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 3 Mart 2015; 0:05:55 >
  • Argomanuc A kullanıcısına yanıt
    Uluhan Kaya Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2 hafta sonra ordayım o yazdığın küfürü çok pis yedirecem sana bakalım önüne gelene küfür edebilecekmisin. Karaktersiz yardım isteyip sonra küfür ediyorsun seni döve döve adam edecem.

Uluhan Kaya;
    İlk olarak üstad emek vermişsin belli ben şuan çok kötü bir durumdayım memleketten uzaktayım okuyorum telefonum rootlu ve baya paralı root gerektiren programların var ben bilinçsizce unroot olayını akıl etmeden gittim güncelledim aklıma sonradan geldi unroot olabileceği eyvah dedim iş işten geçmişti şimdi ben ne yapabilirim senin uygulamanı denedim direk olarak bat dosyasını açtım telefon bağlı tabi b17 rootlarkenki gibi denedim Cmd ekranı geldi daemon succel felan diyor orda kalıyor telefonda bir hareketlenme yok aynen duruyor şimdi ben bunu b19 rootlarsam telefondaki uygulama resim birşey olurmu ben bide yurdun kısıtlı netiyle b17 güncellemesini indirdim belki geri yüklerim güncellemeyi diye update zıp çıktı 800mblik bi dosya içinde system dosyası ve karışık recovery bat dosyası felan var şimdi ben napabilirim rootsuz olmuyor üstad bir el at lutfen özelden yazarsan sevinirim telefon verebilirim whatsapp teamviewer kurarım bir yararı olacaksa telefona cevap bekliyorum iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 14 Mart 2015; 15:05:25 >

• Kendi profilimden yazdığım ad ile dedektiflik mi yapıyorsun facebooktan 26 marta kadar Balıkesirdeyim buyur gel Özelden adres verebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argomanuc -- 14 Mart 2015; 18:40:04 >
    Senin gibi adamı mahkemeye vermek sevap bilmiyormusun bunu miletin kızını parçalayan senin gibi kanı bozuk adamlar. Sen teşekkür edeceğine küfür ediyorsun çünkü kanın bozuk kanı bozuk insanlarında bu toplumda yeri yok seni hiç bir işyeri işe almaz sen boşa okuyorsun. Hatta seni bir adam öldürür yani. İnsanlarda bir pislikten kurtulur. Telefonunu ver bakayım ne kadar erkeksin göreyim. Seni okulun içinde ağzını burnunu eline verecem hiç merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 14 Mart 2015; 20:36:19 >
  • Asıl senin bu yaptığın kansızlık 1 hafta önce herkesin indiriebildiği dosyayı baktınki indiriliyor hemen o Para işin içine giriyor insanların ihtiyaçlarından yararlanıyorsun telefon zaten 500 Tl ye adam kaç taksite bölüp alıyor bide senin gibi Kanı bozuklar yüzünden böyle şeylerle uğraşıyor verdiğin miktar biraz makul olsaydı bende bukadar ileri gitmezdim.
    Bak çocuğum oğlum sana yasaları öğretmeyim ister satarım ister bedava veririm ama bu yazılım bana ait sen suç işliyorsun. Ve ayrıca küfür ediyorsun sen nasıl üniversiteye gidiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 14 Mart 2015; 20:48:09 >
  • suç işlemek derken SENİN dosyanı aynı şekilde SENİN açtığın konu altına HİÇBİR ŞEKİLDE değiştirmeden konu altına koydum bu bir suçmudur ?
    Aynen benden başkası yayınlayamaz. Tüm hakları saklıdır bu anlama gelir bilmiyorsan öğren.
  • Ben rar dosyası içinde öyle bir şey göremedim bana şu dosyaların içinde senin yaptığını kanıtlayacak tek birşey söyle isminin veya başka bir şeyin geçtiği şuan sileceğim bu dosyaları kendi üstüme bile yazabilirim senin adının geçtiğini hiçbiryerde görmedim
    Aslanım sen harbi okulu bırak vatana millete hain olmaktansa ölmek daha iyidir. Neyse ailen uğraşsın ben pazartesi savcılığa vereyim senide her adama küfür edilirmi öğren

Orijinalden alıntı: Argomanuc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 8 Nisan 2015; 23:24:13 >
  • Güzel SS fakat bende gözükmüyor baksana bir bende neden öyle bir dosya çıkmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.